Nelu 10 Semnalează Publicat 7 Decembrie Am fost de curind intr-un camping mic, f dragut, cu intrare directa in piscina termala interioara si exterioara , bazin inot acoperit, f.multe dotari, hidromasaj, sauna etc in Berttyoufalu , Termalliget Camping, 2 persoane cu rulota si intrare in strand sub 140lei/zi .As fi bucuros daca ar fi doritori pt revelion.Multumesc!Contact:Nelu 0722550780. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 8 Decembrie Vă salut! Aveți idee dacă pe timp de noapte poate fi folosită piscina termală exterioară? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu 10 Semnalează Publicat 9 Decembrie Sigur, nu se poate folosi noaptea, eu am mai fost de citeva ori in acest camping dragut.Programul strandului este de la 8 la 8 seara, ora Ungariei.In strand sint multi romani, in camping mai putin.Campingul este relativ nou, max.2 ani, piscina interioara cu bazinul de inot sint renovate, sint chiar ok. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 10 Decembrie Vă mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Coman 4 Semnalează Publicat în urmă cu 4 ore Girls In Your City - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecreLocal.com Girls From Your City - Anonymous Sex Dating - No Selfie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri