Petre

Vând navigatii gps Garmin

1 postare în acest subiect de discuţie despre Vând navigatii gps Garmin

Vând navigatii gps Garmin

Petre

Vând navigatii gps Garmin nuvi și drive Smart, modele noi sau second-hand, diagonala de la 4, 3 inch până la 6, 95 inch

Sunt disponibile modelul nuvi 250w , second-hand, complet cu încărcător auto și suport parbriz, cu card micro SD conținând harta Europei actualizată. Preț 150 lei

Modelul nuvi 760 cu bluetooth și la fel cu toate accesoriile și harta Europei , preț 200 lei

Modelul nuvi 2545 LMT cutia originala completa, cu toate accesoriile. Card micro SD conținând harta Europei actualizată , preț 300 lei

Modelul nuvi 2595 LMT cu bluetooth , cutia originala completa, card micro SD cu harta Europei la preț de 400 lei

Modelul nuvi 2589 LMT cu bluetooth și cutia cu toate accesoriile, harta Europei actualizată preț 400 lei

Mai sunt și modele 2599 LMT, și 2687 (6 inch) preturi 500lei, precum și modele drive Smart 61 lmt-d și drive Smart 65 Traffic , la preț de 750 lei, cutiile fulbox, noi, cu folia lipită pe display, funcții Smart in tandem cu smartphone-ul dv.

Pentru fiecare aparat , model in parte se găsesc review-uri pe YouTube, și tutoriale.

Preturi avantajoase, reduse față de preturile de vânzare chiar și la jumătate. Cei interesați pot lăsa mesaj și le trimit fotografii detaliate ale fiecărui aparat .

Mulțumesc.

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri


  • Conţinut similar

    • Alin Opran
      de Alin Opran

       
      Am definitivat planurile de vacanta pe anul acesta, va fi o caltorie lunga din Irlanda pana in Romania (si retur) si va dura peste o luna.
      Nu am un obiectiv anume de atins, tot traseul va fi la inspiratie si va curprinde traversarea catorva tari si zone pe care ni le dorin sa le (re) vedem. Vom traversa cu ferry in Tara Galilor si vom petrece ceva timp in Peak District, zona Rezervatie naturala. Posibil sa urcam in Scotia daca vremea va fi favorabila.
       
      Va urma eterna traversare cu ferry Dover-Calais unde ne vom opri o zi la buna noastra prietena, Mrs. Marie care are o ferma si unde am fost asa de bine primiti anul trecut 
       
      Vom continua cu coasta de vest a Frantei indreptandu-ne catre Andorra si Barcelona. Vom continua cu Coasta de Azur cu oprire din nou in St. Tropez unde ne vom reintalni cu prietenul Daniel (roman) care este administratorul unui frumos camping. Va urma drumul catre Milano si trecerea catre Elvetia cu oprire initiala la lacul Como. De acolo va urma vizitarea Liechtenstein si traversarea Austriei prin Alpii austriei. Mai departe Ungaria si in final, Romania cu destinatia Bucuresti.
       
      Cam asta e traseul propus, cca 5 mii km doar la dus:
       

       
      Binenteles ca vor fi modificari de traseu functie de vreme si imprejurari sau datorita unor locuri pe care ni le propunem sa le vedem adhoc.
      Momentan mai am de terminat niste maruntiruri la camper si sa fac una-doua iesiri de proba aici in Irlanda. Si binenteles sa-i fac o revizie completa de ulei, filtre, lichide 
       
      Va tin la curent 
    • Radu Clapa
      de Radu Clapa
      De prin 2014 am început  și eu acest joc/hobby. Acum au trecut aproape 5 ani și am găsit peste 5200 de cutii în vreo 29 de țări diferite.

      Comunitatea de geocaching din România e mică și în mare parte ne cunoaștem... 
      Mă îndoiesc să mai fie cineva pe aici, dar mi-am zis că poate-poate unii dintre voi ați auzit despre asta, chiar dacă nu practicați.
       
    • Alin Opran
      de Alin Opran
      Dragi colegi, a venit vremea sa-mi astern si eu pe hartia virtuala concediul acestui an, concediu pe care l-am petrecut intr-un mod inedit, o calatorie cu camperul proaspat cumparat, de la Dublin la Bucuresti si retur.
      Pentru cei care nu ma stiu (personal sau din postari), in acest an mi s-a facut dor de duca asa ca mi-am cautat un job in afara tarii iar la sfarsit de februarie am plecat din tara, fara familie insa. Sotia si baiatul au trebuit sa termine scoala la sfarsit de iunie (sotia fiind profesoara).
      Pentru a-i aduce si pe ei aici in Irlanda, aveam 2 variante: cea simpla, avion si doar 4 ore de drum sau cu camperul traversand Europa. Binenteles ca am ales a doua varianta 
      Deci am achizitionat camper, m-am apucat sa-l pun la punct iar in data de 28 iunie seara m-am prezentat la imbarcare in portul Dublin cu destinatia Holyhead, UK.
      Mi-am facut calculele si planul ca durata totala a calatoriei sa fie de 16 zile din care 3 zile drumul catre Bucuresti pe ruta cea mai scurta:

       
      Pentru intoarcere mi-am propus sa vizitez Venetia (visul de o viata al sotiei), St.Tropez (am ramas cu nostalgie de la comediile cu Luis de Funes) si Parisul, alt vis al sotiei. Asa ca traseul de intoarcere a aratat astfel:

    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Salutare,
      Ce aplicatie android gps folositi pentru autorulota care permite introducerea inaltimii autorulotei?
    • Andrei I.
      de Andrei I.
      Salutare,
       
      De cateva zile am initiat un canal YouTube, cu tutoriale video in limba romana, pe tematica actualizarii si resoftarii hartilor dispozitivelor GPS. 
       
      Momentan am postat un singur video, in care am prezentat metoda de resoftare a GPS-urilor care ruleaza ca sistem de operare WinCE si de asemena am expus modul in care iti poti actualiza GPS-ul, daca rulezi softul de navigatie iGO 8 (MyWay), iGO Primo, iGO NextGen - WinCE/Android.
       
      Las aici trimiterea catre video:  https://goo.gl/hLDxsG
       
      Softul de navigatie, hartile si tot continutul necesar resoftarii/actualizarii, sunt expuse in descrierea video-ului.
       
      Sper sa va fie de folos.
       
      [Am citit regulamentul si din ce am inteles, nu incalc nicio regula. Daca totusi mi-a scapat ceva si o fac, imi cer scuze anticipat si rog stergerea postarii de catre un admin/moderator.]
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.