Lungu Marin 635 Semnalează Publicat 28 Martie Daca vremaea este ok si autoritatile ne dau voie voi ieși la Iepuresti jud Giurgiu , voi fi pe tarla cel devreme de joi. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.887 Semnalează Publicat 31 Martie @Lungu Marin Nu prea cred sa fie de acord autoritatile cu intalniri de rulotisti in aceasta perioada... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 11.335 Semnalează Publicat 31 Martie Am trecut pe acolo weekendul trecut si erau 2 grupuri a câte 5-6 rulote si campere. Si cred că de acum că a venit vremea bună, vor fi mereu astfel de grupuri. Mai restrânse si izolate cei drept, dar oameni vor ieși... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.756 Semnalează Publicat 31 Martie @Daniel P toată lumea își dorește sa iasă, eu de exemplu ies maxim cu încă o familie sau 2. Nu as participa la o întâlnire cu mai multe echipaje in momentul de fata. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 11.335 Semnalează Publicat 31 Martie Păi cam asa vor arăta ieșirile de acum incolo... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 1.542 Semnalează Publicat 31 Martie După ce voi termina instalațiaelectrică după montarea panoului solar de 200w cred că vom pleca la Puturoasa sau vom face un tur prin Dobrogea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 635 Semnalează Publicat 31 Martie Întrucât se anunță ploi de sâmbătă voi renunta la această iesire desi imi doream. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 11.335 Semnalează Publicat 2 Aprilie Am trecut pe lângă locatie in jur de ora 16.00 și erau vreo 4 echipaje... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
XGO Camping - peste 20.000 de repere pentru rulotisti, disponibile din stoc sau la comanda. NOU ! - Acum gasiti la noi si corturi auto. Pot fi montate pe orice tip de autoturism, inclusiv Dacia Logan si Sandero - www.xgocamping.ro - Vreti o autorulota noua la cel mai bun raport pret/calitate? www.xgoautorulote.ro