• Conţinut similar

    • Damian Bogdan
      de Damian Bogdan
      Din pacate nu am apucat sa ma bucur de ea si imi doresc sa gasesc pe cineva care sa o faca...
       
      Hymer Nova, an 2005, inmatriculata în România, proprietar în acte.
      Echipare ptr offcamping!!
      Panou solar și baterie de 100A
      Cupla rapida de gaz ptr exterior
      Priza exterioara 220v
      Mufa tv externa, ptr cort.
      Mufa rapida externa ptr conectare la rețeau de apa sau bazin suplimentar + mufa si pompa apa externa si pompa apa exterior noua
      Bazin de apa curata la interior cu umplere din exterior BOILER apa calda pe GAZ si curent 220v Roata de rezerva noua, de tip C pe 14 și anvelope ca noi, jante de aliaj Cupla antibalans ca noua.
      Talpi pentru picioarele de calare, noi, nu am apucat sa le montez.
      Cuptor pe gaz si curent 220v
      Frigider mare cu congelator separat.
      Soba Truma cu Trumavent la 12v si încălzire Ultraheat la curent Aragaz și chiuveta.
      Iluminat 12v ambiental cu schimbarea culorilor Trapa mare funcțională, fără fisuri sau alte probleme Trapa în zona patului matrimonial Trapa în baie, cadita dus Geamurile sunt ca noi, plasele de insecte și parasolarele sunt prezente și funcționale.
      Mochete originale foarte curate, ca noi.
      Multiple spații de depozitare, usa de vizitare din exterior ptr spatiul de sub patul matrimonial.
      Vine echipata cu bidon de apa curata suplimentar ptr alimentare din exterior, bazin de ape uzate Rulota se prezintă într-o stare de excepție, foarte spațioasă.
      Tapiteria pentru banchetele din fata este noua, refacuta integral.
       
      Pret: 8000 Eur, usor negociabil.
       



















    • Lucian Bogdan
      de Lucian Bogdan
      Buna seara dragi colegi rulotisti,
      Deschid un topic nou referitor la Camping Zavoi, din Curtea de Arges.
      Probabil o parte din voi il cunosc. Eu am mai trecut pe la ei cu ceva vreme in urma mai ales pentru restaurant. De data asta experienta nu a fost una placuta. Proprietarii au "delegat" partea organizatorica unui tanar care incearca sa faca impresie buna dar nu prea reuseste. Ca sa fiu mai explicit: am facut o rezervare pentru un sejur de 2 zile (vineri-duminica) la rulota. Cand am ajuns vineri seara, am constat ca toaletele si dusurile (pe care le-am gasit ultima data cand i-am vizitat, disparusera. Am crezut ca au fost mutate in alta parte. Am intrebat pe una din ospatarite daca stie ceva de bai. Mi-a spus ca putem folosi o baie de langa bar, baie pe care o foloseste personalul restaurantului, dar ca dus nu exista. Am spus ca ok, ne descurcam noi cumva. In prima seara, "delegatul" mai sus mentionat nu ne-a "onorat" cu prezenta. A doua zi, dupa pranz, cand ne-am intors de la plimbare, am constatat ca localul, care este situat la 20 de metri de locul de campare era pregatit pentru nunta. Am reusit sa il localizez si pe "delegat". La intrebarea "De ce nu ne-ai anuntat ca nu exista dusuri si toalete, a raspuns ca el a anuntat pe toata lumea. Apoi mi-a intors spatele si a plecat sa stea de vorba cu unul din cei care se ocupau de nunta. Nu am apucat sa il intreb de ce nu a spus nimic de evenimentul din restaurant.
      In cele din urma, dupa ce am discutat cu un alt angajat, care si-a cerut scuze in numele lui, a venit si "delegatul" incercand sa se scuze: ca ei trebuie sa faca evenimente, ca si din asta traiesc, ca ei au zis tuturor ca nu au dusuri, si alte scuze. 
       
      Una peste alta, am ales sa parasesc locatia si sa ma cazez la o pensiune, pentru a ma putea odihni ( acesta fiind motivul pricipal al iesirii).
       
      Va las pe voi sa decideti daca veti merge sau nu sa ii vizitati, dar eu nu mai revin cu rulota la ei. Daca voi reveni o voi face strict pentru restaurant, care este ok.
      Va doresc iesiri cat mai reusite!
    • Daniel P
      de Daniel P
      Weekendul trecut am profitat de vremea superbă pentru sfarsit de septembrie și am pus-o de o ieșire la Măgureni, in județul Prahova. 
      Prieteni, atmosferă frumoasă, cuminți și voie bună... așa că am ridicat ancora taman luni dimineață. 
      Sănătate maximă și ieșiri frumoase va doresc tuturor! 











    • Bogdan Pan
      de Bogdan Pan
       
      Bun gasit (regasit) tuturor,  
       
      Sunt un brasovean, iubitor de natura si binenteles de camping (on si off). 
      De doua zile sunt proprietarul unui minunat Hobby Deluxe 440SF,   iar aceasta este a 4-a rulota personala (de familie). 
      Am inceput tot cu un Hobby, modelul  Clasic din 1990, urmat de Dethleffs New Line 390 HK (1990)  si un  Kip Deluxe 40T (1994)
      Imi doresc mult o rulota pentru offroad (mult mai usoara) si probabil aceasta va fi cat mai curand achizitionata (daca gasesc una potrivita pentru Pathfinder) pentru a putea sa "evadez" alaturi de cei doi baieti cu bicicletele la enduro in weekend.
      Pentru ca avem acasa si doua fete invidioase pentru iesirile baietilor, noua noastra rulota Hobby le va gazdui multe zile in delta si la mare  - drept compensare . 
      Acesta e planul  
       
      O prima-vara frumoasa tuturor si concedii reusite.
       

       
       
       
       
       
       



    • Stefan Robert
      de Stefan Robert
      Buna ziua grup,  
      Ma numesc Robert si sunt membru acestui forum de doi ani de zile. Din pacate nici pana acum n am experimentat viata de rulotist cu toate ca imi doresc acest lucru. Eu si prietena mea ne am decis sa ne luam o rulota in aceasta toamna pentru a locui in ea timp de 2-3 luni pe an continuu. O saptamana acolo, alta saptamana dincolo si tot asa. Detin o Dacia Duster 4x4 1.5dci, deci mma 1500 iar mai mult de jumatatea timpului vrem offcamping. Rulota o sa fie in bugetul de 10.000 +/- deoarece vrem sa fie cat mai izolata, preferat cu panouri si neaparat doua zone de dormit pentru a avea cat de cat spatiu in ea de odihna si de lucrat. Un exemplu de compartimentare ar fii weinsberg 450fu Astept sfaturile voastre, cum va descurcati pe o perioada mai mare de timp, ce marca de rulota sa aleg, ce ar trebui sa am in vedere etc.. Am nevoie de ajutor deoarece sunt nou in domeniu si plus o sa plecam cu saptamanile prin tara.  Va multumesc anticipat. 
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.