• Conţinut similar

    • Emanuel F.
      de Emanuel F.
      Salutare grup! as avea nevoie de ajutor vostru, am un mini convector s 78/26 de la Juno, si vreau sa-l il instalez pe rulota deoarece nu am soba pe ea si preturile sunt cam maricele si nu prea  imi permit in perioada asta.
      Problema este ca am duze de GN si as vrea sa le pun pe GPL dar nu gasesc niciunde! am apelat chiar si la un prieten in germania sa sune la producator sa intrebe daca are duze pentu el iar producatorul a spus ca este un model mai vechi si din pacate nu se mai gasesc/fabrica duze pentru modelul pe care il am.
      Intrebarea mea este stiti o persoana care poate modifica duza sau poate are cineva " o duza" pt el. 
      L-am probat si duza lui de GN dar flacara era galbena si am inteles ca nu este Ok. 

       










    • Daniel P
      de Daniel P
      Salutare prieteni   ! 
      Vreau să vă informez despre o ofertă atractivă zic eu,  pentru cei care vor să-si schimbe vechile butelii din metal de pe rulota sau camper, cu unele mult mai ușoare din material compozit in sistem buy-back.
      Se oferă un discount de 100 lei la predarea unei butelii fară guler, astfel că butelia din compozit se poate achizitiona cu 350 lei. Sau 180 lei la predarea uneia cu guler și se mai plăteste 270 lei pentru achizitia noii butelii din compozit.
      Detalii mai jos... 
      https://auto-rulota.ro/tehnice/livrare-gratuita-la-domiciliu-butelii-de-gpl/
    • Stefan M
      de Stefan M
      Salut,
       
      Nu am gasit pe nicaieri o lista cu benzinariile sau locurile de unde se poate cumpara/schimba o butelie cu propan in Romania.
      Va propun sa le centralizam aici, pe orase si tipuri. Cred ca ar fi de ajutor pt toata lumea, in special pentru cei in tranzit prin anumite orase.
       
      Bucuresti/Ilfov - Butelii GasPeco 10 kg
      Petrom Șoseaua București-Ploiești 2 (Fantana Mioritia) Petrom B-dul Tudor Vladimirescu nr. 64-78 (13 Septembrie) OMV Bulevardul General Vasile Milea (Politehnica) OMV Șoseaua Chitilei 1, București  OMV Domnesti,  Sos. Centura, Domnesti  
      Astea sunt cele pe care mi le-a comunicat reprezentatul Gazpeco pt. Bucuresti saptamana trecuta.
      Va astept cu completari
    • Ursu Florin
      de Ursu Florin
      Bună ziua, astăzi mi-a ajuns folia de încălzire Pardoseala.
      Stie cineva dacă folia de încălzire se lipește cu ceva de podea? 
       
    • Vlad Iliescu
      de Vlad Iliescu
      Salut tuturor, sunt detinatorul unei rulote Weinsberg 450FU, achizitionata in august anul trecut. Simultan cu rulota am cumparat o butelie plina cu propan de tipul https://www.falle.at/shop/gas/gasversorgung/gasflaschen/propan-gasflasche.html#v_320_351
      Am achizitionat si o flansa cu ajutorul careia as putea sa o reincarc la statia GPL, la mica intelegere cu operatorul.
      De asemeni, am gasit un punct de distribuire a buteliilor in Bucuresti de unde as putea sa cumpar butelie de tip Petrom plina cu propan.
      Am urmatoarele intrebari:
      1. Referitor la butelia din dotare, cum se procedeaza in tarile din vest, mai precis in Austria? Unde se pot reincarca sau schimba buteliile? Exista centre speciale pentru rulote, dai butelia si iei una plina, ti-o reincarca pe a ta? Nu reusesc sa gasesc o informatie clara. Poate la campinguri au asa ceva? Ma gandesc ca o sa se goleasca in curand si vreau sa bag tot propan in ea, nu GPL.
      2. In Romania exista vreun loc in care sa o reincarc cu propan?
      3. Daca achizitionez inca o butelie de tip Petrom de la firma gasita, aveti idee ce dimensiuni are? Ma intreb daca incape in cel de al doilea spatiu rezervat pentru butelii. Cea actuala are diametru 30 cm si inaltime 59 cm. Inteleg ca cele de la Petrom au un guler. Banuiesc ca acel robinet este deja instalat pe butelie si eu ar trebui sa insurubez flansa de la regulatorul de gaz pe robinetul buteliei. Exista compatibilitate intre instalatia de pe rulota si butelia Petrom?
      Va multumesc anticipat si astept sfaturi pertinente.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.