Gheorghe-M

Racordarea Rulotei la Reteaua Electrica si Bransarea la Apa - Ploiesti

4 postări în acest subiect de discuţie despre Racordarea Rulotei la Reteaua Electrica si Bransarea la Apa - Ploiesti

Racordarea Rulotei la Reteaua Electrica si Bransarea la Apa - Ploiesti

Gheorghe-M

Buna Ziua,

 

Nu stiu daca scriu corect in acest topic, acesta solocitare, dar am nevoie urgenta de ajutor, deoarece am achizitionat anul trecut o Rulota Second-Hand Marca Elddis Caravans - An de Fabricatie 1990, am aplasat-o pe un teren in Cartierul Mitica Apostol din Ploiesti, unde nu exista nici un fel de constructie iar acum incerc din Martie 2019 sa ma racordez la reteaua electrica de curent la S.C. ELECTRICA MUNTENIA NORD S.R.L. dar fara succes, am trecut printr-o groaza de probleme, initial ca au pierdut actele pentru emiterea Avizului Tehnic de Racordare, dupa care ca secretara este in concediu, ca intr-un final sa mi se elibereze Avizul Tehnic de Racordare.

 

Acum intampin alta problema, ca de 4 Luni, incerc sa gasesc o firma acreditata ANRE (deoarece SDEE Muntenia Nord nu face astfel de constructi) care sa execute lucrarile de racordare pentru conectarea rulotei pe care o detin la reteaua electrica. Am dat peste 200 de telefoane si tot atatea e-mailuri catre firme care se ocupa cu executia instalatiei electrice si raspunsul a fost acelasi, ori ca , , va sunam noi'', ori ca , , suntem prea aglomerati si nu va putem ajuta".

 

Aceeasi problema o am si cu bransarea rulotei la apa, ca nu detin constructie pe teren si cand mi-au eliberat Certificatul de Urbanism de la Primaria Ploiesti cu precizarea ca poate fi folosit doar pentru "Alte Scopuri - Relatii si Informatii", iar Apa Nova au spus ca nu ma pot bransa la apa, deoarece Certificatul de Urbanism nu a fost eliberat cu precizarea ca poate fi folosit pentru "Bransare Apa"

 

Rugamintea mea este daca ma poate indruma cineva cum sa fac sa rezolv cu racordarea la reteaua electrica si bransarea la apa ???

 

Va Multumesc!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Adam Adrian

Nu poți să sapi un puț?Știu ca geologia zonei nu prea permite. Iar pentru curent panouri solare.Cred că o să coste mai puțin decât avizele și toate actele...și nu mai depinzi de ei.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Gheorghe-M
în urmă cu 20 ore, Adam Adrian a scris:

Nu poți să sapi un puț?Știu ca geologia zonei nu prea permite. Iar pentru curent panouri solare.Cred că o să coste mai puțin decât avizele și toate actele...și nu mai depinzi de ei.

De sapat put, pot, dar eu zic ca este mai ok sa rezolv cu Certificatul de Urbanism si cu Apa Nova, iar in ceea ce priveste curentul, cred ca nu este mare scofala sa tragi un cablu de la stalp si sa montezi un panou cu mufe industriale (trifazate) si sa ma pot conecta omeneste.

Nu vreau sa ma apuc acum sa modific structura rulotei si sa fac si investiti inutile, ca daca stau bine si ma gandesc, iarna la -16 grade, chiar nu am ce sa fac cu sanourile solare, plus ca terenul pe care il detin este de maxim 250 metri patrati, chiar nu am spatiu.

 

Rugamintea mea este sa ma ajutati cu o firma care sa poata executa acesta lucrare! Multumesc!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita

@Gheorghe-M

DPDV legal si pentru put iti trebuie autorizatie de construire!! Care teoretic se poate obtine numai in baza unui certificat de urbanism...... si tot asa se invarte morisca. :default_doh:

Daca ai reusit treaba asta, poti cere un alt certificat de urbanism pentru "construire bransament electric alimentare pompa de apa si instalatie de utilizare ". In prealabil soliciti de la Electrica Fisa de solutie si Deviz estimativ, pe care le depui la dosarul pentru obtinerea certificatului de urbanism. Dupa ce ai primit "urbanismu" mergi la primarie si soliciti Autorizatie de construire pentru bransament pompa de apa si instalatie de utilizare

 

Solutia mai simpla:

1. Te "pui" cu niste damigene pe vecinu'  :amuzat:si-l convingi sa-ti dea si tie curent (printr-un contor pasant). Daca vrei 400 V, varianta asta pica. 

Sau  1 bis. Generator (azi dimineata am vazut unu' la Artsani , in jur de 7500 lei - bijuterie)

2. Cauti echipa de baieti bazati, sapi putul si-l betonezi. Acu' ar fi momentul pentru ca ca primul strat de apa e undeva la 12, 5 - 13 m adancime. 

Dupa aia o sa creasca iar pana pe la 8 m adancime si vei avea  4 - 5 m strat de apa. Instalezi pompa submersibila si ai apa la discretie...

 

Daca vreodata te superi, iti iei "jucariile" (generatoru' si pompa) si pleci. Ramai doar cu banii dati pe put, dar in timp se mai amortizeaza din cheltuiala.

:salutare!:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.