Calin Andritoiu

Sfaturi achiziție rulotă

232 postări în acest subiect de discuţie despre Sfaturi achiziție rulotă

Sfaturi achiziție rulotă

Mircea
în urmă cu 3 ore, Stefan Adam a scris:

Uff, bine că o găsiși ! Drum bun spre casă ! Acu' stăm și noi mai liniștiți !

Bine spus, ca stateam cu totii ca pe ghimpi!

în urmă cu 3 ore, Stefan Adam a scris:

Așteptăm saramura ca o încununare a succesului !

Da, da, @Calin Andritoiu, asteptam sa vedem cum vei sarbatori evenimentul!:feliare::bere:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Calin Andritoiu

Buna dimineata!

In sfarsit, acasa! Cam asa ar trebui intitulata aceasta postare... 

Dar, daca o incep asa, va trebui sa contnui povestind toata agitatia mea din ultimele zile, de la neseriozitatea celor a caror masina o rezervasem si pana la norocul (chiar as zice eu) de a da peste un batranel simpatic, un domn deosebit de pedant, care de cum am sunat la telefon m-a luat la suturi spunand ca el nu lasa nimic din pret, ca rulota arata impecabil, ca o da impreuna cu o multime de lucruri printre care multe noi, etc. Sincer, in primele momente am vrut sa inhid telefonul, nu mi se parea normal sa ma certe pentru  ca vreau sa cumpar o rulota dar, din fericire, faptul ca era atat de hotarat sa nu lase nimic din pret si mai ales felul in care vorbea despre rulota, cu pasiune parca, m-a determinat cred ca rulota chiar merita vazuta, ca este o rulota intretinuta de un adevarat impatimit. Si nu am gresit!

Dar... despre toatea astea o sa va povestesc mai tarziu.

Acum vreau doar sa dorm! Am ajuns acasa acum o ora si jumatate (03, 30) dupa trei zile in care am batut Olanda in lung si in lat trei zile in care am trecut pe rand de la extaz la agonie si inapoi, urmate de un drum de o zi si trei ore, din care cam trei ore au fost dedicate somnului. Bine, ele au fost dedicate somnului, dar somnul nu s-a prea folosit de ele! Am avut proasta inspiratie de a incerca sa dorm intr-o parcare de TIR, intre zeci de tiruri ai caror soferi parca se intelesesera sa-si porneasca motoarele pe rand (stil "stafeta") pentru a se incalzi. Din cele 3 ore dedicate somnului am reusit sa dorm cam 30 de minute. Dar au fost minunate si alea!

@Mircea,   cum sarbatoresc? Pai... mai intai printr-un somn bun! Apoi prin munca! Va trebui sa iau atat masina cat si rulota "la mana", sa le fac o curatenie exemplara. Dupa care... voi putea sa ma relaxez si sa incep sarbatorirea.

@NRLaurentiu, spuneai ca rulota va arata bine dupa spalare. Ei bine, daca tot am deschis laptopul, normal ca voi intreba ceva, nu? :default_big_grin:

Rulota se poate spala la exterior? Parca mi-e un pic cam "nu stiu cum" sa-i las pe baietii de la spalatorie cu ditamai lancea pe langa rulota mea... Nu exista riscul sa intre apa pe langa ferestre, usa, etc? Stiu ca sta foarte bine si in ploaie, dar parca asa... cu presiune...

Si inca ceva, sa nu uit! Desi la inceput l-am laudat pe fostul proprietar al rulotei pentru bunavointa de a-mi lasa mie tot ceea ce era in rulota, cand am mers sa ridic rulota... s-a schimbat treaba! A luat atat cizmele lui de cauciuc cat si slapii sotiei!

Ce oameni dom'le...

  • Like 1
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu

Bine ai revenit, @Calin Andritoiu!

 

Sub nici o forma sa n-o speli la spalatorie sau cu  jet de la un aparat cu presiune! Metoda asta este pentru lenesi! Desi detin asa ceva, eu am spalat-o cu furtunul cu apa de la robinet, iar la capat cu un pistol cu diferite modele de jet (chiar nu stiu care e denumirea lui), tipic pentru gradina.

