• Conţinut similar

    • Damian Bogdan
      de Damian Bogdan
      Din pacate nu am apucat sa ma bucur de ea si imi doresc sa gasesc pe cineva care sa o faca...
       
      Hymer Nova, an 2005, inmatriculata în România, proprietar în acte.
      Echipare ptr offcamping!!
      Panou solar și baterie de 100A
      Cupla rapida de gaz ptr exterior
      Priza exterioara 220v
      Mufa tv externa, ptr cort.
      Mufa rapida externa ptr conectare la rețeau de apa sau bazin suplimentar + mufa si pompa apa externa si pompa apa exterior noua
      Bazin de apa curata la interior cu umplere din exterior BOILER apa calda pe GAZ si curent 220v Roata de rezerva noua, de tip C pe 14 și anvelope ca noi, jante de aliaj Cupla antibalans ca noua.
      Talpi pentru picioarele de calare, noi, nu am apucat sa le montez.
      Cuptor pe gaz si curent 220v
      Frigider mare cu congelator separat.
      Soba Truma cu Trumavent la 12v si încălzire Ultraheat la curent Aragaz și chiuveta.
      Iluminat 12v ambiental cu schimbarea culorilor Trapa mare funcțională, fără fisuri sau alte probleme Trapa în zona patului matrimonial Trapa în baie, cadita dus Geamurile sunt ca noi, plasele de insecte și parasolarele sunt prezente și funcționale.
      Mochete originale foarte curate, ca noi.
      Multiple spații de depozitare, usa de vizitare din exterior ptr spatiul de sub patul matrimonial.
      Vine echipata cu bidon de apa curata suplimentar ptr alimentare din exterior, bazin de ape uzate Rulota se prezintă într-o stare de excepție, foarte spațioasă.
      Tapiteria pentru banchetele din fata este noua, refacuta integral.
       
      Pret: 8000 Eur, usor negociabil.
       



















    • Stefan Robert
      de Stefan Robert
      Buna ziua grup,  
      Ma numesc Robert si sunt membru acestui forum de doi ani de zile. Din pacate nici pana acum n am experimentat viata de rulotist cu toate ca imi doresc acest lucru. Eu si prietena mea ne am decis sa ne luam o rulota in aceasta toamna pentru a locui in ea timp de 2-3 luni pe an continuu. O saptamana acolo, alta saptamana dincolo si tot asa. Detin o Dacia Duster 4x4 1.5dci, deci mma 1500 iar mai mult de jumatatea timpului vrem offcamping. Rulota o sa fie in bugetul de 10.000 +/- deoarece vrem sa fie cat mai izolata, preferat cu panouri si neaparat doua zone de dormit pentru a avea cat de cat spatiu in ea de odihna si de lucrat. Un exemplu de compartimentare ar fii weinsberg 450fu Astept sfaturile voastre, cum va descurcati pe o perioada mai mare de timp, ce marca de rulota sa aleg, ce ar trebui sa am in vedere etc.. Am nevoie de ajutor deoarece sunt nou in domeniu si plus o sa plecam cu saptamanile prin tara.  Va multumesc anticipat. 
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare colegi,
      Planuiesc sa stau cateva săptămâni la Krapets, Bulgaria. 
       
      Daca a fost cineva recent as vrea sa stiu si eu cateva informații. 
       
      Inca mai este functional izvorul? 
      Este mai aglomerat decat in alti ani?
      Vreo schimbare notabila fata de ceilalti ani?
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare colegi rulotisti,
      Zilele urmatoare planuiesc sa ma duc la Vadu. Nu am mai fost de ceva timp si as avea întrebări ptr cei care au fost anul acesta. 
       
      1. Se mai poate campa in spatele dunei fara amenda? 
      2. Semnalul vodafone/orange 4g este bun? Te poti uita la un film?
      3. Am vazut cateva locuri interesante in zona vadu. As vrea sa aflu si parerea voastra despre aceste locuri. 
      4. Exista vreun loc unde sa fie sursa de apa aproape? izvor, fantana, pompa? 
      5. Se poate lua apa din Satul Vadu? Stiu izvorul din Corbu, dar este cam departe
      6. Este permisa camparea pe portiunea dintre lacul sinoe si mare? 
    • Adina Malan
      de Adina Malan
      Pentru cei care isi fac planuri de vacanta va prezint o locatie off-camping in Grecia. E vorba de plaja Paltsi, Pelion Argalasti (39.2368162, 23.3129053).
      Este destul de departe, de la noi de acasa sunt aproape 1000 km.  In Grecia se merge pe traseul Salonic-Atena. Taxele de autostrada pana la Volos sunt maricele, dar drumul national care merge aproape paralel este destul de bun.
      Eu am vizitat-o in calitate de nerulotist, de mai multe ori. Se campa la limita dintre drum si plaja, sub micii pini unde se vad in a doua fotografie masinile parcate. Sunt si cateva campere si rulote, mai spre zona cu terase, dar nu se vad. Cea de a treia fotografie este facuta aproximativ in locul unde se poate campa. Existau niste cismele cu apa si 2 terase destul de ieftine. Fotografiile sunt facute la inceputul lui iulie. Este una dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vizitat, nu numai ca peisaj, ci mai ales ca atmosfera. Pe nicio alta plaja nu am vazut atatia oameni citind (carti, nu ecrane). E frecventata de greci, mai ales in weekend si de cativa germani, italieni si francezi.
      De aici se poate vedea zona mai de nord a coastei de est a Pelionului, care este extrem de spectaculoasa. Numai ca acolo drumurile sunt ceva gen Transalpina, dar mai inguste pe alocuri. Asa ca, pentru curajosi va mentionez acolo doua campinguri frumoase, pe malul marii, la Papa Nero si Chorefto. Acolo aerul de munte coboara pana in zona plajei, este ceva extraordinar seara. Nu stii daca esti la mare sau la munte.
      Revenind la Paltsi cel minunat, are si locul asta un pacat: tantarii! Niste bestii hamesite care seara te mananca de viu. Asa ca daca va planificati o vacanta aici, mergeti pregatiti!
      In plus, daca sunt valuri pe mare, puteti lua masina si merge pe partea cu golful, unde apa este tot timpul calma. Traversarea pana la Kalamos dureaza 30-40 de minute cu masina. Pentru cei interesati, mai am detalii din zona.



  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.