Cristian Bednar

Vand lada frigorifica Waeco Dometic CDF18

9 postări în acest subiect de discuţie despre Vand lada frigorifica Waeco Dometic CDF18

Vand lada frigorifica Waeco Dometic CDF18

Cristian Bednar

Buna seara dragi colegi rulotisti,

De cand a venit cel mic in familie si in echipajul permanent de la rulota lada noastra frigorifica ne-a ramas mica. Am achizitionat deja next level si acum a venit vremea sa ne despartim de lada noastra perfecta si mult indragita. O avem de 2 ani, am folosit-o in toate iesirile noastre si in pandemie cu succes sa raceasca beri si vin. Apa rar, dar poate si asta. Poate congela pana la -18 grade, consuma doar 2, 5 amperi in sarcina si este extrem de compacta si practica, atat la rulota cat si la masina. Ea a costat in jur de 350 euro plus trnasport in Ro, o vand pe olx la 250 euro insa pentru colegii de breasla o ofer la 200 euro. Este in stare perfecta de functionare si fara urme de folosire pe ea. A fost ingrijita si apreciata toata perioada cat ne-a racit spritz-ul cel de toate zilele. Daca sunt doritori, ma gasiti la 0723346855.

Caracteristici tehnice gasiti in poze, 18 litri capacitate, compresor, foarte eficienta energetic.

 

O seara excelenta sa aveti, Cristian B.

EC63139B-E282-4CE1-B43A-735AEDE58AB9.jpeg

A7962322-2C5B-4720-A833-3AF0238C553A.jpeg

2C2E2CDE-752A-4340-88BB-5C8F5C3B1F25.jpeg

A36E0946-CCDF-43D7-953A-724BA0BF50DF.jpeg

77CE67B5-F8B5-49FC-A37A-AE522C6C79BC.jpeg

3F3732E4-4384-4D52-86A0-72C97B6E1DFA.jpeg

66E0430B-5B33-4C30-8A8E-874F77E8C6ED.jpeg

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Fejer Antal

 Produs excelent la un preț foarte bun! Succes la vânzare! 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alin P.

Salut, cam ce cantitate fizică de bere si suc incape?😁

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin

Ofer 180 e si vin sa o iau.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar

@Lungu Marin multumesc de oferta, nu sunt interesat.

@Alin P. 20 de beri de 0, 5 litri. Stiu bine, pentru ca raman 4 beri afara din baxul de 24

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

Cristian, îmi cer scuze deoarece nu îmi aduc aminte de unde ești. Eu sunt interesat, în funcție de zona țări de unde ești poate trec prin zona ta.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar

@Raul G salutare. Sunt din Bucuresti si am promis-o cuiva din BV. Maine eu merg la Mures si o duc cu mine sa o livrez in BV. Daca nu se concretizeaza,  @Fejer Antal si-a manifestat si el intentia ca o doreste si i-am promis ca il anunt. Ma doare sufletul sa te refuz, dar cel mai probabil ajunge la BV sau la colegul nostru @Fejer Antal . Chiar imi pare rau ca ai ramas pe locul 3, asta a fost si motivul pentru care am pus anuntul pe forum in speranta in care ‘ajut’ un coleg rulotist decat un necunoscut pe OLX. Insa, sincer sa fiu, usor dezamagit de reactia initiala a colegilor care toti mi-au oferit preturi mai mici dupa ce am scazut 50 euro din dragoste pentru rulotisti. In Germania, lada asta se vinde la peste 300 folosita si la peste 400 noua. La noi 200 a fost multicel…

Oricum se va finaliza, raman fan forum si membrilor.

 

Zi faina si salutari cordiale din Bucuresti

 

Cristian B.

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

Îți mulțumesc din suflet pentru răspuns, chiar doream una asa mică pentru mașină. Știu prețul și valoarea ei, 200 chiar mi s-a părut un preț foarte avantajos. Am citit târziu, nu prea am stat pe telefon și nu văzui anunțul. Nu-i bai, ma bucur pentru cine l-a luat deoarece a luat un produs foarte bun la un preț foarte avantajos.

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar

Lada a ajuns la BV. Se poate inchide topicul. Multumesc

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Conţinut similar

    • Florin Smolnicki
      de Florin Smolnicki
      Pentru că nu am putut scrie un titlu mai lung (nu este o problemă), așa cum mi-aș fi dorit, atașez aici titlul complet al noului topic inițiat:
       
      Alimentare multiplă dintr-o singură butelie: 1. rulotă, 2. aragaz extern, 3. arzător/ încălzitor și 4. ladă frigorifică
       
      La mulți ani, tuturor!
       
