• Conţinut similar

    • Marius Viorel
      de Marius Viorel
      Salutare!
       
      V-as provoca sa ne spuneti fiecare care e rulota voastra de vis? Care ati vrea sa v-o cumparati daca banii nu ar fi o problema?
      Voi incepe cu preferinta mea:
       
      Adria Astella 704HP
       
      Efectiv ma termina formatul ala cu 2 usi de acces ce se deschid side by side. + alte feature-uri cum ar fi profilul si forma rulotei.

      Fenomenal!

    • Silviu Pislaru
      de Silviu Pislaru
      Va salut! 
      Sunt Silviu din Tg. Neamț si vreau rulota. Unde pot sa gasesc oferte pt o rulota de 5, 6 locuri, de preferat englezeasca. Am inteles ca alea din Arad sunt smenuite... Niste sfaturi? Sau daca are cineva la vanzare? O vreau pt concedii si circuite cu familia. 
      Multumesc! 
    • Samir Mandu
      de Samir Mandu
      Mă bucur că există o comunitate consistenta de rulotisti, deși Romania nu are o cultură proprie, fiind o mai tânără țară liberă, europeana. Sint interesat de a achiziționa o rulota pentru familie 2 adulți + 2 copii, cat mai ușoară și compacta, dar si cu utilități minimale baie-bucatarie. Orice sfat este binevenit. Momentan rulotele Kip îmi par atractive.
    • Claudiu Popa
      de Claudiu Popa
      Buna seara tuturor!
      Noi suntem Elisa si Claudiu si de curand ne-am luat o rulota. Speram sa invatam mai multe despre viata in rulota de pe acest forum.
      O zi fericita tuturor! 
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.