• Conţinut similar

    • Nicolae Anghel
      de Nicolae Anghel
      Salut . Mă numesc Nicu și sunt nou pe acest forum și începător cu rulota. Cu familia mea locuim in Olanda și am o mașină cu numere de Olanda și o rulota tot cu numere de Olanda. Vara aceasta am dorii sa plecam in vacanta și o sa ajungem și prin Romania . Am însă o nelămurire .Aici asigurarea mașinii acoperă și rulota dar nu știu dacă în România este valabil. As fii foarte recunoscător dacă mă puteți ajuta cu problema asta
    • Iulian Ene
      de Iulian Ene
      Salutare!
       
      Sunt un mare iubitor al plimbarilor in Romania, in special pe bicicleta. De data aceasta, am decis ca bicicletele sa le punem pe o rulota si sa plecam o saptamana prin frumoasa noastra tara.
      Deocamdata, am inchiriat o rulota cu care, in premiera, voi pleca timp de o saptamana prin Romania, in zona muntilor Banatului, Retezat, Orastiei, Defileul Dunarii, mai exact traseul ar fi Bucuresti - Petrosani - Sarmizegetusa - Hateg - Muntele Mic - Poiana Marului - TransSemenic - Resita - Oravita - Moldova Noua - Drobeta-Turnu Severin - Ponoarele - Bucuresti.
      Dupa aceasta experienta, ma gandesc si la varianta de a cumpara o autorulota.
      Am citit cam ce trebuie stiut la prima experienta de genul acesta.
      Ceea ce m-ar interesa acum ar fi daca pe traseul sus-mentionat, puteti sa imi recomandati locuri unde am putea campa peste noapte fara probleme. Si apropo de probleme, poti ramane cu autorulota peste noapte, in orice loc cu indicator de parcare, fara sa te trezesti cu vreo amenda? Multumesc frumos!
    • Peter Si Delia
      de Peter Si Delia
      Va salut stimati membri
      Daca poate cineva sa-mi dea info despre campare cu rulota pe litoralul romanesc. Locatii, conditii, tarife, etc.
    • Andrei I.
      de Andrei I.
      Salutare,
       
      De cateva zile am initiat un canal YouTube, cu tutoriale video in limba romana, pe tematica actualizarii si resoftarii hartilor dispozitivelor GPS. 
       
      Momentan am postat un singur video, in care am prezentat metoda de resoftare a GPS-urilor care ruleaza ca sistem de operare WinCE si de asemena am expus modul in care iti poti actualiza GPS-ul, daca rulezi softul de navigatie iGO 8 (MyWay), iGO Primo, iGO NextGen - WinCE/Android.
       
      Las aici trimiterea catre video:  https://goo.gl/hLDxsG
       
      Softul de navigatie, hartile si tot continutul necesar resoftarii/actualizarii, sunt expuse in descrierea video-ului.
       
      Sper sa va fie de folos.
       
      [Am citit regulamentul si din ce am inteles, nu incalc nicio regula. Daca totusi mi-a scapat ceva si o fac, imi cer scuze anticipat si rog stergerea postarii de catre un admin/moderator.]
       
    • Radu Giurgiu
      de Radu Giurgiu
      Salut la toata lumea! Sunt mai nou in directia asta, si ma orientez sa-mi achizitionez o rulota, dar pana in 750-800kg. Pret pana in 1500E. Daca aveti o ideie sau o sugestie o astept cu drag. Multumesc!
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.