Am inceput cu acoperisul. Este cel mai dificil pentru ca trebuie sa ai o scara si o suprafata stabila, ideal beton, nu pamant/noroi. Am avut o scara cu doua tronsoane atunci. Acum am una telescopica si o voi folosi pe aceasta, sprijinita in partea de sus a rulotei (cu o bucata groasa de material textil pusa pe muchea de sus). Apoi de la un bidon cu pompa (vermorel) de 5 L cu apa si sampon obisnuit pentru masina (eu am pus o concentratie mai mare decat cea prescrisa, rulota era nespalata de foarte mult timp), am stropit acoperisul si am lasat vreo 10 minute sa actioneze. Nu am stropit cu toata cantitatea, cei 5 L mi-au ajuns pentru toata rulota, parca i-as fi calculat! Apoi, cu o perie telescopica (sa nu te sui pe acoperis, unii ar spune ca rezista, eu zic ca rezista, dar apar deformari la imbinari si de aici infiltratii), iei la periat toata suprafata, chiar daca samponul teoretic este activ si nu ar mai fi necesar pasul asta. Apoi clatesti - indicat zic eu ca ar fi sa stropesti sub un unghi cat mai mare - de sus, deoarece apa patrunde pe sub capacul trapelor daca jetul e aproape paralel cu acoperisul. Eu am avut la un moment dat un jet mai concentrat si am dat razant pe langa trapa sa limpezesc spuma adunata acolo. La final am gasit un pic ud pe mocheta, semn ca a picurat de la trapa.

Apoi treci la cate un perete lateral. Acolo vei evita sa dai razant cu jet de apa pe langa ferestrele care se deschid. De asemenea, sa ai grija si la grilele de aerisire de la frigider - le stropesti usor cat mai de sus, simuland ploaia. Apoi dai cu sampon peste tot, lasi un pic sa actioneze si iei la periat. Nu da cu peria peste geamuri! Chiar daca nu vezi pe loc "efectul", cand te vei relaxa si vei sta in interior, in lumina soarelui se vor vedea irizatiile. Cam ca la parbriz... Asa, mai departe, grilele de la frigider sunt detasabile, le poti scoate dupa ce termini de spalat rulota si sa le speli cat vrei in chiuveta. De aceea nu recomand sa insisti pe ele atunci cand speli rulota. Dupa ce ai dat cu sampon pe lateral, iei o perie mica sau o pensula (si mai bine) si smotocesti cu ea prin locurile greu accesibile, trape laterale, sine. De asemene, ridici geamul si dai pe langa cheder, prin zona de sus intre sina si cheder etc. Apoi cu o carpa curata si umeda stergi in zona din jurul geamului si la finalul operatiunii il inchizi. Clatesti laterala respectiva si la final mai ridici o data geamul si stergi din nou cu o carpa in zonele mentionate. La final, dupa ce le clatesti cu apa, le stergi cu o laveta noua, umezita in prealabil.

Si cam atat. Lasi rulota sa se usuce sau o stergi cu lavete, dupa gust. Eu am lasat-o un pic, apoi i-am pus prelata. Nu este indicat sa faci asa. Imi era teama ca o sa ramana umeda, insa a respirat foarte bine prin prelata si am gasit-o uscata tun pe dedesubt la vreo doua saptamani, desi plouase si ninsese la o zi distanta dupa ce am spalat-o! Si era luna noiembrie...

 

Somn usor si spor la treaba! :)

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

Bine ai ajuns acasă cu căluți și caleasca noua, sa te bucuri de ele și sa ai parte numai de călătorii minunate. 

Eu o spăl cu jetul, dar am unul din acelea unde poți sa selectezi presiunea, cu cât este mai mica cu atât mai bine. O usuc și apoi trec cu ceara care lasă un film idrofobic (oare asa se spune?). 

