Stircu

Lipire geam ruota

10 postări în acest subiect de discuţie despre Lipire geam ruota

Lipire geam ruota

Stircu

A fost pus cineva in situatia de a lipi gemul de la rulota?

Am un geam dezlipit....

iar altul este crapat in zona balamalei....

cine ma poate ajuta cu un sfat?

Multumesc!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

NRLaurentiu
22 minute în urmă, Stircu a scris:

A fost pus cineva in situatia de a lipi gemul de la rulota?

[...]

Multumesc!

Eu de regula n-am lipit gemul, l-am pus in frigiderul de la rulota - tine mai mult timp. Din cauza lui e deficitul mare astazi!

Sfatul meu e sa editezi ceea ce scrii, daca vezi ca a iesit altceva!

In plus, mai multe detalii, dar si poze din care sa reiasa ce problema exista, ar fi de folos...

Link către postare
Stircu

pffff 

Link către postare
Mihai-Arad

Salutare @Stircu 

în urmă cu 10 ore, Stircu a scris:

Depinde 'putin' din ce material este „geamul” (plexiglas / acrilic / policarbonat / sticla- n-as crede) si ce tip de suprafata ai langa balamale (metal, plastic, rame din aliaj, etc.), dar iti pot recomanda cateva tipuri de adezivi (si pt etansat) care sunt folositi frecvent în constructii de rulote / autorulote.

- WC105 este un adeziv acrilic special conceput pentru repararea / lipirea geamurilor acrilice la rulote / autorulote / chiar si la  barci.

-  alt produs utilizat este Sikaflex 265

- DEKASEAL 8936 - (nu se intareste complet), conceput pentru aplicatii intre sticlă/rama, metal, plastic etc. se utilizează pentru (frecvent!) asamblari care trebuie să permita ceva miscare si pentru a mentine etanseitatea in timp. L-am folosit cu succes pina acum !

sau Dekasyl MS5, care este un adeziv/etansant cu rezistenta foarte mare si 'stabilitate la UV'. Nu ataca plasticul si oferă o buna durabilitate (rezistenta). :) 

Fa-o acum, inainte "ploilor" care se vor anunta! Ce poti face astazi, NU lasa pe maine! 

Bafta!

L.E.

Cum "traduci" acel ...

în urmă cu 4 ore, Stircu a scris:

pffff 

Cum? Imi da cu virgula....Dar sper sa ma (ne) ajuti!

Link către postare
Stircu

am problema si pe stanga si pe dreapta . Prima poza e pe dreapta cred ca e mai spmplu pt ca de ezlipit. Pe stanga e rupt chiar nu umu dau seama cum s a intamplat!

Imagine WhatsApp 2025-10-18 la 17.26.53_d9c9b935.jpg

Imagine WhatsApp 2025-10-18 la 17.26.54_8d05dc68.jpg

Imagine WhatsApp 2025-10-18 la 17.26.54_1672f13f.jpg

Imagine WhatsApp 2025-10-18 la 17.26.54_d5cfa0ab.jpg

Link către postare
Mihai-Arad

La 17.10.2025 la 10:41, NRLaurentiu a scris:

Sfatul meu e sa editezi ceea ce scrii, daca vezi ca a iesit altceva!

Ai primit un sfat (prietenos!), de ce nu ți cont de el?

54 minute în urmă, Stircu a scris:

am problema si pe stanga si pe dreapta . Prima poza e pe dreapta cred ca e mai spmplu pt ca de ezlipit. Pe stanga e rupt chiar nu umu dau seama cum s a intamplat!

4 imagini ... "indescifrabile"

Salut! 😊

... ți-am răspuns cu plăcere și sper să-ți fie de ajutor.

Doar o mică sugestie pentru viitor: pe acest forum apreciem foarte mult o atmosferă prietenoasă, așa că un salut și un mulțumesc contează mult, chiar și în mediu online. Sunt gesturi simple, dar fac o mare diferență în modul în care comunicăm și ne ajutăm unii pe alții. (@NRLaurentiu  te-a ajutat, parcă ... in trecut )

Mult succes în continuare și ... BAFTA la reparat!

