Andreea Ionescu

Prima oara cu autorulota!

5 postări în acest subiect de discuţie despre Prima oara cu autorulota!

Prima oara cu autorulota!

Andreea Ionescu

Buna ziua! Ma bucur nespus ca am gasit acest forum de oameni pe acelasi suflet, din greseala intr-o cautare de Google de genul "de stiut/luat in concediu cu autorulota"! Duminica, 30 august, eu si sotul plecam pentru prima oara in concediu cu autorulota, indeplinindu-ne astfel un vis de toata viata! Aceasta este inchiriata, Burstner City Car C601, printr-o firma de inchiriat astfel de autoturisme. Am facut in mare un plan de traseu si opriri, pornind din Vulcanii Noroiosi - urcand pe Orientali pana in Bucovina, apoi Cluj - Apuseni de sus pana jos in Baile Herculane - apoi Meridionalii de-a lungul lor cu ultima oprire Cheia, ca apoi sa o intoarcem usor direct spre Bucuresti. Asta in doua saptamani. 

 

Eu mananc internetul cu toate informatiile despre camping-uri on si off, rute, facilitati, ce sa nu-ti lipseasca, etc. de vreo saptamana si ceva, dar sunt mai mult decat deschisa la orice sfaturi, pareri, intrebari si indrumari ati avea voi. Chiar va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre acest traseu, despre autorulota daca o cunoasteti, top 5 sfaturi, top 5 locatii NEAPARAT de vazut (suntem fara limita, ajungem oriunde in tara, dar preferinta noastra este absolut la munte) etc. 

 

Va multumesc ca ati citit pana aici, toate cele bune tuturor! 

Ma intorc la caietul de notite si lecturare! :default_big_grin:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare

Fejer Antal

Sarutmana @Andreea Ionescu si bun venit in aceasta comunitate.:default_bun_venit:

Distribuie această postare


Link către postare
Raul G

Salutare și bine ați venit printre noi, va doresc drum bun

Distribuie această postare


Link către postare
Dani M

Salut.

Mie mi se pare prea optimist traseul, o sa petreceti mult timp in masina si mai putin la munte. Eu zic sa alegeti 2-3 locatii (la munte) ca sa apucati sa le si savurati.

Drum bun!

Distribuie această postare


Link către postare
Popescu Ionut

Salut.

Sunt de parere cu Dani M. Reduceti traseul la jumatate, sa petreceti mai mult timp in natura decat in masina pe drum. Apusenii o saptamana si Baile Herculane (Muntii Cernei si

Defileul Dunarii) o saptamana eu zic ca este suficient. Nu veti avea timp sa va plicitisiti.

Daca Autorulota este dotata pentru offcamp este suficient sa intrati in campinguri la 3-4 zile cate o noapte pentru o baie calumea si desertat/alimentat autorulota cu apa. Eu am 2 fete una de 9, 5 ani si una de 6 luni precum si o pisica si toate astea nu au fost un inconvenient in calatoria noastra cu autorulota.

Asa ca in concluzie curaj si spor la drum, nu va faceti planuri dinainte ci in seara plecari pentru urmatoarea oprire. Cum zicea un prieten de al meu: Mergeti cu valul.

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.