Sorin S

Demontat si verificat frigider

7 postări în acest subiect de discuţie despre Demontat si verificat frigider

Demontat si verificat frigider

Sorin S

Tot ieri dupa ce am terminat inlocuirea amortizorului , m-am apucat de curatat frigiderul dar nu a iesit asa cum am vrut eu.

Pe langa ca mi-a cazut aragazul pe mana si am o taietura de 5 cm si nu am ajuns la doctor nici nu am filmat tot ce am facut decat foarte putin , nu am facut decat sa bat tevile de amoniac ca la arzator nu am reusit sa ajung .

Motivul , frigiderul este exact cum l-a  facut masa si nu s-a umblat la el deloc.

Daca vedeti in filmare are jur imprejur un carenaj de caldura / praf pe care nu am putut sa-l scot ceea ce m-a blocat la scoaterea frigiderului din rulota .

Scoaterea s-a facut cu desfacerea tevii de gaz care este sub aragaz , scoaterea celor 3 suruburi din lateral , scoaterea celor 3 suruburi din rama fata , tras de frigider din pozitia initiala , cazut pe picioare ( are 8 , 10kg ) intors , batut tevile , dat cu spray curatitor sau w40 privit la el ce frumos este si montat la loc.

Pentru Bucuresti ajut la curatare , pentru restu pot da sfaturi..

Vizionare placuta.

VID_20170610_101744.mp4

  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cristian Stoica

Trebuia sa-l iei pe Luca sa te ajute sa faceti treaba pina la capat (curatat arzator....)

 

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Traian M

Placuta aceea e doar de protectie, puteai s-o denituiesti si sa umblii la arzator si apoi o prindeai la loc cu pop-nituri sau suruburi autoforante dinalea mici.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Sorin S

Nu am putut Cristi ca are popnituri si nu am avut bormasina , ideea este ca am montat si ventilator in spate , l-am pornit 2 ore si raceste bine de tot .

De ce am facut asta , cand am fost plecat ultima oara si l-am pornit nu a vrut sa raceasca cum trebuie , in spate erau 60de grade iar in frigider nu era rece cum trebuie , si gemuletul de la gaura flacarii era condensat . Asta ma facut sa fac aceasta lucrare..

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Stefan P

Super. Asta am facut si eu anul trecut. Baga aer cald in frigider. L-am scos, dat peste cap si pe toate partile cam cate 20 minute apoi pus la loc. Acum baga rece la greu! Ma speriasem ca raman fara frigider dar am avut noroc de data asta!

Bafta multa!

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Viorel

Salut,

O intrebare : De ce nu ai umblat la duza arzatorului prin afara rulotei, desfăcând grila de aerisire din plastic?

Se scoate tavita de condens, se scot suruburile (eu am niste holsuruburi, 2), si ar trebui să iasă si acea tablită, după care ai acces la duza de ardere, care e prinsa in 2 suruburi.

Eu am duza infundată, si o sa desfac grila, care ține acea tablită sa nu iasa afară (după care prinsa la loc, siliconată etc).

Sper să reușesc

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Popa Marian

Frigiderul meu nu îngheață deloc.Am încercat sa îl acolo dar nu am găsit decât 3 șuruburi pe laterale stingă și 3 dreapta . Nu se mișcă de pe loc.Este adevărat ca nu am sesfacut țeavă de gaz dar mai încerc și azi.

Nu am putut viziona filmului pe care la făcut Sorin 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Csaki Attila
      de Csaki Attila
      Caut sa cumpar frigider rulota marimea 82 innaltime si 52, 5 latime.

    • Mirica Valentin
      de Mirica Valentin
      Buna seara! Colegii care se pricep la frigidere sa-mi dea un sfat. Am schimbat butelia  si când am pornit frigiderul pe gaz , am constatat ca este flacara rosie. Precizez ca se aprinde la sfert, raceste corespunzatorr(-13-14 grade) în congelator.Am schimbat din nou butelia încarcata cu gpl si am avut surpriza sa fie tot rosie flacara. Am rasucit butonul debitului de la gaz de la maxim la minim si iar maxim și functioneaza normal. Scade flacara , creste flacara.Frigiderul este Electrolus și are congelatorul mare.Daca rasucesc butonul principal spre minim, pot sa reduc flacara până devine albastra. 
    • Toma Roger
      de Toma Roger
      Vand frigider cu compresor, avand un volum de 93litri inaltime 84cm, latime 47cm si adancime 44cm, frigiderul are alimentare 12/24v cc, cc, 45w, 1, 5-3A/12v, 0, 5-1, 5A/24v. Acest frigider poate fi utilizat pe: rulote, autorulote, campere, pavilioane apicole, barci, cabane etc.




    • Amalia Glodeanu
      de Amalia Glodeanu
      Salutare! Este cineva pe aici care are in plus o grila de evacuare a gazelor arse pentru frigider? Ne trebuie doar partea din exterior (incercuita in foto) - o tot cautam de ceva timp si nu gasim sa o cumparam. Multumim!

    • Alexandru Remus
      de Alexandru Remus
      Salut,
      Cred ca frigiderul pe amoniac pe care il am pe rulota este stricat. In consecinta ma gandesc sa il schimb. Am 2 variante: altul sh tot pe amoniac sau unul pe compresor. 
      Mentionez ca pe rulota am un acumulator deepcycle de 100 a. Din discutiile pe care le-am avut cu vanzatorii mi-au zis ca, daca cumpar un panou de 150 w este suficient.
      Am nevoie de ceva sfaturi de la rulotistii care au folosit asa ceva sau care au cunostinte despre subiect.
      Atasez si un link cu frigiderul cu compresor:
      Frigider:
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.