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Multumesc pentru sfaturi!

Am si eu o scula de aia de spalat (cica) cu presiune, dar la ce forta are cred ca e ideala pentru rulota! La masina nu e buna de nimic, mai multa forta are o ploaie buna decat scula aia, ceea ce cred ca o face ideala pentru rulota.

@Raul G, poti sa-mi dai un exemplu de astfel de ceara? Un link... Banuiesc ca se gaseste pe net.

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

Folosesc produsele de la Meguiar's, le cumpăr de Amazon. 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Ok, multumesc mult!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu
La 4/20/2019 la 15:31, Stefan Adam a scris:

Uff, bine că o găsiși ! Drum bun spre casă ! Acu' stăm și noi mai liniștiți ! :default_big_grin:

Da! Postarea lui @Stefan Adam ilustreaza perfect cele 9 pagini ale acestui topic!  E geniala! :bravo: 

Multumesc tuturor pentru rabdarea de care ati dat dovada! :salutare!:

Si... nu va imbatati cu apa rece! Nu am terminat! :default_big_grin:

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu
în urmă cu 5 ore, Calin Andritoiu a scris:

[...] Nu am terminat! :default_big_grin:

Mai iei una?! :)

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Stai lnistit, @NRLaurentiu, nu fac colectie!

Dar... mi-a placut! :)

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Acum... o noua nelamurire. Mi s-a spus ca la RAR va costa cu mult mai mult (1200 la masina si 800 la rulota) daca nu am omologare europeana, fata de 500... si ceva respectiv 600 lei.

Din fericire, la masina am gasit o placuta, banuiesc ca e cea din imaginea de mai jos. Atata doar ca e in compartimentul motor si nu pe stalpul din dreapta, unde am auzit ca este de obicei.

Din pacate la rulota nu am decat o placuta pe partea dreapta, in fata, dar pe ea nu e trecut decat greutatea maxima si... cateva date neesentiale (pentru mine, acum), dar nici intr-un caz ceva cu "e" , cifre si stelute, asa cum am inteles ca trebuie sa fie omologarea europeana. Oare exista posibilitatea sa fie altundeva si nu am gasit-o eu???

Sper, desi... nu prea am sperante. :default_big_grin:

Daca nu... asta e! Bine ca macar la masina unde e diferenta mai mare exista. Desi... sper ca asta este!

Stie cineva ceva legat de acest subiect?

20190424_110821.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Si inca o intrebare! Asa cum spunea, nu va bucurati prea tare, de intrebari nu duc lipsa!

Fostul proprietar  n-a avut de lucru si a lipit afisul cu "de vanzare" pe geamul din fata, dar l-a lipit cu o prostie de banda, neagra, cu lipici alb, care zici ca e facuta pentru cosmonauti, sa repare micile fisuri din naveta spatiala, atat e de rezistenta. In plus, dupa ce o dezlipesti, ramane tot cleiul ala turbat pe geam! Am zis ca nu e o problema, o sa-l dau eu jos, dar... ghinion! Nu vrea! Si, sincer, mi-e frica sa folosesc diluanti, solutii foarte puternice de curatare, etc.

A patit cineva asa ceva? Aveti vre-o solutie?

Urma lasata pe geam arata asa:

20190424_130541.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mihai Cirstea

Pentru acest tip de problema recomand cu incredere o solutie de curatat de acest tip:

-Solutie:

Ceva similar a fost la Lidl acum 2 saptamani. Eu am incercat produsul de mai sus si functioneaza. Seara placuta

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan
51 minute în urmă, Calin Andritoiu a scris:

Acum... o noua nelamurire. Mi s-a spus ca la RAR va costa cu mult mai mult (1200 la masina si 800 la rulota) daca nu am omologare europeana, fata de 500... si ceva respectiv 600 lei.

Din fericire, la masina am gasit o placuta, banuiesc ca e cea din imaginea de mai jos. Atata doar ca e in compartimentul motor si nu pe stalpul din dreapta, unde am auzit ca este de obicei.

