Geo Ghinea

Demontare lampa semnalizare

4 postări în acest subiect de discuţie despre Demontare lampa semnalizare

Demontare lampa semnalizare

Geo Ghinea

Buna ziua dragi colegi |

Cumnatul meu a luat microbul de la mine si saptamana tracuta a cumparat din Anglia o rulota marca Bailey Senator Vermont 2006.

La RAR a fost refuzat a i se intocmi cartea de identitate pe motiv ca trebuiesc inversate intre ele lampa de ceata cu lampa de mers inapoi, ce sunt montate pentru  traficul pe partea stanga.

Un electrician a facut schimbarea pozitiei pinilor din priza auto si din stecherul rulotei, ce a facut ca becurile in cauza sa se aprinda corespunzator, dar problema de care ne lovim este ca nici noi si nici electricianul auto nu stim cum sa demontam lampile rotunde de pe spate care sunt individuale si nu in bloc de lumini cum sunt cele obisnuite, totul pentru a putea schima intre ele lampile alb cu rosu.

 Asa ca va rugam foarte mult pe  cei ce detineti  un astfel de model de lampi dar si pe toti ceilalati, sa ne dati o mana de ajutor pentru a putea iesi din impas si a trece de RAR.

Va multumim anticipat !

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vajko Mihai Gavril

Bună Geo

Aceeași problemă am și eu la rulota mea, tot Bailey și mă pregătesc de RAR.

Ai reușit sa desfaci lămpile rotunde? 

Am încercat și eu să le desfac dar nu am reușit, dacă forțez mă tem că le rup.

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu

Dupa o mica cautare cu Google, am gasit asta: "Push a flat screwdriver into the recess at the base of the light. Gently prise the bottom of the light unit out whilst pulling in a downward movement on the top of the light. The complete unit will now pull away from the rear panel. To refit is simply the reversal of the removal."

Probabil ati fi gasit asta si in manualul rulotei (tot cu Google il gasiti sau postat deja de cineva chiar aici pe forum).

 

Traducerea textului (aproximativa, cam ca la subtitrari - fara a vedea si filmul): exista undeva dedesubtul lampii un locas unde trebuie sa apasati cu surubelnita plata pentru a scoate lampa printr-o miscare usoara de apasare in jos in partea de sus a lampii. :) Acum intreaga unitate (lampa rotunda?) iese din panoul din spate. Montarea la loc se face cu pasii inversi ai demontarii. (Oare?! :) cred ca nu mai trebuie surubelnita folosita, dar... nu se stie!)

 

Mai mult eu nu-mi dau seama, nu ati pus nici macar unul poze, ca sa adaptez mai bine traducerea.

 

Frumos ar fi ca dupa ce faceti operatiunea schimbarii unui bec sau a lampilor intre ele, sa faceti un mic tutorial despre aceasta operatiune. Sunt sigur ca sunt destui cei care au rulote englezesti cu lampile de semnalizare din spate cu forma rotunda...

  • Like 3
  • Upvote 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.