Cornel Mihailescu

Camping Dimotiko Alexandroupolis Grecia

5 postări în acest subiect de discuţie despre Camping Dimotiko Alexandroupolis Grecia

Camping Dimotiko Alexandroupolis Grecia

Cornel Mihailescu

:salutari:
Camping Dimotiko Alexandroupolis 2 persoane, rulota , masina si curent 220v pret 25, 10 euro.:OK:
Au magazin alimentar, restaurant, dusuri si wc-uri multe si curate.
Este la marginea orasului cam 1.8 km pana in centru.
Situat pe plaja .:bravo:Nu are sezlonguri si umbrele.:default_big_grin:

2017-06-17 06.28.52.jpg

2017-06-17 13.40.05-12.jpg

2017-06-17 07.53.28.jpg

2017-06-17 11.57.47.jpeg

2017-06-17 07.52.14.jpg

2017-06-17 07.54.15.jpg

  • Upvote 11

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

:bravo:, felicitari si sa va fie de bine! :OK:

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Mii de multumiri.:salutare!::multumesc!:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Lupu Ciprian

La momentul la care ai postat  eram in camping aici .. Am avut  si reducere -10 cu card F.I.C.C.... nu te am vazut sau poate ai fost mai devreme...  eram 3 autorulote ...

au am achitat 20 pe zi  fara curent si cu reducerea de care zic.

 

Alte detalii ...

 

- pana in oras sunt 2 km

- se poate pleca din port spre insula Samotracki ( 3 h )  ferry   

- se gaseste in port peste proaspat la prima  h  6  eur  kg.

- sunt si alte magazine  f multe in zona  farului din centru care poate fi si vizitat ( oboiectiv turistic ) 

-  promenada e f frumoasa de vizitat de vazut 

- mai este un camping Santa Rosa  inainte de acesta la pret  cumva mai mic cu 203 eur dar nu l recomand eu il consider  o curte fara umbra nu camping e langa unhotel  mic...

- acesta are umbra

-parcelele au pana in 50mp

- te poti plimba si cu bicicleta in camping avand  10 hectare  fata de Thassos de ex unde la PEfkari n ai voie  fiind mai mic     f  mic...

- magazinul campinguluie bine aprovizionat  

- nu va campati sub rogojinele de trestie pt ca sunt subrede !

- daca vreti sezlonguri mergeti  catre stanga cand ajungeti la mare  este plaja amenajata in stanga  campingului cand iesi  spre mare ....

 

 

cateva poze...

20170625_192745.jpg

20170624_154454.jpg

20170624_201343.jpg

20170625_212155.jpg

20170625_093455.jpg

20170625_093113.jpg

20170625_195406.jpg

20170625_171346.jpg

  • Upvote 4

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Andrei.N
      de Andrei.N
      La sugestia colegului nostru @Mihai-Arad mut discutia despre vacanta aici, desi aș fi preferat sa postez aventurile mele legate de rulota in acel topic. 
       
      Cu ocazia aceasta repar greșelile făcute cu fotografiile postului precedent. 
      Incepem cu punctul de plecare si entuziasmul cu care toata lumea a impachetat si mai apoi sa incarcam bagajele care, spre surprinderea noastra, au fost mai putine decat am crezut initial...cine pleaca cu copii intelege.

      Pornim de acasă, mașina este spalata, catelul este si el cu noi, recapitulam ca avem tot ce ne trebuie, pornim motorul, iesim din curte (ne-am propus sa fie la ora 10...s-a intamplat la ora 12), directia spre parcarea unde hiberneaza rulota. 
      Ajungem si aici, mai punem cateva lucruri in casuta mobila, o cuplam, ne asiguram ca functioneaza totul si....plecaaaam....o ora mai tarziu
       
      Ajungem in vama, nu era prea aglomerat, trecem in 10 minute, directia Russe - Pleven....insa dupa 10 minute baiatul cel mare spune cuvintele magice "am nevoie la toaleta". Un inceput fabulos, gasesc o benzinarie self service, oprim la umbra, oprim motorul, verificam rulota sa fie ok, toata lumea merge la rand spre toaleta .... plecam.

