George B

T@B - caravana cu stil

3 postări în acest subiect de discuţie despre T@B - caravana cu stil

T@B - caravana cu stil

George B

Acum ceva timp am avut incantarea de a ma reintalni intr-un camping cu un fost profesor, un om extraordinar de cult si rafinat. Nu-i voi da numele deoarece asa am convenit si nici pozele nu sunt cu rulota lui din acelasi motiv, insa este fix acelasi model.

Pe scurt, din vorba in vorba, am ajuns cu discutia la rulote. Era foarte incantat de T@B –ul achizitionat astfel incat l-am vizitat si va impartasesc impresiile legate de acesta.

 

T@B sunt caravane in forma de lacrima ce sunt populare printre oamenii care cauta o rulota cu un pic mai mult stil. Sunt cunoscute de asemenea, datorita faptului ca sunt compacte si relativ usoare, astfel incat se pot preta la o gama larga de masini tragatoare. Rulota profesorului are lungimea interiara de 4.2m si in acest spatiu si-a gasit loc inclusiv un pat dublu.

 

Exteriorul rulotei este de vis. Forma ferestrelor, liniile, nuantele de gri in combinatie cu cromul, confera un aer rafinat si select. Calitatea excelenta a materialelor folosite la exterior se regaseste si la interior, un desen cum foarte rar mi-a fost dat sa vad, spatii optimizate la maxim fara a uita de design.

Forma exterioara de lacrima ajuta la reducerea rezistentei la vant si te-ai astepta sa dai de multe compromisuri in interior, insa designerii si-au facut treaba cu brio.

 

Interiorul face toti banii cu toate ca nu poate gazdui mai mult de 3 persoane. Ferestrele funky, toate rafturile la indemana, culoarea tapiteriei, toate confera acel aer stilat pe care-l emana T@B-ul.

Rulota are incalzire cu vent, toate luminile cu leduri, o priza de 12 V, dar din pacate nu am vazut (de fapt nu are) macar un punct de incarcare USB. Frigider de 92L cu 3 cai, aragaz cu 3 ochiuri chiar si un mic raft pentru condimente, formeza bucataria.

Un pic dezamagiti ati putea fi de toaleta inghesuita, insa daca luam in discutie dimensiunile exterioare, te si miri ca are asa ceva. Are inclusiv o foarte mica cadita de dus.

Locurile de dormit sunt formate, are unul fix 194 x 142 cu doua spoturi directionale si raft pentru carti, plus unul de o persoana de 190 x 70 cm. Acest pat de o persoana este facut din masa din fata si pernele canapelelor – cam stramb la o prima vedere, dar destul de ok pentru o persoana medie.

Depozitarea, oricat am incercat sa-l combat pe proprietar, este impresionanta. Tot spatiul de sub pat este liber si are acces din exterior. Spatiu de depozitare exista si sub fiecare scaun si rulota are de asemenea rafturi in partea de sus, precum si un dulap.

 

Datele tehnice pentru modelul mentionat (T@B 400 TD) sunt: nr persoane 3, MMA 1200, lungime interioara 4.21m, lungime exterioara 5.97, inaltime maxima 2.25m.

 

Concluzie personala.

Daca cautati o rulota eleganta, compacta si usor de tras aproape oriunde, T@B 400 TD ar trebui sa fie in partea de sus a listei.

In comparatie cu alte caravane de mici dimensiuni si caracteristici asemanatoare T@B –ul este mai scump, dar probabil ca patul fix si designul general funky va vor influenta decizia.

tb-400-td-1.1.jpg

tb-400-td-1.jpg

tb-400-td-2.jpg

tb-400-td-3.jpg

tb-400-td-4.jpg

tb-400-td-5.jpg

tb-400-td-6.jpg

tb-400-td-7.jpg

tb-400-td-8.jpg

tb-400-td-9.jpg

tb-400-td-10.jpg

tb-400-td-11.jpg

tb-400-td-12.jpg

tb-400-td-13.jpg

tb-400-td-16.jpg

tb-400-td-17.jpg

tb-400-td-18.jpg

tb-400-td-19.jpg

tb-400-td-20.jpg

  • Like 8
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Gabriel Schuster

Sunt foarte frumoase, iti atrag privirea in trafic sau in camping. Singurul inconvenient este pretul ridicat, chiar si SH. Avantajul este ca exista si o varianta off-road.

  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu

Salut, George!

 

Frumoasa povestea si rulota!

In aceeasi nota de stil, un pic mai clasic, ar fi aceasta:

 

Barefoot.jpg.beac4279f4de5255664cd090b5c44801.jpg

  • Like 2
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.