      Anul trecut și acum doi ani am muncit foarte mult la instalația de apă, alimentarea cu apă (temporară și permanentă) a rulotei și la rezervorul fix de apă curată al acesteia. Am rezolvat problema, vă mulțumesc încă o dată pentru toate sfaturile voastre bune.
       
      De fiecare dată când inițiez un topic nou, introduc la „Căutare” cuvântul sau cuvintele care mă interesează și citesc foarte atent toate rezultatele. Tot așa am făcut și cu subiectul care mă interesează de această dată, citesc de ceva vreme pe forum și nu am găsit lămuriri pentru problema mea. De aceea am deschis un topic nou. Eu aș fi tare bucuros să îmi răspundă cât mai mulți colegi și să îmi spună cum au rezolvat ei problema în cauză. Nu cred că eu voi inventa acum roata.
       
      Mulți dintre noi avem la rulote, pe lângă circuitul normal de gaz, încă vreo doi, trei, patru consumatori, să le zicem externi. Acest lucru înseamnă: aragaz extern, ca să nu facem abureală în rulotă și nici mirosuri de mâncare. Avem și lăzi frigorifice. La unii am văzut un fel de încălzitor pe gaz pe care îl folosesc pentru a face căldură iarna, în interiorul cortului. Și acel încălzitor este conectat la o butelie de rulotă/ aragaz. Ba, mai mult, unii au un fel de instant (tot consumator de gaz) pe care îl folosesc la prepararea apei calde. Faină este și ideea cu un arzător pe gaz - brenner. Eu folosesc acasă un astfel de arzător pe gaz și încălzesc pe el un disc sau un ceaun. Am renunțat la încălzitul discului cu lemne. Funcționează excelent încălzirea și prepararea mâncărurilor pe acest disc. (Acasă am avut anul trecut și anul acesta un succes fantastic la Crăciun și Revelion, când am invitat prietenii la un disc și nu la un grătar. E altceva!) Alternativ, revenind la rulotă, ca să scap de un circuit pe gaz în plus, aș putea folosi circuitul aragazului la arzător. Și despre acest disc am să vă povestesc o istorioară și voi avea nevoie de sfaturile voastre. Toate la timpul lor.
       
      Tot anul trecut mi-am cumpărat o ladă frigorifică. În timp, am observat că sunt din ce în ce mai deranjat de faptul că am nevoie de prea multe butelii la rulotă și în jurul ei și toate aceste butelii sunt consumate în același timp. Două butelii sunt în compartimentul dedicat al rulotei. Una este de rezervă, cealaltă  este pe circuitul original de gaz al rulotei: aragaz, cuptor, încălzire, frigider, boiler. Merg destul de des offcamping și mă folosesc mult de gaz. Sunt obligat, nu am altă variantă pentru offcamping, deși încălzirea, boilerul și frigiderul funcționează și pe 230 V. O altă butelie de afară (ar fi a treia) deservește doar aragazul extern, iar a patra butelie alimentează noua achiziție: lada frigorifică. Foarte rău nu este atât faptul că am trei sau patru butelii după mine, cât situația că se consumă – să zicem aproape instantaneu – gazul din toate aceste trei butelii, ba, mai rău, nu se termină niciuna la timp și mereu rămân cu butelii consumate pe jumătate sau mai puțin sau mai mult. Am atașat în postare o schemă cu ceea ce îmi doresc să fac pe viitor (buteliile urmează să fie într-adevăr din fibră - încă nu sunt, dar voi avea foarte curând două butelii din fibră -de mărimea celor de aragaz- vor fi încărcate cu propan),  sper să primesc răspunsuri inteligente, frumoase, valabile, practice, convenabile din partea voastră. Așa cum am făcut-o întotdeauna, până în cel mai mic amănunt, vă voi ține la curent cu toate noutățile, ideile, hotărârile, alegerile și achizițiile pe care le voi face. Încerc să atașez cât mai multe fotografii cu ceea ce am concret la rulotă: modelul sau modelele regulatorului de gaz (am trei modele de regulator), conexiunile de gaz de la aragaz, circuitul rulotei și lada frigorifică. Atașez foto cu două tipuri de regulator: cel care este deja pe rulotă și regulatorul pe care îl folosesc la lada frigorifică + furtunul de alimentare portocaliu al lăzii. Trebuie să folosesc un astfel de regulator la lada frigorifică pentru că am o ciudățenie de cuplaj la regulator și la lada frigorifică. Lada frigorifică folosește un furtun cel puțin ciudat. Voi atașa și poze cu furtunul. Lada are nevoie de un regulator de 37 milibari,   se vede din poză. Nu am așa ceva. Eu am folosit unul de 30 de milibari. Este bine?
      Prin urmare, eu trebuie să mă strecor tehnic printre toate aceste variante și conexiuni de furtune și aparate de la rulotă și consumatorii externi de gaz. Aragazul are o intrare exact cum este ieșirea de la regulatorul de gaz aflat acum pe rulotă: clasică, românească.
      Sper că am fost cât se poate de clar în expunerea problemelor mele. Dacă nu, îmi cer scuze și vă răspund cu drag la nelămuririle pe care le-aș fi provocat.
      Sunt convins că răspunsurile voastre vor fi de mult folos și altor colegi - rulotiști. Fie ei începători sau oameni cu multă experiență. Mereu avem de învățat.
      Mai sunt convins, mă repet,  că a scrie pe un forum este cea mai bună variantă. Întrebările mele rămân, răspunsurile voastre, la fel.
      Ceea ce scriem acum se va putea citi peste multă vreme.
      Dacă mă îndrumați concret către anumite firme sau piese, vă rog să îmi dați și link-ul. Doar așa voi putea găsi repede, concret și exact ceea ce trebuie.
      Aștept bucuros și vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile voastre!









