Irina Ursache

Intalnirea nationala a membrilor ForumRulote 2018

199 postări în acest subiect de discuţie despre Intalnirea nationala a membrilor ForumRulote 2018

Intalnirea nationala a membrilor ForumRulote 2018

Irina Ursache

Buna ziua dragi colegi! Imi permit sa deschid acest topic pentru a ne putea organiza 'din timp' intalnirea din aceasta toamna. M-am gandit la weekend-ul 28-30 septembrie cand se va tine parada baloanelor la Campu Cetatii. Ca si locatie - Camping Mustang(astazi nu a raspuns la telefon, dar maine mai insist pentru a vedea ce reducere de grup ne face-oricum pret de echipaj fara electricitate este 49, 5 lei). Avand in vedere ca nu dispune de restaurant, ca cina festiva putem face un gulas, dar astea sunt detalii ce le putem stabili ulterior. Daca este ok si pentru voi, va rog sa va anuntati aici prezenta sa putem demara organizarea. Multumesc!

  • Like 7
  • Upvote 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

Felicitari pentru inițiativă @Irina Ursache și mulțumiri pentru disponibilitatea de a te implica în organizarea acestei întălniri! :salutare!:

Ca și anul trecut, cănd ne-am simțit foarte bine deși a plouat aproape tot timpul,  voi spune PREZENT ...:OK:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vana Petre

Salutare tuturor :salutare!:si felicitari pt. initiativa, Irina ... Am fi vrut sa participam si noi ( chiar cu 2 echipaje) dar am fi preferat ceva  mai "central"... locatia propusa e cam departe de "Oltenia, eterna Terra  Nova" ... mai vedem, ne mai gandim... poate mai sunt si altii cu "doleanta" asta... Numai bine tuturor! :OK:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu

Buna seara stimați colegi,

Pentru un rulotist din Sud-Est este un pic mai dificil de ajuns in zona respectivă, doua zile fiind pierdute pe drum, dar dacă așa a hotărât "majoritatea".... ?

Sper sa ne întâlnim cu drag și cu alte ocazii și în alte locații.

Petrecere frumoasă și vreme buna!!!!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P
în urmă cu 8 ore, Cristi Enachescu a scris:

dar dacă așa a hotărât "majoritatea".... ?

 

@Cristi Enachescu, nu a hotărât nici-o majoritate, a fost o propunere și atăt.

Și așa cred ca e cel mai bine...pentru ca din experiența anilor trecuți, păna hotărăște majoritatea trec 2-3 luni și tot nemulțumește pe foarte mulți dintre noi.

Cine poate vine, cine nu poate nu vine și la fel se întămplă și daca locația este aleasa de majoritate.

Nici mie nu mi-e aproape, care vin din București.

Desigur, că oricare dintre noi și-ar dori o locație căt mai aproape de casă, dar poate la anul propui o locație apropiată și mergem in zona Brăilei...:noroc:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Irina Ursache

Si pentru noi este indepartata locatia, dar avand in vedere ca eu nu sunt din zona centrala si necunoscand locatii, am optat pentru locatia de anul trecut; avand in vedere ca ar fi la final de septembrie, in zona Meridionalilor te poti astepta la vreme urata; eu am mai deschis subiectul de vreo 2 ori, dar se pare ca nimeni nu ia initiativa; in primavara a fost deschis subiect din aprilie si toti au venit cu propuneri, dar nimic nu s-a concretizat; daca nu se vor aduna echipaje, se va anula si aceasta iesire si tot asa; 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristi Enachescu

@Daniel P  eu am facut o propunere dar mi s-a taiat spunandu-mi-se ca in zona nu e restaurant ptr masa festiva si nici suficient loc ptr o adunare nationala.(poate la Campu Cetatii veti gasi!). Cu asa argumente am batut in retragere in secunda 2.

La fiecare topic referitor la adunarile nationale am venit cu propuneri si de locatii si de perioade avantajoase pentru toata lumea (nu din zona Brailei) dar daca cei care organizau intalnirea nu au agreat nici locatia si nici perioada..................normal ca au fost niste propuneri demne de a nu fi luate in seama.

Dar sunt perseverent si poate voi nimeri o locatie pe gustul mai multor rulotisti (repet, nu in zona Brailei, ptr ca nu despre asta este vorba).

Si da, ai dreptate cine poate vine, cine nu, sa se duca unde vrea, dar atunci sa nu o mai numim adunare nationala daca ne doare undeva daca vine lumea sau nu la intalnire si sa nu ne miram de ce vin doar 10-15 echipaje.

Fara suparare, va doresc toate cele bune si sper sa nu fiu blocat pe site! :noroc:

 

PS in perioada 14-16 septembrie suntem pe Valea Cerbului ptr festivalul Sinaia Forever. Poate ne vedem si acolo :rulotisti:!

