Dragos M

Idei locatii de iesire cu rulota de Rusalii

49 postări în acest subiect de discuţie despre Idei locatii de iesire cu rulota de Rusalii

Idei locatii de iesire cu rulota de Rusalii

Gabriel I

Cu drag vom veni @Bogdan C. daca ne primiti cu cortul ( de anul trecut nu mai avem rulota)  mai ales ca ai promis si o cafea ! :)

• Like 3

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Bogdan C.

@Gabriel I O cafea fiecarui membru care savureaza asa ceva. Celoralti doar ceai. ;)

• Like 1

Link către postare
Gabriel I

Salutare, mai face cineva planuri de călătorii pe aici? :) 

Ne-ar tenta o tură cu bicicletele și ne gândim la o ieșire la campingurile Panorama, Vampire sau Valea Bârsei, ceva sugestii?

• Like 1

Link către postare
NRLaurentiu

@Gabriel I in zona - Moeciu de Jos, o sa fim noi. Din pacate fara rulota.

• Like 3

Link către postare
Vlad Iliescu

Camping Piatra Craiului, de vineri până luni.

• Like 1
  • Upvote 1

Link către postare
Ciprian Mirescu

Salutare tuturor,

noi mergem de sâmbătă în camping Zănoaga. 

• Like 2

Link către postare
Vlad Iliescu
La 6/19/2024 la 15:41, Vlad Iliescu a scris:

Camping Piatra Craiului, de vineri până luni.

20240621_190242.jpg

• Like 2
  • Upvote 1

Link către postare
Mihai-Arad

.... o oaza de liniste, departe de nebunia din oras.

Maine, ... balaceala.

IMG_20240621_180919.jpg.73189883fdac11a1aaca2e53a50c0d73.jpg

IMG_20240621_175137.jpg.31115d7bb80eaf3f282656db6aea5e65.jpg

• Like 3

Link către postare
NRLaurentiu

Si aici e liniste, doar "Glasul Padurii" se aude:

6675de062d0f8_Aerialview01.jpg.1c8b0e5e769fa08eb9a168a0f80ae066.jpg

6675dc2c7badb_DJI_0062-Hi.jpg.dab77f2e24ded5dd568db8ff7614cc30.jpg

6675dc54a6d07_PK301294-OddStars.jpg.36d34de99fe08221df5a9aaea76c5d51.jpg

• Like 4

Link către postare
Mihai-Arad

Te salut @NRLaurentiu 

... dupa o saptamana "plina" full-time , cautam linistea naturii.

Imaginea surprinsa (cu ajutorul dronei) mi-ai trezit dragostea pt munte, asa ca, saptamana viitoare voi fi la munte.

IMG_20240622_063730_072017.jpg.cb276fb1c9070d0e3ec6e187038898e5.jpg

L.E.

Like pt semnatura pe pictures.

:OK:

• Like 2

Link către postare
Gabriel I

IMG_3398.jpeg.91ec5842fc814bbca6af37a35967fc13.jpegNoi am ajuns la Vampire in Bran, căutând ceva cu umbra … azi a fost o tură scurtă de bicicletă mâine căutăm un mic hiking .

• Like 3
  • Upvote 1

Link către postare
Gabriel I

Salutare , se pare ca ploile se vor opri saptamana aceasta , deci ce planuri de ieșire aveti pt Rusalii în 2025 ?

• Like 1

Link către postare
Andrei.N

Noi am hotărât să mergem aici aici, este un camping pe care lam prezentat în trecut pe forum și ne-a plăcut mult. 

Link către postare
Gabriel I

Și noua ne-a placut la Kapinovski !

• Like 1

Link către postare
Mihai-Arad

Salutare :cu-rulota:,

La 26.5.2025 la 5:50, Gabriel I a scris:

[...] ce planuri de ieșire aveti pt Rusalii în 2025 ?

Indiferent de starea vremii, noi am ales "o mini vacanta" prin Bavaria (Bayern).

De ce Bavaria? Unul dintre 'factori determinanti': placerea de a merge (plimbare) cu bicicleta pe lunca Dunarii.Zeci de kilometri de pista ..

Glasul naturii, e ceea ce caut dupa iuresul din oras. Maine in zori ridicam "ancora".

Drumuri bune!

• Like 1
  • Upvote 1

Link către postare
Roland Stanciu
53 minute în urmă, Mihai-Arad a scris:

Salutare :cu-rulota:,

Indiferent de starea vremii, noi am ales "o mini vacanta" prin Bavaria (Bayern).

