Cristian Miron 2 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2020 (modificat) Salut, Acum cateva luni, tot rabdand weekend de weekend, stand acasa, ne-am luat inima in dinti si am fost cu cortul la Durau in camping. Ne-a cam placut acolo, dar mai ales rulotele campate pe acolo... In drum spre casa, deja ne-a gandit ca ar trebui sa ne luam rulota ca sa avem mai multa libertate de miscare (mai ales acum cu pandemia), dar si faptul ca batrana noastra Corolla pe benzina nu e prea pregatita de un astfel de efort... Asa ca ne-am oprit la Casa Auto sa dam comanda de Tucson. Tot benzina, dar macar Turbo, cuplu 250 nm. Diesel nu prea se mai comanda, ni s-a spus... Intre timp, dupa cum ati citit pe postul Elizei Miron, am fost la Cluj si ne-am luat rulota si, dupa mai multe peripetii, am ajuns sa o parcam langa casa si, saptamana trecuta, sa avem si numere permanente la ea. Am ratat weekendul acesta, am fost la Dobrovat fara rulota, cu gandul ca nu urca Corolla Buciumul cu ea, dar ne gandim serios la unul din weekendurile urmatoare, daca nu e prea frig, sa o scoatem la plimbare. Mai trebuie sa luam o butelie sa nu inghetam de frig daca mergem offcamping... Cam atat despre rulota si cum am ajuns sa achizitionam una. Despre mine pot sa spun ca imi plac foarte mult excursiile pe munte, baladele rock si cartile SF, si, cand eram mai tanar, obisnuiam sa petrec multe ore jucand RTS/TBS/RPG PC games. Sper sa ne intalnim anii urmatorii pe la munte (sau mare) si sa facem o comunitate puternica de rulotisti aici in Iasi. Seara buna, Cristi Miron Modificat 12 Octombrie, 2020 de Cristian Miron 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 4.016 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2020 Salut @Cristian Miron Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2020 Salutare și colinarule❗ Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.421 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2020 Salutare @Cristian Miron și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Miron 2 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2020 Multumesc pentru gandurile bune! 1 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 2.051 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2020 Buna dimineata, @Cristian Miron si bine ai venit printre noi! Frumoasa descrierea facuta si, daca tot ai atins ceva subiecte care mi-s dragi, iti recomand sa citesti Ready Player One de Ernest Cline (cred ca a aparut si tradusa pe la noi), este mult mai frumoasa decat filmul (pentru mine a fost o dezamagire, dar cam asa este cu aproape orice ecranizare). De asemenea, imbina doua dintre pasiunile tale: SF si jocuri pentru calculator (old games care sigur iti vor trezi amintiri frumoase)! Vezi ca luna viitoare, pe 24 apare si Ready Player Two! Ca sa nu fiu off topic, iti recomand ca pana in week-end sa petreceti cel putin o noapte in rulota si nu in casa. Asa veti descoperi necesarul de bagaje utile, veti invata ce face fiecare sistem, dar si eventuale deficiente tehnice. Toate cele bune! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Miron 2 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2020 (modificat) @NRLaurentiu Merci, si mie mi-a placut "Ready Player One". Modificat 13 Octombrie, 2020 de Cristian Miron Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2020 Salutare și bun venit alaturi de noi @Cristian Miron ! Distribuie această postare Link către postare