Din pacate la rulota nu am decat o placuta pe partea dreapta, in fata, dar pe ea nu e trecut decat greutatea maxima si... cateva date neesentiale (pentru mine, acum), dar nici intr-un caz ceva cu "e" , cifre si stelute, asa cum am inteles ca trebuie sa fie omologarea europeana. Oare exista posibilitatea sa fie altundeva si nu am gasit-o eu???

Sper, desi... nu prea am sperante. :default_big_grin:

Daca nu... asta e! Bine ca macar la masina unde e diferenta mai mare exista. Desi... sper ca asta este!

Stie cineva ceva legat de acest subiect?

20190424_110821.jpg

 

Cred că pe acest subiect te vei lămuri singur atunci când va trebui să plătești la RAR :nedecis:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad
acum o oră, Calin Andritoiu a scris:

Si inca o intrebare! Asa cum spunea, nu va bucurati prea tare, de intrebari nu duc lipsa!

Fostul proprietar  n-a avut de lucru si a lipit afisul cu "de vanzare" pe geamul din fata, dar l-a lipit cu o prostie de banda, neagra, cu lipici alb, care zici ca e facuta pentru cosmonauti, sa repare micile fisuri din naveta spatiala, atat e de rezistenta. In plus, dupa ce o dezlipesti, ramane tot cleiul ala turbat pe geam! Am zis ca nu e o problema, o sa-l dau eu jos, dar... ghinion! Nu vrea! Si, sincer, mi-e frica sa folosesc diluanti, solutii foarte puternice de curatare, etc.

A patit cineva asa ceva? Aveti vre-o solutie?

Urma lasata pe geam arata asa:

20190424_130541.jpg

 

Salut ...

Off topic , dar incerc sa-ti raspund !

 

Incearca cu asta (1) sau cu asta(2) de la Dedeman. :)

Bafta ! 

 

P.S. - Bine de stiut !

  • Resturile de adeziv solubile în apă pot fi îndepărtate prin înmuiere cu apă de spălat caldă.
  • Etichetele adezive vechi pot fi încălzite cu un uscător de păr sau cu o brichetă, pentru a putea fi dezlipite mai ușor. Etichetele puternic aderente le îndepărtați cel mai sigur cu un dizolvant pentru etichete adezive.
  • Și untul, uleiul alimentar sau alte grăsimi atacă de asemenea resturile de adezivi. Însă atenție la petele de grăsime.
  • Adezivul de pe piele poate fi îndepărtat foarte ușor cu săpun din fiere, adezivul instant cu ulei pentru bebeluși.
  • Resturile de adeziv de pe textile pot fi îndepărtate de ex. cu produse de albit.
  • La alți adezivi, dizolvantul pentru plasturi din farmacie poate face adevărate minuni.

Daca nu reusesti cu o "metoda" de mai sus , poti face încercări cu dizolvanți ca de ex. neofalină, benzină pentru brichete, spirt sau dizolvant pentru lac de unghii. Testeaza pe o porțiune care nu este la vedere !  :default_109:

Modificat de Mihai-Arad
smile
  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Multumesc pentru sfaturi!

Problema e ca mi-e frica sa nu afecteze geamul!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu

Salut, @Calin Andritoiu!

 

Numarul omologarii de tip nu este trecut neaparat pe placuta de identificare. O fi trecut la moedelele mai noi. La mine este scris doar in carte si talon. Si nu contine acel "e" sau stelute. De asemenea, numarul omologarii de tip este inregistrat in sistemul lor informatic.

Ca fapt divers, la mine nu este trecut in acte la tip "Sprinter 390-2" asa cum este scris pe colantul de pe rulota, ci doar "12040", asa cum este scris la model pe placuta de identificare.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Deci... mai am o sansa! :OK:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Revin cu o intrebare!

Are cineva idee de ce eu, un puturos notoriu, care incepe sa tremure mai rau decat cainii cand fulgera numai la ideea de a pune mana pe o carpa, abia astept sa nu fie sarbatoare sa pot face curatenie in rurota???