De ce Bavaria? Unul dintre 'factori determinanti': placerea de a merge (plimbare) cu bicicleta pe lunca Dunarii.Zeci de kilometri de pista ..

Glasul naturii, e ceea ce caut dupa iuresul din oras. Maine in zori ridicam "ancora".

Drumuri bune!

Pai daca maine in zori ridicati ancora ... pana la Rusalii mai sunt vreo 9 zile! Cam "mare" minivacanta dvs!

Acum revenind la ideea topicului, eu voi merge la Murighiol de pe 7 iunie si intentionez sa stau vreo 5-6 zile. Voi merge la un camping, probabil Casa din Delta, sau Dan Pescarul ... inca nu m-am hotarat la care camping. Dar sigur in Murighiol!

• Like 2

Link către postare
Andrei.N

@Mihai-Arad, om hotărât, bravo domnule! Avantajul de a locui aproape de graniță și de autostrăzi, ajungi numaidecât în zone frumoase. Noi pe aici ne mulțumim cu zona de sud a țării sau Bulgaria. 

Mi-ar plăcea să pot ajunge așa repede în Germania, ambii copii mai nebunesc de cap să mergem tot pt a ne plimba cu bicicleta pe traseele superbe. 

@Roland Stanciu, bună alegere și Murighiol, Casa din deltă mi-a părut un loc fain când am trecut pe lângă el, vă veți simți foarte bine acolo. 

Vă doresc zile însorite și distracție plăcută tuturor!

• Like 1

Link către postare
Mihai-Arad

@Andrei.N  :salutare!: Multumesc frumos!

în urmă cu 4 ore, Andrei.N a scris:

... om hotărât [...].

Hotărât, DA - 95% , 5% ...indecis! DAr, sunt un simplu OM cu ... "defectele mele". :) 

în urmă cu 4 ore, Andrei.N a scris:

Avantajul de a locui aproape de graniță și de autostrăzi, ajungi numaidecât în zone frumoase....

Avantaj, DA ... de data aceasta (poarta deschisa spre vest)

Dezavantaj, ... daca vreau sa ajung in Delta Dunarii (inca visez sa revad toamna/iarna delta). Zilele trecute am zburat (avion) la Bucuresti pentru a evita circulatia de pe sosele (inclusiv "gibonii" care-ti stau in dos cu flash-uri... (o alta discutie). Pentru a ajunge la mare (Marea Neagra, Marea Ionică sau Marea Egee), ... un adevarat chin, tortura. Asa ca, prefer vestul.

@Andrei.N Recomand Parcul Herestrau ... solutie de a te plimba cu bicicleta. Zilele trecute am fost p'acolo (perpedes!).

@Roland Stanciu 

9 zile ... le numesc "mini-vacanta". Mi-as dori vacanta de 8-10 saptamani, dar ... (gurile rele imi spun ca-s prea Jung si n-am nevoie de atata vacanta). Asa ca, "ciupesc" si eu cate o "mini-vacanta".

Felicitari pentru destinatia aleasa ! Bravo! :bravo:

@Gabriel I , Tu, incotro?

Vacanta placuta tuturor si drumuri bune!

Link către postare
Gabriel I

Și eu aș fi vrut să fiu mai aproape de graniță 😀. 
 Bulgaria, 7 lakes e tentant dar mă tem de aglomerație la întoarcere așa ca ma tot uit pe la noi prin zona litoralului și mă întreb când o să apară și aici un camping decent …

Mai arunc un ochi pe meteo și altul pe aici pe forum poate vine și inspirația .

Link către postare
Roland Stanciu
în urmă cu 19 ore, Andrei.N a scris:

@Roland Stanciu, bună alegere și Murighiol, Casa din deltă mi-a părut un loc fain când am trecut pe lângă el, vă veți simți foarte bine acolo. 

Vă doresc zile însorite și distracție plăcută tuturor!

Inca nu sunt hotarat. Casa din Delta are avantaj ca are piscina, dar nu are verdeata. Camping Dan Pescaru are foarte multa verdeata (sau avea in 2022 cand am fost eu acolo). Eu am un fix cu verdeata asta: imi place sa ma plimb in picioarele goale pe gazon (nebunie de om batran)! La Dan Pescaru pot face asta fara probleme, la Casa din Delta nu prea pot. Dar la Dan Pescaru nu am piscina de balaceala! Vad eu pana wekendul viitor ce va invinge - piscina sau gazonul!

