Barac Augustin

Ajutor achizitie rulota din Anglia

32 postări în acest subiect de discuţie despre Ajutor achizitie rulota din Anglia

Ajutor achizitie rulota din Anglia


Barac Augustin

 

Este destul de ok din poze nea Mihnea !Ce pot sa spun trebuie vazuta dar e putin departe de mine.

Ieri am dat o fuga sa vad ce au la Arad(Pecica) si sincer nu prea este realitatea asa cum arata in poze.

Sint 2 modele de 4 m in care intra apa , la fel si in cea de 3.65 era plouata. singura in care nu am gasit apa era la alt cetatean in curte care era uscata dar avea pe interior exact linga roata din stg, ceva prbm in sensul ca era moale peretele la baza la inbinarea cu poseaua pe o portiune de 15-25cm. Prbm care este pipaibila din interiorul rulotei chiar sub pat. podeaua era in stare ok si nu am vazut alte prbm la ea.Cetatenii de acolo nu prea au habar de rulote pe eii ii intereseaza  banul sa il incaseze. Daca nu ai pretentii f mari poti sa gaseti ceva la bani ok dar nu sa te dea pe spate. Sint cam forjate intrun cuvint dar se pot si restaura. Singurul lucru atractiv la ele este pretu si anul.Si daca vrei sa o probezi e bine sa iei o butelie cu gaz si o baterie la tine.

De curiozitate am bagat ochiul si la Van Royce le ce il au cu moower asa sa nu mor prost si sa stiti ca nici aia nu ma dat pe spate. Era cu 2 clase peste celelante dar se vedea pe ea ca e obosita.Ramine sa mai caut si sa vad ce mai vine in tara acum de sarbatori!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu

Personal, eu nu mi-as lua rulota si nici masina din zona Aradului. Am vazut destule pe-acolo, prin imprejurimi, cand lucram la podul din Arad. Se "preparau" masini "la greu". Un vecin, fara sa ma consulte, a dat fuga acolo (parca sa nu piarda ocazia !) si si-a luat un Mercedes A140. Aratos pe dinafara. Dupa un an a ramas cu masina "pe burta" in mijlocul bulevardului (rotile din fata nu mai aveau legatura cu acel cadru (!). L-a costat o traista de bani ca sa o puna pe roti dar nu o mai foloseste fiindca greu schimba vitezele, etc. Deci, sunt cam "lamurit" cu piata de acolo.

Dar, intr-adevar, nu poti achizitiona vazand numai niste poze.

Bafta !

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin

De sarbatori merge partenerul meu de pescuit la socri lui si trage o fuga si la Dragasani sa vada ce m-iati recomandat dmv. Acum cu partea cu Aradul nu pot sa comentez mare lucru, fiecare face ce vrea cu banii lui. De aia am si deschis acest subiect ca sa nu fac o greseala fara sa ma informez. Va multumesc inca o data pt ajutor. Ceva tot am sa gasesc eu ce sa ma multumeasca.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin

https://www.bestauto.ro/altele/altele/rulote/diverse/3754810.htm?pgsource=searchresult&countyname=arad, arad&price=2300&tabid=1&pictureid=1

Aceasta este singura rulota de la Arad ce se potriveste cu ce caut eu. Restul ce sint acolo sint fie plouate in ele si siliconate sa nu intre apa in ele fie sint intr-o stare rea de degradare si nu merita sa le acorzi atentie.Inclusiv rulota de mai sus are o bucata cu infiltratii sub pat linga roata din dr.pe o bucata de 15-25 cm chiar la baza inbinarii peretelui cu podeaua.Posibil sa intre apa pe linga pasajul de roata!Timp de reparatii ar fii pina incepe sezonul .Ce spuneti merita sa ma incurc cu asa ceva?Am cunostinte de mecanica si un vecin cu atelier de timplarie linga mine care poate sa imi confectioneze ori ce piesa din lemn am nevoie! Am urmarit cam tot ce este pe forum legat de reparatii si reconditionat rulote si nu pare asa dificil din punctul meu de vedere! Voi ce ati face in locul meu? Ps. astept sa ajunga si partenerul meu la Dragasani sa vada ce este si acolo de vinzare.Dar in idea ca nu gasim nimic nici acolo care sa ne satisfaca....!??

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin

Da de acolo am început cautarile. Am discutat cu baiatul de acolo si mi -a spus ca sint putine sanse sa primeasca ce ma intereseaza pe mine pina la primavara! Mi -a recomandat sa caut si in alte parti pt. ca nu stie ce poate sa gaseasca in primavara. Rulote pina in 4 m sint relativ putine pe Anglia pt ca ei au alte standarde !!! Acum eu ce sa mai spun poate pe zona unde are el baieti ce ii fac achiziiti asa o fii.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.