Nelu

Adaptor de la 13 la 7 pini dublu.

6 postări în acest subiect de discuţie despre Adaptor de la 13 la 7 pini dublu.

Adaptor de la 13 la 7 pini dublu.

Nelu

Am achizitionat distribuitor de la 13 la 7 pini dublu.La priza alba nu se potriveste stecher 7 pini normal fiindca in centru priza alba  nu are cei 3 pini .Vreau sa montez pe rulota un suport de biciclete cu semnalizare, pozitie , iluminat.Ce pot face?Stecherul alb de la rulota potrveste la priza alba.Priza neagra mi-o trbuie pt rulota.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

NRLaurentiu
25 minute în urmă, Nelu a scris:

Am achizitionat distribuitor de la 13 la 7 pini dublu.La priza alba nu se potriveste stecher 7 pini normal fiindca in centru priza alba  nu are cei 3 pini . [...]

Banuiesc ca ati achizitionat un adaptor pentru o englezeasca... Deci nu are aceleasi semnale la cele doua prize cu 7 pini! Una din prize este pentru semnalizari, iar cealalta pentru frigider, 12 V si ce o mai fi pe la englezesti.

28 minute în urmă, Nelu a scris:

[...] Vreau sa montez pe rulota un suport de biciclete cu semnalizare, pozitie , iluminat [...]

Din ce reusesc sa inteleg, vreti sa montati - pe protap - un suport pentru biciclete "cu semnalizare". Daca da, cred ca sunteti singurul din Europa care doreste asa ceva! Nu pot sa nu va intreb, de ce doriti sa montati asa ceva? 🤔

Link către postare
Nelu

Fiindca am un suport pt 2 biciclete  pe cirlig.Am confectionat un dispozitiv prins de sasiul rulotei cu un cirlig, destul de solid.Suportul vreau sa-l folosesc pt masina si pt rulota.

Link către postare
NRLaurentiu
în urmă cu 11 ore, Nelu a scris:

Suportul vreau sa-l folosesc pt masina si pt rulota.

Cand este pe rulota (protap?), nu aveti de ce sa folositi semnalizarea, nu este obligatoriu/util.

Cand este doar suportul la carligul masinii, exista un adaptor simplu de la priza cu 13 pini, la stecherul cu 7 pini al suportului. De asemenea, il puteti folosi si la rulota - inteleg ca are tot un stecher cu 7 pini.

Carligul "confectionat" este pus in spatele rulotei? Banuiesc si sper ca nu.

Daca este montat pe protap, aveti o greutate suplimentara - mare si complet inutila (ca sa nu zic chiar periculoasa) - data de bila/carligul confectionat, sistemul de prindere al suportului propriu-zis de bila, ansamblul de semnalizare, plus greutatea mai mare a suportului, fata de unul normal dedicat montarii doar pe protap. La care adaugati si cele doua biciclete!

Stiu ca exista sisteme de bile pentru protap, dar nu tot ce exista este si util...

De asemenea, daca v-a interesat apasarea statica pe carligul masinii, sunt sigur ca ati incercat sa echilibrati cumva, prin redistribuire a greutatii prin rulota. Eh, tocmai aceasta redistribuire este deosebit de periculoasa in mod dinamic!

Link către postare
Nelu

Suportul cu cirlig e montat in spatele rulotei , prins de sasiul rulotei, la masina am adapror de la 13 la 2x7pini, o priza e pt rulota si a 2-a priza , cea alba ar fi pt semnalizare suport fixat in spatele rulotei.Trimite-mi te rog nr tel si-ti trimit pe whatsapp poze si mai detailat.Multam!

Link către postare
NRLaurentiu
în urmă cu 10 ore, Nelu a scris:

[...] trimit pe whatsapp poze

Nu e nevoie de poze prin WApp... Am inteles ca aveti o improvizatie care strica comportamentul dinamic al rulotei.

Oricum, sfaturile mele le expun public aici, nu in privat, din respect pentru ceilalti membri ai forumului. Asadar, sfatul si parerea mea ferma este sa renuntati la asa ceva, este periculos!

• Like 1

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.