Pentru mine e ceva mai greu de explicat decat triunghiul bermudelor! Si totusi... o fac! Cu placere!

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu
La 4/19/2019 la 20:54, Mihai-Arad a scris:

Pescuitul (hobby-hl nostru) are de asteptat: PROHIBITIE ( 11.04 - 09.06.2019). Eu , #rezist ....  :default_109:

Imi pare rau ca te contrazic, @Mihai-Arad, dar la Lacul Vidra pescuitul incepe in 01 mai! :OK: La fix!

Pana la Dunare  mai este, intr-adevar, dar lacul meu ma consoleaza de minune!

20180519_084329.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

@Calin Andritoiu Hristos a Inviat!
Stai linistit, am trecut toti prin faza aceasta. Problema e sa nu se cronicizeze, ca atunci nu mai ai scapare!:laughing:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Adevarat a inviat!

Da? Multumesc! M-ai mai linistit!

Aseara nevasta-mea a zis ca sunt nebun... Cand a vazut ca am stat in rulota pana la 9 seara, nu am renuntat pana nu am ajuns la faza in care am pus la loc draperiile si perdelele, desi afara ploua cu galeata... si-a facut cruce!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

Daca reusesti sa o convingi sa serviti pranzul in rulota, in prima zi de Paste, chiar esti tare si asta ar fi primul pas catre o conciliere in familie!:nedecis:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Calin Andritoiu

Sun Tzu, in "Arta razboiului", spunea ca nu trebuie sa incepi niciodata o batalie fara sorti de izbanda! Si... cred ca stie el ce vorbeste! Asa ca ma conformez...

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea
12 minute în urmă, Calin Andritoiu a scris:

Sun Tzu, in "Arta razboiului",

nu cred ca facea referire la razboiul cu o femeie. Cauta-i punctele sensibile si ai sa vezi ca sansele tale de izbanda vor creste. Daca imi permiti: incearca cu un buchet de flori, o cutie cu ciocolata, un mic cadou de Paste si dupa ce o vezi adusa in rulota si o prajitura daca gusta e un pas urias spre victorie. Succes!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Salutare,
       
      Intrebare ... care autorulota este mai indicata integrata sau alcov?
      La ambele cel putin 4 locuri de dormit.
      La integrata am gasit cu pat pe spate mare, baie cu cabina separata dush, si deasupra soferului mai este un pat mare, pt 2 copii care se lasa din tavan (manual) si gata.
       
      Ma gandescm vit un picut mai mare la deplasare, se minimiseaza riscul de a lovi ceva fiind mai joasa, consum mai mic ... putin mai aerodinamica ....
       
       
      ce pareri aveti +++++++      --------
    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Salutare,
      Inca sunt intre rulota vs autorulota ... dar cum preturile la autorulote sunt destul de maricele .... tind sa ma duc spre rulota daca si gasesc ceva pe gustul meu.
      Apropos cele mai ieftine autorulote le-am gasit in Franta ... leboncoin.fr
      Rulota trebui sa contina obligatoriu:
      2 paturi suprapuse
      salon de luat masa
      pat matrimonial fix
      frigi mare
      si cabina de dus separata
       
      Astea fiind spuse atasez un layout ....
      Acum stiu ca probabil mai sunt si altele ... daca ma puteti ajuta cu ce modele mai au layout-ul la fel sau similar v-as fii recunoscator ... si cam la ce pret ajunge una, bugetul inca nu este stabilit, dar as tinde pana in 10k ... stiu ca la banii astia autorulota cum vreau eu dupa 2006/7 nu sunt ... 
       
      Acum alta intrebare eu as dori la rulota apa curata sa am rez de 200L si respectiv murdara la fel ... se poate asa ceva ?
      Golirea apei se face ca la autorulota ? adica tragi de tija respectiva si se goleste rezervorul ? sau este altfel ?
      Banuiesc ca toaleta / golirea este la fel ....
       
      Dupa cum vedeti in poza ... usa de intrare este langa patul mare fix ... daca ar fii in partea cealalta ar fii si mai bine ... cred ca sa zic la un Hobby am vazut invers ...
       
      Daca se poate sa ma ajutati cu modele ar fii super ... si preturi estimative ....
       
      MMA sa fie pana in 1700kg, pt care oricum trebui sa fac extensie la B96.
       
      Multam fain ...


    • Andrei Dragos
      de Andrei Dragos
      Ma bucur ca am gasit acest forum!
      Sunt Andrei din Iasi si sunt interesat de achizitionarea unei rulote pentru vacante si minivacante. Nu am intrat niciodata intr-o rulota, deci voi avea nevoie de multe sfaturi de la voi. abia astept sa se incalzeasca pe tru a inchiria una pentru cateva zile.
      Suntem 4 in familie (2 flacai de 4 ani acum) si avem o Toyota Hilux (probabil pot trage dupa mine aproape orice rulota in ceea ce priveste MMA).
      Voi cauta pe forum o sectiune unde sa postez ce imi doresc de la o rulota. daca nu gasesc, voi reveni aici.
       
      Va multumesc ca ma primiti alaturi de voi!
      Pe curand!
    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Salutare ... anul trecut am facut o tura cu un Camper ... si dupa asteptari mi-a placut maxim ... din pacate cum sunt f scumpe ... nu prea as vrea sa investesc atatia bani.
       
      Sunt adeptul mai mult off camping ...
      Acum cateva nelamuriri ...
       
      La camper puteam descarca apa murdara de o maneta in spate, este la fel si la rulota ?
       
      Rezervorul de toaleta il scoteam si il goleam, in loc amenajat,  la fel si la rulota ?
       
      Rezervorul de apa ... mi-ar trebui un 150l min + murdara ... este pe rulota asa mare ? este spatiu de montaj? unde sunt montate in mod normal?
       
      La autorulota accesul la spatiul de depozitare este facut prin lateral printr-o usa mica sau mare ? la rulota este cel din fata de pe protap nu ? imi trebui pt diverse, gratar scule de pescuit etc...
       
      Alimentarea cu apa tot din ext se face la rulota ?
       
      Vreau sa vad daca ce aveam pe autorulota exista si pe rulota ... daca fac un pas sa il fac cum trebui.
      Cum autorulotele sunt f scumpe ... m-as rezuma macar la o rulota.
      Rulota ar fii cu 2 spatii - pat suprapus intr-o parte, pat matrimonial capatul celalalt ... living la mijloc, toaleta si cabina de dus separata ( ca la autorulota ), frigi mare ... 
      Am gasit 2 modele de genul, Hobby si Adria, si ceva de la Weinsberg ... in configuratia asta , toate pe o axa.
       
      Stiu ca in interior sunt spatii multiple ... dar sunt lucruri care nu as vrea sa le bag in ea ... gen undite ... gratar ...
       
      Multumesc de sfaturi.
       
       
    • Ciprian I.
      de Ciprian I.
      Salutare,
      Echipaj - 2 adulti / 2 copii.
      Dupa nenumerate cereri de a ma lasa sa imi cumpar o rulota ne-am decis a inchiria o autorulota pt 6 nopti, locatia de plecare fiind Bucuresti.
       
      Rugamintea mare este daca ma puteti ajuta sa o impresionez pe sotie cu peisaje, locuri de vizitat si ceva cu multa linistite si odihna dar si ceva pt strumfi baiat si fata, strand / topogane / animale...
      Daca se poate adauga si un lac sa fac si eu un pescuit ma declar multumit.
      Nu am stabilit inca nimic, dar as fii stat si 2 zile off, 1 in camping, iarasi off ... Nu detin panouri solare pt baterie...dar se poate porni masina.
       
      Poate reusesc sa o conving sa iau o rulota ... Ca la cort nu mai vreau.
       
      Multumesc de ajutor si astept sfaturi de la toata lumea.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.