• Conţinut similar

    • Nicu Iancu
      de Nicu Iancu
      Vand stabilizator de tensiune cu servomotor X-treme Well 1000VA/600W.
      Ideal pentru consumatorii inductivi (cu motoare in componenta) cum ar fi: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat, pompe, hidrofor.
      Pentru a nu avea erori la centralele termice mai sensibile la fluctuatii, se recomanda utilizarea stabilizatoarelor cu servomotor, fiind mai precise la tensiunea de iesire, decat cele cu releu.
      Stabilizatorul de tensiune cu servomotor Secure de la Well functioneaza pe baza unui servomotor si are o putere de 1000 VA / 600 W. Datorita afisajului digital precum si a panoului de comanda foarte intuitiv, este usor de folosit.
      Echipat cu functia Delay intarziere la revenirea tensiunii 180 secunde, pentru protectia frigiderelor, functie ce poate fi anulata din butonul dedicat.
      Caracteristici:
      Putere: 1000VA / 600W;
      Tensiune de intrare AC: 150V~260V;
      Tensiune de iesire: AC: 230V;
      Protectie: tensiune scazuta la iesire, supratensiune, supraincalzire, scurtcircuit.
      Afisaj tensiune intrare
      Afisaj tensiune iesire
      Indicator led functionare normala
      Indicator led functie Delay intarziere 180 secunde
      Indicator led intrare in protectie
      Stabilizatorul a fost folosit si il vand deoarece am achizitionat altul mai mare
      PRET: 275 lei






    • Ovidiu-Betty
      de Ovidiu-Betty
      Bună ziua tuturor❗
      Am făcut puțină ordine/reorganizare în camper și am dat peste niște lucruri care le-am achiziționat anul trecut și pe care nu le voi mai folosi.
      Așadar, pun spre vânzare aragazul portabil Enders model Nelson care arată foarte bine (te poți bărbierii în el dacă nu ai oglindă la îndemână ) achiziționat din Germania în drumul spre casă din Olanda, după achiziționarea camperului și pe care nu l-am folosit niciodată,   un regulator solar PWM  de 30 A și un controler de temperatură STC 1000, de-asemenea neutilizate.
       
      Aragaz - 240 lei
       







       
      Regulator solar - 80 lei
       





       
      Controler temperatură - 95 lei
       




       
    • Vasile Oae
      de Vasile Oae
      Cum acum sunt la faza in care imi ajustez putin instalatia electrica a rulotei (de Anglia) la tara noastra, am si eu o intrebare la cei umblati mai mult prin campingurile din tara..... in general in campingurile amenajate ce tipuri de prize electrice pentru alimentarea rulotei se pune la dispozitie? Priza obisnuita shuko? Sau CEE de 16A? Vreau sa stiu ce tip de stecher pun la prelungitorul rulotei. Stiu ca pot sa imi fac tot felul de adaptoare de la orice la orice, dar prefer un cablu direct fara adaptoare. Orice adaptor e un punct slab. Macar in 70% din situatii sa nu folosesc asa ceva.
      Multumesc mult!
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare dragi rulotisti,
      Astazi am avut niste timp liber asa ca v-am pregatit un tutorial despre folosirea unui Android Box pentru a receptiona toate canalele romanesti si straine, meciuri de fotbal, filme, seriale, youtube, etc. Varianta adoptata de mine este cea cu un Android TV Box pentru a elimina necesitatea unei antene, a cablurilor, etc. 

      De ce aveti nevoie: 
      1) Un TV cu intrare HDMI
      2) Android TV Box 
      3) KODI  
      4) Internet
      5) Cablu HDMI
      6) Optional mouse (bluetooth, usb) sau telecomanda cu gyroscop pentru o utilizare mai usoara
       
      Avantaje:
      Puteti instala orice aplicatie din Google play. Netflix, Facebook, Youtube, HBO Go, Carti pentru copii, etc. Ati prins ideea
      Puteti sa il folositi la orice televizor. Cand sunteti acasa pur si simplu il folositi la televizorul de acasa.
      Foarte portabil
      Puteti viziona canale TV HD sau SD, Filme si seriale cu functie de incarcare subtitrari romanesti automat, meciuri internationale si nationale. 
       
      Dezavantaje:
      Necesita internet
      Un android box capabil de a rula filme 4k costa intre 200-500 RON
      In functie de puterea internetului poate dura cateva secunde pana cand se incarca canalele tv. Testat pe 4g in oras se incarca aproape instantaneu. 
       
      Mentiuni:
      1* Televizoare 12v eu am gasit aici: 
      https://www.denisnetwork.com/televizoare-12v
      https://www.emag.ro/search/televizor portabil?ref=effective_search
       
      2* Android box este denumirea pen
      200-500RON in functie de performante, materiale folosite, accessorii, etc. Recomand unul cu minim 2gb ram/quad core cu redare mkv/4k. De asemenea, va recomand sa cititi review-urile inainte de a cumpara. 
      Pe emag sunt foarte multe, dar le puteti gasi si mai ieftin
       https://www.emag.ro/search/mediaplayere/android+box/sort-reviewsdesc/c
       
      3* Kodi este o aplicatie care se instaleaza pe android box Gratuit . Acesta poate rula TV Online, Filme, Seriale, Meciuri, Muzica, Radio si in principiu orice aplicatie pe care o ruleaza si telefonul dumneavoastra. 
      Kodi versiunea romaneasca se poate obtine prin urmatoarele metode:
      a) Prin instalarea aplicatie kodi din google play apoi configurarea manuala (Gratuit). De asemenea este nevoie de aplicatiile Sopcast si Acestream din Google Play(Gratuit)
      Tutorial aici: https://tips4kodi.net/kodi-build-romania-t4k-instalabil/     . Atentie: aceasta metoda nu este foarte usora. Dureaza approx 20-30 min pentru a face configurarea dar este gratuit.
      b) Cumpararea de pe google play a aplicatiei gata configurarata la 18 Lei: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.t4kbuild.avs 
      c) Cumpararea unui android box de pe olx gata configurat cu o plugin-urile romanesti 
       
      4* Trebuie sa aveti internet. 4g sau 3g este aproape in toata tara. Android box-ul se conecteaza la wireless exact ca un telefon. Deci daca aveti un telefon cu semnal 3g/4g aveti si internet pe android box prin hotspot. 

      Pentru a imbunatati acest tutorial, sunt bine-venite comentarii despre avantaje, dezavantaje, recomandari de Android Tv Box, Televizoare portabile, etc
       
      Aici puteti vedea cum arata aplicatia KODI configurata cu build-ul romanesc T4K Build:

      Buhnici va explica ce este un Android TV Box
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.