Cacovean Sebastian

Probeleme cu apa

7 postări în acest subiect de discuţie despre Probeleme cu apa

Probeleme cu apa

Cacovean Sebastian

Buna tuturor, rulota ABI daystar are boiler dar la robinetul de apa calda curge doar apa rece!mentionez ca boilerul e fierbinte!!

Am desfacut robinetul de apa calda si cel de apa rece, surpriza sunt legate impreuna firele electrice.apa rece nu curge...cica e microcontactul dus!

Unde pot gasi o schema de functionare a instalatiei de apa boiler?Multumesc.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vlad .S

Poti adauga ceva poze?

Poate reusim ceva....... :salutare!:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
AlexP

Tocmai am patit o chestie asemanatoare we trecut la Iepuresti, dar prin amabilitatea lui @Marius Negru  s-a rezolvat in mai putin de un minut. Problema apare datorita formarii unui strat negru pe contacte care se curata cu smirghel.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU

Bună dimineața prietenii 

Știe cineva cum se desfac aceste mufe

20190819_073019.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Andrei Grigoras

Cred ca e o cupla rapida cum sunt cele la compresoare auto .Eu am ceva asemănător dar din plastic si in loc de furtună e țeavă din plastic albastră si roșie .Împinge in sus piesa roșie și țeava ar trebui să iasă în jos usor .Spor !

Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae

Daca împingi în sus de piesa roșie, iese teava de plastic (albastra sau rosie) din piesa de bronz. Că să separi piesa de bronz de furtunul flexibil, acolo ai filet.

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Damian Bogdan
      de Damian Bogdan
      Salutare,
      Am o rulota Hymer Nova cu bazin de apa in interior.
      Pe rulota am "un ansamblu" pentru alimentat bazinul cu apa si nu imi dau seama ce fel de pompa imi trebuie sau cum pot alimenta bazinul interior cu apa.
      Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
      Bogdan


    • Aurelianr
      de Aurelianr
      Buna ziua,
       
      Am pregatit rulota pt iarna, iar acum cand am alimentat rulota cu apa am observat ca apa nu mai ajunge la bateria de la bucatarie si nici la bateria de la baie.
      Am deschis robinetul de la boiler si am observat ca apa curge sub rulota cand robinetul de la boiler este deschis si bateria de la baie sau de la bucatarie este deschisa.
      M ati putea ajuta cu o oarecare schema despre cum as putea sa schimb furtunul care ajunge in instalatie de la baie?
      Este suficient orice furtun de tip 1/2 din comert sau ar trebui ceva special ?
      La bucatarie am observat ca se schimba mai usor.
      Din cauza faptului ca apa ajunge la boiler am ajuns la concluzia ca pompa de apa este inca functionala.
       
      Toate cele bune,
      Aurelian 
    • Mihai Culeasca
      de Mihai Culeasca
      Buna ziua, deschid acest topic din cauză că am întâmpinat niste probleme la pornirea pompei de apa și pornirea boilerului pe gaz. De curând am achiziționat o rulota englezeasca Lunar Clubmab 400 din 1992, și am început să o pun la punct și să meșteresc la ea, am constatat că boilerul nu mergea pe gaz și am văzut că mufa de sub boiler este scoasa, am băgat mufa la loc după care boiler a pornit, și surpriza a mers 5 min, după care nici pompa de apa nu mai merge chiar daca acționez butonul de pornire, și nici scânteia de la boiler nu mai merge, și în restul rulotei am tensiune și funcționează tot. Am verificat și siguranțele, nu sunt arse. Deci in concluzie nu mai pot porni pompa de apa și nici scânteia de la boiler nu merge. Daca poate cineva sa mă ajute cu un sfat sau poate cineva dintre voi a mai întâlnit aceasta problema. 
      Va mulțumesc mult!
    • Mihai Culeasca
      de Mihai Culeasca
      Buna ziua, deschid acest topic din cauză că am întâlnit niste probleme la instalația electrică care acționează pompa de apa. De curând am achiziționat o rulota englezeasca Lunar Clubmab 400 din 1992 și am început să meșteresc la ea și să o pun la punct, boilerul Carcer nu funcționa, m-am uitat la el și am constatat că mufa de sub boiler este scoasa , am băgat mufa înapoi și boilerul a pornit pe gaz , a dat și scânteia automat, mentiones că a mers 5 minute și surpriza nu mai merge nici pompa de apa și nici scânteia de la boiler nu mai da, in restul rulotei am curent și siguranțele nu sunt arse. Va rog să mă ajutați cu un sfat poate cineva dintre voi a mai întâlnit problema asta. Va mulțumesc mult!
    • Doru Ioan
      de Doru Ioan
      Buna,
       
      Am un boiler Truma Ultrastore si nu reusesc sa il pornesc pe gaz, mentionez ca am dat jos capacul afara, exista alimentare cu gaz insa cand rotesc de rotita de pornire se aud cateva secunde scanteile insa nu declaseaza flama. Am reusit o singura data sa il pornesc dar cand am fost acasa, in camping nu am mai reusit sa il pornesc nici cum.
       
      Presiune este la gaz, totul e pornit cum trebuie. Exista apa in boiler, curent suficient in baterie, am verificat si placa PCB, nu e oxidata. Exista ceva metoda de rezolvare care nu e mentionata in carte ?
       
      Asa arata rotita de pornire. El porneste pe verde si initiaza acele scanteie dupa care in cateva secunde se aprinde pe rosu.
       

      Va multumesc!
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.