    • Adi Aloman
      de Adi Aloman
      Salutare,
       
      Ne-am schimbat vechea rulota cu una Knaus 450 Blue Line din 2000. Este dotata din fabrica cu becuri pe 220v si nu are traseu pt conectare baterie. Va atasez poze cu panoul electric (unde vad ca are si ceva pe 12v). Vreau sa-i fac traseu pt conectare baterie si toate becurile sa fie pe 12 v (acum sunt pe 220v).
      Imi puteti recomanda un electrician in jurul Ploiestiului?
       
      Multumesc!
      20221101_154259.heic
      20221101_154231.heic
      20221101_154317.heic
      20221101_153811.heic
    • Cristian Bednar
      de Cristian Bednar
      Buna ziua,
      Daca este un coleg care are sursa pt rulota Miko MK375 si are probleme cu ea, sau se pricepe sa scimbe sursa lui diferita cu probleme cu alta de tipul Miko MK375, o ofer cu draga inima. Mergea perfect in momentul demontarii, are multe circuite, poate incarca si bateria rulotei cu 2A parca. A fost data jos in urma unui upgrade. Tinand cont ca e grea, constructie old school, rodicare personala din Otopeni.
      Primul venit, primul servit.
      Seara buna dragi colegi rulotisti,
      Cristian Bednar



    • Toma Roger
      de Toma Roger
      Vand frigider cu compresor, avand un volum de 93litri inaltime 84cm, latime 47cm si adancime 44cm, frigiderul are alimentare 12/24v cc, cc, 45w, 1, 5-3A/12v, 0, 5-1, 5A/24v. Acest frigider poate fi utilizat pe: rulote, autorulote, campere, pavilioane apicole, barci, cabane etc.




    • NRLaurentiu
      de NRLaurentiu
      Buna dimineata,
       
      Pentru ca nu este nici un topic dedicat si sticky pentru incarcatoare solare si pentru ca am vazut astazi ca este la un pret redus incarcatorul solar pe care il am si eu,  deschid acest subiect de discutie.
      [Incarcatorul despre care vorbesc este cel de la Victron Energy, model Blue Solar 75/15. Eu l-am cumparat de aici in 2018 cu 565 lei. Acum vad ca este la pretul de 422 lei!]
      Avantajul sau major, pe langa tehnologia de incarcare MPPT, este conexiunea cu telefonul mobil prin Bluetooth care va permite sa vedeti valorile de incarcare sau starea bateriei de acumulatori.
      Cateva poze cu sistemul in functiune:
       

      Precizez ca nu am nici un beneficiu si nu fac reclama firmei/produsului. Fotografiile postate sunt de anul trecut, iar combinatia aleasa (ceea ce se vede in ultima poza) este in opinia mea cea mai avantajoasa dpdv pret/calitate/confort in utilizare.
       
      PS: din pacate am incurcat borcanele!!! Modelul aflat in promotie nu este cel cu Bluetooth... :( M-am uitat mai atent si este cel simplu, fara conexiune Bluetooth. Vad ca nu apare in prezent in oferta cel cu Bluetooth. Chiar ma miram de diferenta mare de pret!
      Modelul pe care-l am este SmartSolar 75/15.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.