• Like 2

Link către postare
Stircu

Salut, asa este imi cer scuze...

Cu toate  greselile mele, si gramaticale dar si de cele care tin de codul bunelor meaniere pe forum,  imi permit sa intreb daca CLAUNULde pe acest forums sste identificat!?

Eu renunt sa mai solicit informatii pe acest forum datorita faptului ca pe forumul motociclism.ro sunt  de aproape 20 de ani si nu am avut astfel de probleme...

Am primit sprijin de fiecare data chiar si cand am scris agramat....

Link către postare
Andrei.N

Salut, păcat ca alegi să pleci de pe forum dintr-un motiv atât de simplu. 
Să știi ca și mie, pe la început, Mihai mi-a atras atenția cu câteva lucruri. M-am supărat initial, însă după ce s-a “așezat praful” peste situație am înțeles și n-am pus la suflet. 

Acum, este foarte drăguț ca le-ai mulțumit colegilor. Eu, neștiind să ofer o soluție, m-am ținut deoparte. Cu toate astea pot spune ca nu se poate modifica trecutul, însă putem lua niște învățături din el și a merge mai departe. 

Indiferent de ceea ce alegi să faci referitor la forum, să știi ca ne-ai lipsi. Colegii te-au rugat doar să oferi puțin mai multă atenție la scriere, nu mi-a părut din răutate, totul fiind pt a afișa un conținut de calitate și ușor de căutat pentru alți membri care, potențial, au putea avea o problemă similară pe viitor.

Cu respect !

• Like 2
  • Upvote 2

Link către postare
Fejer Antal

Salutare @Stircu

Te ajut cu modificările gramaticale să le corectăm, scrie-mi ce să corectez și rezolv. Asta nu ar trebui să fie motiv că să părăsești forumul. Și eu câte comentarii am primit la început și de câte ori am vrut să părăsesc forumul asta numai eu știu. Însă tot am rămas și încerc să rămân! 

• Like 1

Link către postare
NRLaurentiu
în urmă cu 1 oră, Fejer Antal a scris:

modificările gramaticale

Nu este vorba de greselile gramaticale!

Ci de cele de scriere la tastatura cu foarte multe greseli! Asa-numitele greseli tipo. Persista cu nonsalanta in a le face pana la punctul in care nu intelegi nimic din ceea ce scrie! A nu face nimic in acest sens deja este rautate/reavointa, iar parasirea forumului - pe care eu il consider a fi de calitate si nu precum devalmasia/rautatea/reclama agresiva de pe grupurile de pe Facebook - eu o consider un castig.

De asemenea, nu este nimeni obligat sa repare in urma unui astfel de om. Timpul tau liber Antal, este limitat si mi-ar placea sa ai timp pentru altele, nu pentru asa ceva!

Asa cum in ciuda problemelor mele medicale pot scrie un text cursiv si inteligibil la tastatura microscopica a telefonului si sa revin - uneori de cateva ori - si sa editez/corectez cand este cazul, asa am pretentia ca indiferent de gradul de cultura pe care il are cel care scrie aici, sa transpara bunul simt. E o zicala "arata-mi cum te imbraci ca sa-ti spun cine esti". In cazul unui forum inseamna "scrie si voi sti cine esti".

Din experienta va spun ca atunci cand se incearca cocolosirea unor astfel de comportamente, inseamna doar sa prelungesti starea de fapt, pentru ca dupa o anumita varsta omul nu se mai poate schimba in bine. Argumentele pur si simplu nu conteaza pentru ei. Vor confunda ironia cu jignirea, iar atunci cand vor sa fie la randul lor ironici nu reusesc decat sa jigneasca!

Eu consider ca fac parte din clanul oamenilor (inca) normali si mi-ar placea ca acest clan sa fie mai numeros!

• Like 1
  • Upvote 2

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.