Andrey

Ruta mai buna pentru Grecia: Plevna sau Veliko Tarnovo?

4 postări în acest subiect de discuţie despre Ruta mai buna pentru Grecia: Plevna sau Veliko Tarnovo?

Ruta mai buna pentru Grecia: Plevna sau Veliko Tarnovo?

Andrey

Salut! 
Cand merg in Grecia, ies din tara pe la Ruse, apoi dupa vreo 50 km fac dreapta, trec prin Plevna si apoi Sofia, cu iesire spre Grecia prin Kulata. Asa m-a dus Waze sau Google Maps de fiecare data.

Am auzit ca ar mai fi si posibilitatea sa mergi prin Velico Tarnovo.

E o ruta mai buna? De ce?

Pe care din cele 2 trasee de mai sus mergi mai mult pe autostrada?

Exista vreo alta ruta si mai buna decat astea doua?

Nu ma intereseaza pe unde ies din tara. Destinatia mea e Lefkada (plec din Iasi) si as vrea o ruta pe care sa merg cat mai mult pe autostrada (in Bulgaria) sau pe drumuri expres, chiar daca trebuie sa inconjur chiar si 100 km. 

Sunt cu o autorulota.

Va multumesc pentru raspunsuri!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cosmin B

Daca vrei cat mai multa autostrada singurele variante sunt cele doua prin Plevna sa Veliko Tarnovo cu reunire in Yablanitsa, cu acelasi numar de kilometri pe autostrada. Unii se jura ca-i mai bine pe una, altii pe cealalta. Daca ai timp cateva ore de vizitat, Veliko merita sa o faci.

• Like 2

Link către postare
Andrei.N

Salutare, ai pus o întrebare foarte bună și sper să te ajute răspunsul meu. 

Am bătut de multe ori drumurile bulgarilor și pot spune ca varianta pe Veliko este câștigătoare prin prisma drumurilor mai puțin denivelate și mai libere. Este cu o oră mai lung, până în Lefkada, motiv pt care Waze recomandă mereu varianta Plevna. 

Înainte să avem rulota mergeam pe Plevna și m-am plâns într-una de calitatea drumului și de aglomerație. În urmă cu 2 ani am fost pt prima oară cu rulota în Grecia, am ales tot Lefkada, și am ales versiunea pe care am propus-o. În fața mea, pe drum, erau 4-5 auto rulote și toate au virat la dreapta spre Sofia (via Plevna), eu fiind singurul care a mers înainte spre Veliko.

După cum spune colegul Cosmin, mai sus, cred ca tine si de preferință personală. Eu sunt unul dintre aceia care nu se jura, dar spun din experiența proprie, ca varianta Veliko este mai buna si este prima opțiune pt mine. 

• Like 1

Link către postare
Andrey

Si pe mine ma deranjeaza caliatatea drumului pe Plevna. Tocmai de aceea am intrebat de Veliko tarnovo. Cred ca am sa aleg aceasta varianta anul asta.Multumesc!
Daca mai sunt si alte pareri, le asteptam.

• Like 1

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.