      Pornim mai departe, urmatoarele cuvinte magice urmeaza imediat cum intram pe autostrada, in apropiere de Sofia, aleg o statie Shell. Pauza toata lumea, eu cumparat o cafea, pornim mai departe si ajungem seara in camping 7 lakes, situat la poalele masivului Rila, de unde se fac drumetiile catre cele 7 lacuri (mai mult despre asta mai tarziu). Am gasit un camping frumos, proaspat amenajat, zona de co-working cu AC pentru momentele cand mai sunt lucruri de rezolvat din concediu. Ne-am bucurat si de bucataria comuna este pur si simplu superba, amenajata cu de toate, inclusiv smart TV, zona dusurilor este foarte bine gandita astfel incat sa existe un loc uscat unde se pot pune hainele si produsele de toaleta fara a putea fi udate. Spatiile sunt cu pietris in zona de campare + iarba verde ca si delimitare, exista bransamente de apa si curent pentru fiecare loc. Ne instalam si, repede, reperam o familie foarte draguta din Ploiesti cu care am stat la povesti restul serii, copiii nostri jucandu-se impreuna. 
      A doua zi dimineata facem procedura de check in, primim tichetele pentru accesul catre zona de strand termal ce este adiacenta campingului si.....aici urmeaza partea preferata a copiilor, la BALACEALA!!!!
       



       
       
      A doua zi, dimineata devreme, pornim catre Grecia. Drum liber pana la Kulata, trecut de vama in 5 minute si oprim la un restaurant asezat intr-un loc idilic, un restaurant unde opresc acum foarte multi localnici. Mi-am imaginat ca inainte de constructia autostrazilor era plin de turisti aflati in tranzit catre si dinspre Grecia.
       



       
       
      Urmatoarea destinatie: Gold Beach camping. Locatia este foarte buna, situata la doi pasi de o plaja intinsa cu nisip, fara sa fie amenajata cu exceptia unei zone mici de sezlonguri ce apartin tot de camping,  unde am observat ca vin si foarte multi localnici ai zonei. Pe timpul noptii erau grupuri de greci la un gratar, sau poate doar cu un generator si depanau povesti, etc. Campingul este un mix ciudat intre rulote amplasate permanent, casute, zona de corturi si zona de rulote, dar cumva functioneaza interesant impreuna. Restaurantul lor este de vis iar personalul foarte amabil si dornic sa ajute.  Video Camping




      Din pacate am ramas doar 2 nopti, continuand apoi catre Lefkada. 
      Drumul a fost foarte simplu, am plecat dimineata, iar dupa amiaza eram deja la destinatie. Prima chestie interesanta pe care am vazut-o la plecare a fost o livada de kiwi.

    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Pentru cei aflati in tranzit spre Grecia, un popas excelent ar fi Camping Verila din statiunea Sapareva Banya. Noi am ajuns aici din intamplare, la intoarcere din Albania intrucat breteaua spre camping Kromidovo era blocata pentru asfaltare, asa ca ne-am continuat drumul. Am stat o singura noapte in camping, insa Sapareva Banya merita mai multa atentie fiind o statiune foarte draguta la poalele muntilor Rila. Locurile de campare nu sunt delimitate insa e loc destul pentru toata lumea. Noi am platit in jur de 100 lei pe noapte (2 adulti+2 copii). 
      Ce nu prea mi-a placut este accesul care la un moment dat este in panta, cu drum de tara, dar cu o abordare linistita si cu rabdare se rezolva. In camping am gasit multi nemti, cehi, dar si o rulota din Romania.
      Din pacate n-am reusit sa fac poze, dar gasiti mai multe detalii pe site.
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Salut,
      Intrucât a trebuit să renunțam anul acesta la vacanta noastră din Țările Baltice, ne-am gândit ca parcă riscul n-ar fi atat de mare dacă am trage o fugă în Grecia. Totuși n-aș vrea să merg până în Peloponez, ci mai în nord, o vacanța mai de leneveală. Am văzut câteva sugestii pe aici, pe forum, dar mă gândesc că poate n-au fost prezentate chiar toate camping-urile . Așadar, vă rog să mă ajutați cu câteva recomandări. Căutam un camping nu foarte mare, nu foarte aglomerat, cât mai aproape de apă, care e musai să fie cristal. Relieful zonei am prefera să nu fie plat, gen litoralul românesc... Mulțumim anticipat!
    • Nelu Z
      de Nelu Z
      SALONIC (Thessaloniki) - GRECIA
       
