• Conţinut similar

    • Ovidiu-Betty
      de Ovidiu-Betty
      Postez acest anunț pentru un prieten rulotist din grupul Rulotiștii din Ardeal, Lucian Ardeleanu din Zalău, tel. 0751942059, întrucât dorește o rulotă mai nouă.
      Este vorba despre o rulotă marca Hylander Design 445, foarte frumoasă și bine îngrijită. E din anul 2002, are greutatea proprie de 945 kg și mma 1300 kg, lungimea de 6300, lățimea de 220 și înălțimea de 2450. Este o rulotă pentru 4-5 persoane. În partea din spate are două banchete cu masă între ele care se transforma în pat. În mijloc se află bucătăria cu aragaz din inox cu 3 ochiuri și capac de sticlă, chiuveta din inox toate fiind model nou, frigider ce funcționează pe 12 v, 220 v și gaz. Tot în partea de mijloc se află și baia cu wc ecologic cu golire exterioară, tăviță de duș, chiuveta cu dulăpioare, oglinzi mari, umplerea bazinului de apă putând fi făcută din exterior. În partea din față are deasemenea două banchete ce se transforma într-un pat încăpător pentru două persoane și un dulap mare. Încălzire Trumatic pe gaz cu sistem de ventilație, Trumavent rece și cald, sistem iluminare pe 12 v și 220 v plase țânțari, perdele, jaluzele și jaluzele pentru soare, geamurile se deschid toate, 3 trape din care una panoramică, suport de TV, tapițeria și mobilierul nu au uzură arată foarte bine, spațiu de depozitare cu acces din exterior, baterie pe gel de 86 A foarte bună, panou fotovoltaic de 150 W și un mover foarte bun. La exterior are mai multe prize pentru conectarea la curent, gaz și apă, cort în stare bună, cupla anti-balans și cu sistem de siguranță etc.
      Prețul de vânzare cu toate dotările enumerate este de 5700 € ușor negociabil. 
      Este o rulotă foarte frumoasă și foarte bine dotată nu trebuie decât să o legi la mașina și să pleci în concediu.
      Rog doritorii să-l contacteze telefonic pe proprietar și cu siguranță vor primii răspunsuri la întrebări și chiar foto suplimentare. Anunțul este postat și pe OLX.
      Eu îi spun englezoaica europeană. 

    • Lucianistrate
      de Lucianistrate
      In sfarsit a venit si vremea mea, vremea sa-mi prezint si eu visul, bijuteria Hylander 400 Provence, dobandita cu ajutorul lui @MARIUSGEORGE caruia ii multumesc si aici. Oricum nu scapa usor este profesorul meu in materie de rulote.
      Prima impresie ..... wow, foarte tare frate, de abia astept primavara sa ies cu ea si sa ma intalnesc cu voi, deci va fi o iarna lunga din punctul meu de vedere.
      Despre rulota: 2 paturi 140x200 cm si unul 135x200 cm prima mea pretentie, incalzire Truma si Trumavent, baie cu wc fix si dus, panou solar 240 w, invertor, pare cam full din punctul meu de vedere.
      Urmatoarea investitie un boiler pe gaz ca asta imi lipseste, in rest... vedem pe parcurs.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.