• Like 1

Link către postare
Andrei.N
La 29/05/2025 la 21:25, Gabriel I a scris:

Și eu aș fi vrut să fiu mai aproape de graniță 😀. 
 Bulgaria, 7 lakes e tentant dar mă tem de aglomerație la întoarcere așa ca ma tot uit pe la noi prin zona litoralului și mă întreb când o să apară și aici un camping decent …

Mai arunc un ochi pe meteo și altul pe aici pe forum poate vine și inspirația .

Nu este așa rău la întoarcere, cel puțin pe pod la Ruse, eu am tot fost in ultima vreme si a fost ok de fiecare data. Doar la întoarcere după vacanța de Paste am stat 20 min acolo, in rest am avut parte de drum liber.  E fan la 7 lakes, dar poți încerca si Terme di Hissar, se afla destul de aproape de Plovdiv, o zona liniștită si frumoasă, noua ne-a plăcut foarte mult. Totuși, daca doriți sa faceți drumețiile montane, atunci 7 lakes are mai multe de oferit. 

La 29/05/2025 la 21:00, Mihai-Arad a scris:

@Andrei.N  :salutare!: Multumesc frumos!

Hotărât, DA - 95% , 5% ...indecis! DAr, sunt un simplu OM cu ... "defectele mele". :) 

Avantaj, DA ... de data aceasta (poarta deschisa spre vest)

Dezavantaj, ... daca vreau sa ajung in Delta Dunarii (inca visez sa revad toamna/iarna delta). Zilele trecute am zburat (avion) la Bucuresti pentru a evita circulatia de pe sosele (inclusiv "gibonii" care-ti stau in dos cu flash-uri... (o alta discutie). Pentru a ajunge la mare (Marea Neagra, Marea Ionică sau Marea Egee), ... un adevarat chin, tortura. Asa ca, prefer vestul.

@Andrei.N Recomand Parcul Herestrau ... solutie de a te plimba cu bicicleta. Zilele trecute am fost p'acolo (perpedes!).

@Mihai-Arad, cu plăcere! Da, avantaj ca aveți poarta deschisă către Vest, noi o avem către Sud, Sud-Est. Simpatizez cu toate motivele pentru care eviți a străbate tara, sunt aceleași care ma împiedică pe mine sa merg in direcția Nord, Nord-Vest. Nu ne place tensiunea care se acumulează la traficul de pe drumurile patriei. 

Cât despre Herastrau, cu bicicleta, nu este opțiune buna pt noi. Avem timp doar in weekend, ori atunci este foarte aglomerat. Fiul cel mare prefera sa meargă in Tineretului sau Carol (ii plac săriturile cu bicicleta, mai mult către sport extrem), așa ca avem punctul comun când mergem la pădurea Cernica pe traseu si ne satisfacem dorul de ducă, cu natura lângă noi, insa dezavantaj ca nu putem sa mergem calare. De fiecare data punem suportul de biciclete fiindcă traficul Bucureștean presupune sa fi erou curajos ca sa poți străbate calare pe bicla. 

• Like 2

Link către postare
Roland Stanciu

Am ajuns la Casa din Delta Murighiol. 

Imagine WhatsApp 2025-06-07 la 18.18.55_a8bc4242.jpg

Imagine WhatsApp 2025-06-07 la 18.18.50_a0e3d249.jpg

Imagine WhatsApp 2025-06-07 la 18.29.44_9f192d81.jpg

• Like 1

Link către postare
Andrei.N

Am fost și noi la Kapinovski. 

la prima fotografie am făcut un pit stop la Lidl pt aprovizionare, iar în camping am avut plăcerea să constat ca erau mai multe echipaje din România decât alte naționalități. A fost o atmosferă frumoasă și toată lumea s-a destins. 

Ultima fotografie este din coada de la podul de la Ruse. A durat 90 minute aventura, norocul nostru ca erau echipaje de poliție care dirijau traficul astfel încât să fie fluid. 

Am avut o peripeție pe drum: am făcut pană, dejantat o anvelopă si surpriza….nu mi-a funcționat cricul. Am desfăcut rulota și am fost într-un sat din apropiere, m-am întors cu un cric, însă nu a fost nevoie să-l pun deoarece a oprit un coleg Rulotist român și m-a ajutat. Avea colegul cric hidraulic, l-am pus rapid, am scos roata, pus rezervă și plecați în 10 minute….ca la curse. 

IMG_4446.jpeg

ECBFFC31-EDEA-40A8-9266-878455A4E5A5.jpeg

IMG_4478.jpeg

• Like 1

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.