In urma cu 3 ani, un coleg rulotist din Brasov a venit cu aceasta alternativa la clasica bicicleta aferenta autorulotelor. Intrucat sotia mea avusese o interventie chirurgicala la genunchi, am optat pentru aceasta alternativa in cazul ei, eu, ramanand la clasica bicicleta. Dupa 3 ani de exploatare a trotinetei, pot sa trag concluzia ca aceasta are avantaje notabile fata de bicicleta.   1. Mult mai compacta decat orice bicicleta - 970 x 330 x 145 mm -- pliata 2. Elimina achizitionarea suportului de bicicleta. 3. Aduce economii in anumite situatii la traversarile cu bac-ul  (nu altereaza dimensiunea in lungime a autorulotei). 4. Nu necesita efort in deplasare, autonomie foarte mare cca. 25-40 km functie de greutatea utilizatorului. Eu, cu 110 kg, ajung cu autonomia la 25-26 km. 5. Greutate redusa, mai mica decat bicicletele clasice. 6. Pliata, poate fi usor de transportat in magazine, metrou, etc. 7. Viteza de deplasare maxima - 35 km/h.   Cert este ca am avut-o cu mine in ultimele vacante cu campervan-ul si m-a convins ca este cea mai potrivita varianta de deplasare in zonele urbane sau chiar extraurbane din jurul autorulotei. Eram in zona lacurilor din St.Gilgen (Austria) si nu-mi iese din minte cat de relaxata mergea sotia pe trotineta... si cat de mobilizat eram eu cu alti doi prieteni la urcarea unor rampe din zona respectiva.   La chizitie, am optat pentru una dintre cele mai bune trotinete electrice din lume - E-Twow - inventia unui inginer roman din Craiova:       In situatia in care vi se pare ok acest topic, atunci, putem deschide cutia Pandorei,  sa intram in mai multe detalii legate de acest mijloc de deplasare aferent autorulotelor.