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Irina Ursache

@Cristi Enachescu din punctul meu de vedere ar fi fain sa ne vedem cu totii pe Valea Cerbului si sa o consideram intalnirea anuala. Eu nu.mi doresc decat sa ne vedem cu voie buna. As ruga un administrator sa stearga acest topic creat de mine si sa initiezi tu unu cu Valea Cerbului. E mai ok asa pentru toata lumea? Noi ne putem deplasa oriunde se doreste :)

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Vreți un sondaj?

Facem și un sondaj...dar eu va spun că ne-am intinde cu parerile pro sau contra pana cel putin luna octombrie si atunci vor spune unii ca e prea frig, ca e prea departe de ei, ca n-au restaurant, etc, etc...

Iarași multumiți și nemulțumiți și o lălăim așa pănă la iarna...

Implicați-vă, veniti cu propuneri daca vreți sa facem ceva, nu mai stați și așteptați să organizeze cineva ceva și apoi spuneți ca nu va convine...

  • Like 1
  • Upvote 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Și încă ceva...

Aici, spre deosebire de alte forumuri, toți suntem EGALI... nu se platește cotizație anuală, nu se alege un comitet de conducere de la care sa avem pretenția sa organizeze astfel de intalniri...

Deci, dacă vrem o intalnire națională hai sa ne implicam toți și sa salutam disponibilitatea colegei noastre @Irina Ursache care s-a oferit să organizeze...

Eu unul, voi merge oriunde...pentru a-mi revedea vechii prieteni sau pentru a lega noi prietenii, nu contează distanta...

Numai bine tuturor! :salutare!:

  • Like 4
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dragos M

Si eu sunt de acord cu Daniel, e clar ca de sondaje nu mai este timp, cine doreste sa participe sa spuna, cine nu..., cu alta ocazie...

 

Am tot incercat in primavara sa facem aceasta intalnire insa nu am avut cu cine, ati vazut ca puteam numara pe degete participantii, pai cu atat de putini membrii nu puteam numi acea intalnire una nationala..., acum vom vedea daca ne vom strange mai multi..., dar concluzia este ca aceasta intalire oricum va avea loc indiferent ca vor fi 5 sau 30 de echipaje..., iar locatia nefiind timp de sondaje ramane cea de la baloane...(deja sunt cativa care au optat pentru aceasta locatie)

 

Eu nu pot lua decizii in numele acestui forum chiar daca este al meu nu vreau sa decid eu, trebuie sa decida majoritatea dar daca nu exista implicare si din partea voastra atunci trebuie sa hotaram intr-un fel sau altul...

 

Eu spun prezent la aceasta intalnire si am sa vin si cu cateva steaguri, stickere ( din bugetul propriu nu “de vanzare”)

Daca aveti idei de organizare le dezbatem aici, eu sunt dispus sa ma implic atat cat pot si timpul imi permite...

 

Locatia ca Valea Cerbului nu poate fi luata in considerare pentru o astfel de intalnire, s-a tot votat in ultimii ani si mereu majoritatea au vrut in camping..., deci nu mai are rost un sondaj cu camping sau offcamping.

 

Multumim Irina pentru implicare ! Referitor la tariful de la camping Mustang anul trecut stiu ca a facut o reducere de 5 lei cu conditia sa fim minim 20 de echipaje, reducere nu vrea sa faca Atila pentru ca oricum acolo daca mai este si timpul bun posibil nici sa nu avem loc.., deci cand ai clienti full de ce sa mai faci reduceri...

 

Eu propun sa deschidem lista de participanti : :salutare!:

 

  • Like 3
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler

Am fost cam ocupat zilele acestea, dar am vazut acum si am ramas surprins de  turnura luata de discutii.:nedecis:

Primo: ar trebui sa fim recunoscatori Irinei pentru ca isi aloca din timpul ei pentru noi. Cei care cred ca are vreun avantaj se inseala amarnic, e doar rost de discutii si nervi daca ceva nu iese bine. Ar trebui sa fim mai aproape de ea si sa o ajutam. 

Secundo: indiferent ce locatie am alege pentru intalnire, cineva va fi mai departe,   cineva mai aproape. Anul trecut a plouat doua zile, de aceea poate unii dintre noi au fost putin dezamagiti, dar  campingul e frumos, tariful nu este mare  iar  daca avem noroc si de vreme buna evenimentul e chiar deosebit. Va amintiti de anul trecut ce  incantati am fost de baloane in ultima zi? Haideti cu poze, sa vada si colegii care nu au fost  ce festival este! 

Va amintiti: nu a fost restaurant dar ne-am organizat in foisor unde s-a gatit pastrav cumparat  de la crescatoria din apropiere . Anul acesta putem dezvolta ideea, sa cumparam carne, cartofi, legume, etc, ce se doreste si sa  gatim si alte specialitati: gulas, papricas, ciorba de peste......lista poate continua. Daca agreeati ideea, putem initia concurs de gatit pe regiuni si pe urma sa punem masa  si sa ne ospatam. :amuzat:Asa am rezolva si problema mesei, cu o investitie minima. :perfect:Poate cei care castiga vor primi  premii stegulete, stickere.Putem aduna o suma convenita de toti( modica) din care sa cumparam materiile prime si farfurii, pahare, furculite, linguri unica folosinta. Zic si eu.:default_big_grin:

Oricum, hai sa o ajutam pe Irina,   ca biata nici nu cunoaste pe multi dintre noi, saraca, sa nu ramana cu un gust amar din initiativa ei....

