Viorel Purea 2 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2022 Bună ziua îmi lipsește un mâner la rulota .am cautat peste tot dar din păcate nu gasesc acest model nicaieri ma poate ajuta cineva sa găsesc una?va mulțumesc anticipat! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 326 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2022 Salut. Încearcă sa vezi dacă se potrivește vreunul din acestea: https://www.exis.ro/accesorii_rulote/Manere-51.html 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2022 @Viorel Purea acceseaza link-ul pus de Roland mai sus. Iei datele de contact, mai precis numarul de telefon. Masori distantele intre gaurile de pridere apoi o suni pe Roxana si o rogi sa masoare distantele la ce are pe stoc. daca bat, iti recomand sa iei doua manere si le pui pe ambele noi. nu uita sa etansezi cu Lastomer 710 inainte de a prinde manerele noi. Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornelsavu 99 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2022 Sau il demontezi pe cel intreg si cauti pe olx printare 3D. Te duci la ei, il scaneaza pe cel bun si iti printeaza altul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2022 @Cornelsavu nu tine la forta printat 3D. Doar daca vrea de design... Ii spun si varianta mai ciobadeasca. Confectionate din platbanda pe dimendiunile ceui existent, la un atelier de confectii metalice. ;) 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2022 Distanta intre găuri cat este? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel Purea 2 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2022 La 03.10.2022 la 15:20, Lungu Marin a scris: Distanta intre găuri cat este? 19.5cm de la centrul surubului la centrul celalalt Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2022 Am eu 2 sa le măsor si iti spun daca se nimeresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel Purea 2 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2022 8 minute în urmă, Lungu Marin a scris: Am eu 2 sa le măsor si iti spun daca se nimeresc. Ok te rog ..mulțumesc frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2022 Asa sunt, sunt bune dar nu sunt noi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel Purea 2 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2022 acum o oră, Lungu Marin a scris: Asa sunt, sunt bune dar nu sunt noi. Da astea sunt!va las un număr de telefon va rog sa ma sunați.. 0757951725 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri