• Conţinut similar

    • Daniel P
      de Daniel P
      Salutare prieteni   ! 
      Vreau să vă informez despre o ofertă atractivă zic eu,  pentru cei care vor să-si schimbe vechile butelii din metal de pe rulota sau camper, cu unele mult mai ușoare din material compozit in sistem buy-back.
      Se oferă un discount de 100 lei la predarea unei butelii fară guler, astfel că butelia din compozit se poate achizitiona cu 350 lei. Sau 180 lei la predarea uneia cu guler și se mai plăteste 270 lei pentru achizitia noii butelii din compozit.
      Detalii mai jos... 
      https://auto-rulota.ro/tehnice/livrare-gratuita-la-domiciliu-butelii-de-gpl/
    • Stefan M
      de Stefan M
      Salut,
       
      Nu am gasit pe nicaieri o lista cu benzinariile sau locurile de unde se poate cumpara/schimba o butelie cu propan in Romania.
      Va propun sa le centralizam aici, pe orase si tipuri. Cred ca ar fi de ajutor pt toata lumea, in special pentru cei in tranzit prin anumite orase.
       
      Bucuresti/Ilfov - Butelii GasPeco 10 kg
      Petrom Șoseaua București-Ploiești 2 (Fantana Mioritia) Petrom B-dul Tudor Vladimirescu nr. 64-78 (13 Septembrie) OMV Bulevardul General Vasile Milea (Politehnica) OMV Șoseaua Chitilei 1, București  OMV Domnesti,  Sos. Centura, Domnesti  
      Astea sunt cele pe care mi le-a comunicat reprezentatul Gazpeco pt. Bucuresti saptamana trecuta.
      Va astept cu completari
    • Alin Opran
      de Alin Opran
      Buna dimineata colegi 
       
      As dori sa propun spre dezbatere subiectul din topic, incalzirea pe timp de iarna cu propan. Daca avem colegi care au cunostinte in acest domeniu ii "provoc" sa ne impartaseasca din experienta/cunostintele lor.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.