• Conţinut similar

    • Liliana Burghelea
      de Liliana Burghelea
      Buna ziua tuturor,
       
      este cineva care stie care este procedura de inmatriculare a unei rulote in Austria. Ne-am mutat aici si nu stim unde sa mergem sa o inregistram si sa luam numere de Austria.
       
      Multumesc si drumuri bune😀
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Campingul Birkenstrand este situal pe malul lacului Wolfgangsee, in localitatea Abersee, la aprox 6 km de Sankt Gilgen, respectiv 7 km de Strobl, localitățile ce delimitează lacul. Am campat aici 7 nopti, conditiile fiind printre cele mai bune din cate campinguri am vizitat eu. Pretul a fost cam 37 euro/zi, destul de bun as spune in comparatie cu ce ofera campingul. Chiar daca am avut ceva divergente cu proprietarii din cauza faptului ca nu mi-au rezervat parcela pentru care ne-am invoit inca din luna ianuarie (intr-un final au reusit sa-mi ofere o alternativa buna, dar fara a face vreun discount pentru disconfortul generat), trebuie sa recunosc faptul ca locatia este absolut incântatoare. Am ales acest camping pentru distantele catre celelalte obiective: Salzburg - 30 km, Hallstatt - 40 km, Eagle`s Nest - 60 km...

















    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Pentru vizitarea Vienei am ales campingul Wienerwald, aflat la aproximativ 30 km de centrul Vienei, intr-un cadru natural superb. Pretul a fost de 27, 5 euro/zi, destul de bun as spune eu comparativ cu preturile celorlalte campinguri din zona capitalei austriece. Campingul se afla relativ in proximitatea autostrăzii (5km), la doar 10-12 km de cel mai apropiat Park&Ride din Viena, unde va puteti lasa masina in conditii de siguranta si costuri minime (3, 6 euro/zi) si de unde puteti lua metroul catre obiectivele turistice din Viena.












  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.