• Conţinut similar

    • Alexandru Remus
      de Alexandru Remus
      Salut,
      Cred ca frigiderul pe amoniac pe care il am pe rulota este stricat. In consecinta ma gandesc sa il schimb. Am 2 variante: altul sh tot pe amoniac sau unul pe compresor. 
      Mentionez ca pe rulota am un acumulator deepcycle de 100 a. Din discutiile pe care le-am avut cu vanzatorii mi-au zis ca, daca cumpar un panou de 150 w este suficient.
      Am nevoie de ceva sfaturi de la rulotistii care au folosit asa ceva sau care au cunostinte despre subiect.
      Atasez si un link cu frigiderul cu compresor:
      Frigider:
    • Ionut C.
      de Ionut C.
      Vand aparat de aer conditionat cu montaj pe plafon, in locul trapei. Model: Electrolux B1901, compresor Carrier, control digital al temperaturii, afisaj LCD. Stare perfecta de functionare. Are capacitate foarte mare, raceste foarte bine, masurat +8 grade Celsius pe vaporizator.
      Prezinta in carcasa exterioara o mica spartura (cineva probabil a apucat de unde nu trebuie la manevrare), insa nu afecteaza in vreun fel functionalitatea. Nu se vede decat de sus, deci nici estetic nu ar fi o problema, daca nu sunteti foarte pretentiosi. Imaginile sunt sugestive, al meu este argintiu, voi reveni cu imagini reale.
      Pret: 3000 LEI, se vinde cu proba. Asigur montaj la cerere.
      telefon: 0722120120 sau 0722577775

    • Cosmin S
      de Cosmin S
      Caut ușă sau ornamentele din imagine, pentru un frigider Electrolux. 
      Dacă cineva are alte soluții pentru remedierea problemei, sunt deschis la sugestii. Aș putea încerca să îl lipsesc, dar arată ca naiba.


    • Ionut C.
      de Ionut C.
      Dometic Seitz Supermini-Rollo 1030x700
      Jaluzea tip rulou, combinat umbra si antiinsecte, pentru ferestre cu dimensiuni maxime 101 x 70 cm. Produs nou, in ambalaj original, nemontat. Culoare alb (gri deschis, nu bej). Nu este ingalbenita, este o eroare a camerei foto, este impecabila atat optic cat si functional.
      Pret 350 lei, eventual schimb cu alte accesorii utile pentru (auto)rulote.
       


  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.