• Conţinut similar

    • Cristian Iovitu
      de Cristian Iovitu
      Salutare tuturor,
      In `uichend` am incercat sa cuplez rulota la 3008, totul a fost ok pe partea cu cuiul Westfalia versus Winterfoff de pe Hobby :). M-am lovit insa de faptul ca nu pot conecta corect mufa 13 pini de la remorca la cea (prost amplasata, parerea mea) a masinii... Prinde doar partial, uneori merg becurile pe frana dar semnalizatoarele ba, alteori invers, sau doar lampa de la numar... Daca o misc usor atunci cand este `cuplata` am cazurile de mai inainte, pe rand. Banuiesc ca in mers asta nu este acceptabil.
      Trebuie sa merg la RAR cu ea saptamana asta, are cineva o idee despre cum as putea rezolva situatia? Mufa noua? Mama, tata? Am atasat si poze cu cele doua, ma gandeam poate e mai bine sa inlatur pe pe cupla tata intaritura din lateral? Ea cam impiedica intrarea mufei corect (se loveste de capacul mufei mama, care din cauza spoilerului masinii nu se ridica la mai mult de 90 de grade).
      Multumesc anticipat, Cristi


    • Florin Tofan
      de Florin Tofan
      Salutare tururor
      Un sfat: dacă montez carlig cu priza 7 pini pe un Mondeo din 2008 pentru care ar fi necesară și montarea Can-bus, dacă pe rulota am pus becuri led fără modul (fără rezistența can-bus) aș putea merge așa sau risc sa stric calculatorul mașinii? Multumesc
    • Vasile Oae
      de Vasile Oae
      Cum acum sunt la faza in care imi ajustez putin instalatia electrica a rulotei (de Anglia) la tara noastra, am si eu o intrebare la cei umblati mai mult prin campingurile din tara..... in general in campingurile amenajate ce tipuri de prize electrice pentru alimentarea rulotei se pune la dispozitie? Priza obisnuita shuko? Sau CEE de 16A? Vreau sa stiu ce tip de stecher pun la prelungitorul rulotei. Stiu ca pot sa imi fac tot felul de adaptoare de la orice la orice, dar prefer un cablu direct fara adaptoare. Orice adaptor e un punct slab. Macar in 70% din situatii sa nu folosesc asa ceva.
      Multumesc mult!
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare,  
      Doresc sa montez carlig.  Masina este audi a4 2002 berlina.  Am gasit second cu tot cu instalatie de avant.  
      Se potrivește oare? 
    • Vizitator
      de Vizitator
      Am deschis acest topic pentru cei care nu stiu cum se fac legaturile la prizele cu 7 pini , cat si la cele cu 13pini.
      Pe langa codul culorilor , aveti si identificarea  pinilor dupa codul numeric.
      In general , pe priza sau stecher , sunt trecute si acele coduri numerice , din cate am constatat eu in ultima vreme.
      La cele cu 13pini , aveti data si sectiunea minima a cablului electric , mai ales pentru alimentarea accesoriilor ( frigider , baterie, , pompa de apa )





  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.