• Conţinut similar

    • Emil Naghi
      de Emil Naghi
      Toata zona dintre Mamaia si pana la Tabara Lebada este in constructie, santiere peste tot, se construiesc blocuri pe zona campigurilor amintite, este o ciocaneala continua de dimineata si pana-n noapte, betoniere, pikamere, este cumplit.
      Cand se lasa seara si pana tarziu in noapte, ora 2-3 dimineata, se aude muzica de la numeroasele terase aparute pe plaja, plaja care pana anul trecut era salbatica si linistita acum TOATA plaja dintre zonele amintite s-a umplut de sezlonguri (15 lei L-V, S-D 20 lei) 
      Nu zic NU, nu sunt impotriva evolutiei plajelor, dar totul este pe japca si impotriva turistilor.
      nu vreti sa stiti ce discutii s-au iscat intre cei ce au campat in camping si muncitorii ce lucreaza la constructiile din camping.
      Poze cu camingul si plaja din zona Lebada ENA.

       













       
    • Andrei Popa
      de Andrei Popa
      Salutare colegi,
       
      Zilele trecute am fost anunțat de un coleg rulotist de lansarea aplicației RoCamping, aplicație de mobil compatibilă cu Android disponibilă gratuit pentru download pe website http://rocamping.com sau direct de pe Google Play. 
       
      Aplicația are o interfață foarte simplu de utilizat și cuprinde harta României cu peste 100 de campinguri cu coordonate GPS, descriere, date de contact și peste 50 de locații off-camping, bălti de pescuit și service-uri de rulote.
       
      Sunt entuziasmat sa împărtășesc cu voi aceste informații, deoarece am oportunitatea să colaborez și să lucrez la aplicația RoCamping în speranța că în viitorul apropiat aceasta va deveni foarte utilă oricărui iubitor de călătorie cu cortul sau rulota. Orice feedback sau idee este bine venită din partea oricui.
       
      Vă doresc o săptămână frumoasă!

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.