A. Traian

Abbey Piper 515

3 postări în acest subiect de discuţie despre Abbey Piper 515

Abbey Piper 515


Ursu Florin

Te felicit pentru achizitie, sa aveti parte doar de vacante frumoase. :cu-rulota:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Arabagiu Ionut
      de Arabagiu Ionut
      Buna ziua.As dori sa montez o instalatie de panouri fotovoltaice pe o rulota de Anglia cu baterie inclusa.cum as putea sa montez si sa ma leg la instalatia rulotei de 12v fara sa am probleme cand incarca si redresorul rulotei si panourile solare.? mulțumesc 



    • Daniel Gheorghe
      de Daniel Gheorghe
      Salutare tuturor! Mi-ar fi foarte folositor sa aflu niste informatii de la voi in legatura cu o rulota pe care am achizitionat-o fara sa stiu ca nu are acte. Am luat-o din Arad printr-o firma de transport, eu sunt din Bucuresti asa ca nu am interactionat fizic cu presupusul proprietar. Rulota a venit doar cu o foaie pe care scrie cu pixul ca imi este vanduta.. Ce as putea face in aceasta situatie? Exista vreo posibilitatea sa o inscriu? Va multumesc mult!
    • Vasile Oae
      de Vasile Oae
      Cumpăr butelie din fibra de sticla pentru rulota. Volumul nu e așa important 5-12kg (12-24L), dar vreau sa aibă cupla rapida de Anglia, de 20mm.
      Daca nu se poate butelie, poate are cineva un stut (robinet) cu filet pe butelie de 3/4 și ieșire pe cupla rapida de 20mm. As putea sa schimb robinetul existent la butelia verde.
      Am atașat și câteva poze de la o astfel de butelie.




    • Giuglea Petrica
      de Giuglea Petrica
      Buna seara.
      Am tot cautat pe forum, sfaturi pentru achiziția unui acumulator pentru rulota mea si nu am gasit ( sau nu m-am descurcat ).
      De 2 zile, sunt posesorul unei rulote ABI Award Spiritosa, din 2002. Am cumparat-o fără acumulator si as vrea sa stiu, ce fel de acumulator ar trebui sa-i cumpăr.
      Nu are panou solar dar are un ventilator in plafon ( nu stiu daca are importanta ), în rest sunt consumatorii normali.
      Multumesc.




    • Andrei Alexandru Leontin
      de Andrei Alexandru Leontin
      Buna ziua dragi colegi. 
      Sunt Alex din Bucuresti si sunt in cautarea unei rulote pt 2 adulți și 1 copil. As dori sa achizitionez rulota din Anglia dar nu stiu cum sta treaba cu actele daca o pot trage cu o masina înmatriculata pe Romania. Merg acolo in vacanta si am zis ca se merita sa o iau de acolo iar spre Romania sa fac si prima vacanta cu ea. Am citit ceva pe aici ca nu o poti trage cu o masina înmatriculata pe Romania. Unde as putea sa ma interesez daca chiar asa e ? Am sunat pe cineva de la un parc cu rulote din Anglia si mi-a zis ca nu se ocupa de asigurare el. Imi da factura si restul ma ocup eu după. Cum sa procedez ? Vreau din Anglia pt ca am văzut ceva la 3000 de lire destul de dotată si întreținută bine.
      Acum o sa vad si cum arata cand ajung acolo. Oricum o sa-mi aloca pana la o saptamana sa caut rulote pe acolo.
      Ce ma sfătuiți? Nu am avut niciodată rulota. Am permis cat B si masina este un golf caravan 2019. Nu are carlig. Trebuie să îi pun dar nici aici nu stiu exact de care, pt ca am inteles ca diferă priza de Anglia fata de ce este pe Germania.
      Va multumesc , vacante plăcute si drumuri bune 
      Orice sfat e bine venit. 
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.