Nelu 10 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2025 Am fost de curind intr-un camping mic, f dragut, cu intrare directa in piscina termala interioara si exterioara , bazin inot acoperit, f.multe dotari, hidromasaj, sauna etc in Berttyoufalu , Termalliget Camping, 2 persoane cu rulota si intrare in strand sub 140lei/zi .As fi bucuros daca ar fi doritori pt revelion.Multumesc!Contact:Nelu 0722550780. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.834 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2025 Vă salut! Aveți idee dacă pe timp de noapte poate fi folosită piscina termală exterioară? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu 10 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2025 Sigur, nu se poate folosi noaptea, eu am mai fost de citeva ori in acest camping dragut.Programul strandului este de la 8 la 8 seara, ora Ungariei.In strand sint multi romani, in camping mai putin.Campingul este relativ nou, max.2 ani, piscina interioara cu bazinul de inot sint renovate, sint chiar ok. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.834 Semnalează Publicat 10 Decembrie, 2025 Vă mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri