• Conţinut similar

    • Alin Opran
      de Alin Opran

       
      Am definitivat planurile de vacanta pe anul acesta, va fi o caltorie lunga din Irlanda pana in Romania (si retur) si va dura peste o luna.
      Nu am un obiectiv anume de atins, tot traseul va fi la inspiratie si va curprinde traversarea catorva tari si zone pe care ni le dorin sa le (re) vedem. Vom traversa cu ferry in Tara Galilor si vom petrece ceva timp in Peak District, zona Rezervatie naturala. Posibil sa urcam in Scotia daca vremea va fi favorabila.
       
      Va urma eterna traversare cu ferry Dover-Calais unde ne vom opri o zi la buna noastra prietena, Mrs. Marie care are o ferma si unde am fost asa de bine primiti anul trecut 
       
      Vom continua cu coasta de vest a Frantei indreptandu-ne catre Andorra si Barcelona. Vom continua cu Coasta de Azur cu oprire din nou in St. Tropez unde ne vom reintalni cu prietenul Daniel (roman) care este administratorul unui frumos camping. Va urma drumul catre Milano si trecerea catre Elvetia cu oprire initiala la lacul Como. De acolo va urma vizitarea Liechtenstein si traversarea Austriei prin Alpii austriei. Mai departe Ungaria si in final, Romania cu destinatia Bucuresti.
       
      Cam asta e traseul propus, cca 5 mii km doar la dus:
       

       
      Binenteles ca vor fi modificari de traseu functie de vreme si imprejurari sau datorita unor locuri pe care ni le propunem sa le vedem adhoc.
      Momentan mai am de terminat niste maruntiruri la camper si sa fac una-doua iesiri de proba aici in Irlanda. Si binenteles sa-i fac o revizie completa de ulei, filtre, lichide 
       
      Va tin la curent 
    • Mihai Pencea
      de Mihai Pencea
      Părinții mei ne-au inspirat de mult un vis in care era vorba de o rulota. Au trecut anii, si eu si fratele meu avem copii si familiile noastre. Am fost crescuți si educați sa credem in familie si sa ne iubim soțiile și copii si NICIODATA sa nu renunțăm la visele noastre. De data aceasta ei au fost finanțatorii acestui vis (asa cum au mai finanțat si alte vise ale noastre, si asa cum si noi vom finanța visele copiilor nostri) si au achiziționat rulota Fendt Joker (nu stiu ce număr ca inca învățam despre rulote) din 1996 cu 4 locuri de dormit si 2 zone. Rulota a fost la o familie din Cluj timp de 7 ani. Aceștia au avut grijă de rulota asa cum nimeni nu putea sa o faca mai bine. I-au adus toate îmbunătățirile necesare si au fost foarte amabili, si cand zic foarte amabili, chiar am rămas plăcut surprins să cunosc astfel de oameni (in topicul unde am anunțat că vrem sa cumpărăm rulota, am detaliat mai mult procesul) si ne-au facut toata inițierea necesară pentru a merge în siguranță și cu plăcere in orice vacanță. 
      Din 30 mai vom începe prima aventură pe 6 roti si va fi la noi in tara, pe la mare, pe la munte si sa vedem ce se mai ivește. Suntem amatori de natură si cort, dar pot sa zic ca de abia acum suntem liberi in natura in cel mai bun confort. 
      Sa auzim de bine si cu siguranta o sa va bazai mult si bine pana le învăț pe toate in alte rulotismului:)). Ma bucur ca am dat aici doar peste oameni faini si cred ca daca fiecare dintre noi vom inspira generațiile următoare si pe cei din jur, vom avea tot mai multi oameni faini in frumoasa noastră țară. 
      Vânt din spate si cum zice Florin Piersic, "va doresc vouă tot ce îmi doresc si mie, dar inzecit"



    • Florin Smolnicki
      de Florin Smolnicki
      Pentru că mi-am dorit foarte mult să ies cu rulota și iarna și pentru că am o nouă rulotă cu care pot face acest lucru, m-am hotărât și planificat cu mult timp înainte să ies cu rulota la ski, în stațiunea Vatra Dornei.
      A fost o idee foarte bună, totul a funcționat perfect! Nu am avut nicio problemă.
       
      Iată aici prezentarea. Sper să vă placă. Pentru idei/ lămuriri/ sugestii/ întrebări etc vă stau la dispoziție.
       
       
       
       
    • Adi Aloman
      de Adi Aloman
      Este putin folosit si arata foarte bine. Cortul provine de pe o rulota Chateau Cantara 495C. Nu are pete, rupturi sau alte defecte. Materialul e solid si rezistent la vant.
      Vine insotit de bete, husa bete, ancore, husa ancore, perdele detașabile. Marele avantaj este ca are fusta si poate sa fie folosit si iarna. 
      Lungimea snurului care intra pe sina este de aprox. 8.4 metri. 
       
      Pret 250 euro, cu precizarea la apelare ca sunteti de pe forum. 










    • Daniel P
      de Daniel P
      Dragi colegi
      Astăzi 16 octombrie, se implinesc fix 25 de ani de la cununia religioasă care a avut loc pe 16 oct. 1994. Un sfert de secol 
      Motiv pentru care, am hotărât să marcăm evenimentul cum se cuvine, organizând o petrecere la Letca Nouă, ce va dura 4 zile și 4 nopți, alături de rude, colegi si prieteni rulotiști. 
      Va exista si o mică slujbă la biserică sâmbătă la ora 13.00,  ținută în costume naționale, preparate traditionale de sezon gătite la fața locului, ( ciorbe și sarmale la ceaun, pastramă, gratar, mititei ), multă distracție și voie bună. 
      Vremea se anunță superbă, așa că vom da startul mâine seară, joi 17 octombrie, și vom încheia luni .  
      Țineți aproape! 
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.