Zic sa deschidem lista.

Hai, @Cristi Enachescu, ca noi te stim ce baiat de treaba esti:OK:, nu te supara de data aceasta!  Nu o speria pe Irina.

 

 

  • Like 6

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dumitrov Daniel Andrei

Hai cu lista:default_emoticons-animated-3:, ...avem o luna si ne revedem.

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Irina Ursache

Daca ar fi concurs de gatit pe regiuni (care este o super idee), asta inseamna ca eu trebuie sa fac sarmalele??? :default_doh:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler
5 minute în urmă, Irina Ursache a scris:

Daca ar fi concurs de gatit pe regiuni (care este o super idee), asta inseamna ca eu trebuie sa fac sarmalele??? :default_doh:

Vezi sa nu te punem sa faci calamar la grill.:perfect:

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Numai dacă vrei...:default_big_grin:

Glumesc...Hai să ne întâlnim, sa nu ne stresăm din lucruri mărunte și sunt sigur că ne vom organiza la fața locului, ne vom simți bine și toată lumea va fi mulțumită...:)

Mai jos, topicul cu imagini și impresii de la intalnirea de anul trecut...:default_emoticons-animated-3:

 

 

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler

@Daniel P, nu se streseaza.:default_big_grin: Chiar are o placere deosebita sa gateasca.:OK:Glumeste...

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Irina Ursache

@Daniel P deschidem tabelul? Administratorul campingului mi.a zis ca e cea mai aglomerata perioada din an. A ramas sa.l sun diseara la 9. Speram sa fie ok 

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler

Unde e topicul lui @Dragos M cu excursia cu Unimogul? Si el are poze frumoase.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P
10 minute în urmă, Irina Ursache a scris:

@Daniel P deschidem tabelul? Administratorul campingului mi.a zis ca e cea mai aglomerata perioada din an. A ramas sa.l sun diseara la 9. Speram sa fie ok 

 

Nu e nevoie de tabel...O lista cu participanti pe care o voi actualiza zilnic e suficienta.

O postez imediat...:)

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Așadar, în ordinea înscrierii, lista cu cei care și-au anunțat prezența la întâlnire, arată cam așa până acum:

 

 1. @Irina Ursache

 2. @Daniel P

 3. @Dragos M  NU

 4. @Dumitrov Daniel Andrei  NU

 5. @Emil Vinteler

 6. @Flavius Ivan

 7. @Eugen David

 8. @Ovidiu-Betty

 9. @Calin Ciupercea

10. @Cristisanda71

11. @Cristina Dascultu

12. @Wawak Cristian  NU

13. @Fejer Antal

14. @Domokos Iosif  NU

15. @Keszeg Zsolt

16. @Catalin Costache

17. @Mariana Tane

18. @Cristian A

19. @Dragos Alexandrescu  NU

20. @Cosmin T.

21. @Getulin  NU

22. @Burduja George

23. @Ionita Mihai

24. @Marian Popa

25. @Mihai Ciprian

26. @Sabin Purcar

27. @Costica V.

28. @Gabriel Iofciulescu

29. @Bogdan Popea

30. @Dacians

31. @Alin Cogalniceanu

32. Fam. Lazăr

33. @MARIAN JIANU

34. @Radu Catalin

  • Like 9
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler

:default_big_grin:

baloane.png

  • Like 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan

Prezenți și noi! Samuraii sunt nedespărțiți :OK:

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dragos M

Daca vine si Flavius cu gatitul sigur ne ia premiile :default_big_grin:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan

Poate nu mă bag la concurs @Dragos M :default_109: :nedecis:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Davieboy
      de Davieboy
      Buna ziua,
      Ma bucur sa fiu printre voi. Va transmit salutari cordiale din partea comunitatii de sud-est a Americii. Sunt repatriat recent dupa 31 de ani in America. Ultimii ani i-am petrecut in in Georgia si Sud Carolina. In 2016 am cumparat un camper Play Mor, model al anul 2000. Are 37 de feet (aproape 12 metri). L-am adus in Romania, pe vapor si doar ce l-am parcat (ieri), pe o proprietate personala in judetul Vaslui.
      Bine v-am gasit.

    • Dragos M
      de Dragos M
      Am deschis acest topic in care vom posta imagini si vom scrie impresii de la intalnirea nationala de toamna desfasurata la Camping Mustang ! (Parada Baloanelor)
      Va rog sa postati de pe telefon, direct de la intalnire sa poata vedea si cei de acasa in timp real !
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.