Victor Poli

Promovare locatii

4 postări în acest subiect de discuţie despre Promovare locatii

Promovare locatii

Victor Poli

Buna ziua ! Doresc sa campez cu rulota ( 2 adulti si 1 copil) intr-un camping la munte, 1 saptamana,  perioada dupa 15 august, zona Vrancea, Covasna, Harghita, in schimbul realizarii de poze, clip video de promovare a locatiei respective. Exemplu aici :

 

 

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Octavian Szatmari

Buna Victor si dragi prieteni.. Eu pot sa-ti pun la dispozitie o casa la poalele muntilor Fagaras . Poti sa vi fara rulota. Sibiu 40 km, Balea lac 33 km. Tot in acea perioada eu vreau sa merg la mare . Tot 3 persoane . Oricum eu sunt in criza de idei si nu stiu unde sa merg. Asa , ca o paranteza , am renuntat la vacanta in Grecia. Treaba e simpla . Tu vi la munte, eu plec la mare. Perioada 18.08-25 08. La mine gasesti liniste, apa calda , curte inchisa. Atv-ul la dispozitie, cu conditia sa bagi benzina. Astept oferta ta. . Apropo, nu am nevoie de promovare.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Victor Poli

Salutare ! Eu nu am ce oferi decat o garsoniera la bloc in Constanta. Asta e situatie, nu se compara cu ceea ce oferi tu. Eu vroiam sa ma cazez pe undeva cu rulota, sau fara, iar in loc de bani, sa-i fac proprietarului locatiei, poze cu drona, clip de promovare, etc

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Constantin Popovici

Salutare,

Te astept cu drag  si fara pretentii in Palanca Bacau, la granita cu Harghita,  chiar in Pasul Ghimes, unde e Granita de 1000 de ani.  Putem cutreiera impreuna prin zona, in masura in care imi va permite teleworkingul, eu aici am copilarit si mi-a ramas o casa de la parinti. Din toamna ne vom muta aici definitiv, parasind Bucurestiul dar dupa 15 august vom fi aici pentru vreo doua saptamani. Sunt destule locuri de vizitat , am si un Mitsubishi Junior cu care ne putem catara pe munte daca te pasioneaza. La 20 km este si partia de bob alpin de la Lunca de Sus,   o premiera in Romania.

Nu am inca camping aici dar intentionez sa amenajez unul in viitor. Pana atunci te pot primi cu drag la mine in curte. Am si autorulota aici, daca mai vrei sa mai vii cu cineva care nu are rulota ti-o pot oferi fara nicio obligatie cu exceptia ajutorului de a promova intreaga zona de care cu siguranta te vei indragosti.

 

Modificat de Constantin Popovici
  • Like 4

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.