      Din cauza lipsei timpului v-am ramas dator cu continuarea concediului de anul trecut..
      Acum ca este vremea asta, cum se spune de numarat banii si de facut copii ..... ce aveam de facut ?
      Copii i-am facut, au crescut mari, acum fiind la varsta sa faca ei copii, banii acum se numara automat, asa ca ... hopa pe FORUM.
       
      Harta traseului parcurs(dus-intors) am postat-o in Camping Ouranoupoli Grecia, dar deoarece a trecut mult timp o pun din nou si va reamintesc cateva obiective ale traseului.
       

       
      Iesirea din tara am facut-o pe la Vama Veche. In Bulgaria am campat la Saint George Resort, de unde am vizitat Cap Kaliakra, Balcic-ul, Nisipurile de Aur(vezi postare).
      Am continuat traseul spre Grecia prin Makaza, am campat in Camping Fanari (vezi postare), la Ouranoupouli pentru croaziera de la Muntele Athos (vezi postare) si urmatorul obiectiv a fost cel care face obiectul postarii de fata, SALONIC-ul.
      Traseul ales nu a mai fost cel de-a lungul coastei, pe care venisem, a fost cel de mai jos:
       

       
       
       Drumul desi unul secundar, a fost unul relativ bun, nu ca cel de pe coasta, ci unul montan, dar cu peisaje superbe.
       

       
      Solutia aleasa pentru vizitarea orasului(din lipsa de timp) a fost parcarea masinii si a rulotei intr-un Free Parkink de la intrarea in oras, luat autobuzul pana in centru (Turnul Alb), si de acolo Buss-ul Hop and Hop.
      Despre Salonic citisem si auzisem cate ceva, dar cu totul altceva este cand vezi cu ochii tai.
      Culorile predominante in oras sunt rosu, galben, albastru, din acest punct de vedere parca eram in Romania.
      Credeam ca Bucurestiul este cel mai aglomerat oras, dar Salonicul il intrece cu mult.
      Dezvoltandu-se mult peste posibilitati a crescut de la mare spre coline, cu strazi inguste unde greu trec 2 masini una pe langa cealalta, asa ca m-am felicitat ca n-am intrat cu rulota in oras.
      Mijlocul de transport predominant aici, este scuterul. N-am vazut in viata mea atatea motoscutere si motociclete in circulatie.
      Ca si comparatie, sunt cam cum sunt biciclistii in Olanda sau Danemarca.
       

       



       
      Placut impresionati, dar si obositi, ne-am intors in parcare, ne-am recuperat rulota si am pornit spre Paralia, urmatorul nostru obiectiv.
       
       
       
    • Nelu Z
      de Nelu Z
      Anul trecut, dupa cateva zile petrecute la Camping St. George in Bulgaria, ne-am indreptat cu mici opriri spre Grecia, prin Makaza.
      Mai jos este harta cu tot traseul parcurs de mine in concediul de anul trecut.
       

       
      Drumul nou prin Makaza s-a dovedit a fi foarte bun si il recomand cu caldura.
       
      Camping Fanari:
      O locatie foarte placuta, cu multa umbra. Zone de campare parcelate, apa, curent, grupuri sanitare curate, plaja foarte curata cu un nisip superfin alternand cu zone cu pietris, apa turcoaz de o limpezime incredibila.
      Cateva imagini:
       


       
      Pentru doritori, dupa ce treci de camping sunt o multime de parcari si de plaje libere cu multe locuri de campare off.
      Am vazut si campere si rulote si o multime de masini si oameni care faceau baie in zone free, neamenajate dar foarte frumoase.
       


       
      Zona este ceva mai putin frecventata si o recomand cu multa caldura.
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.