• Conţinut similar

    • Valentin Purcarea
      de Valentin Purcarea
      Istanbul
       
      Pentru ca nu am fost niciodata in Turcia si pentru ca am vrut sa prospectam "terenul" in aceasta tara, anul acesta in vacanta de Paste am hotarat sa dam o fuga la Istanbul. Traseul a fost usor de desenat: Bucuresti, Istanbul (aici am hotarat sa ramanem 2-3 nopti, in functie de cum ne simtim), dupa care sa ne intoarcem in Romania, pe tarmul Marii Negre, prin Bulgaria (si sa stam si aici doua trei nopti, pe unde aveam sa ne simtim bine), ultima noapte de cazare fiind in Vama Veche.
      Bineinteles ca nu ne-am tinut de programul stabilit la inceput.
      Camperstopul ales in Istanbul l-am gasit pe Park4night. Era o parcare langa un teren de fotbal, dar era destul de aproape de centrul istoric al orasului si avea cele mai multe review-uri pe acest site. Cazarea costa 70 TL/noapte, in acest cost fiind inclusa apa, energia electrica, dusurile si cam atat.
      Cele mai mari temeri au fost legate de lipsa internetului cu care suntem obisnuiti (1MB costa 7, 14 EUR conform sms-ului primit de la Orange Romania). Pentru a contrabalansa acest lucru am descarcat "google maps offline" pentru navigatie si ne-am luat extraoptiune la o cartela Orange, care ne asigura 500 MB in Turcia. In Istanbul nu aveti de ce sa va faceti griji, pentru ca se gasesc retele wifi neparolate peste tot. Mai poti cumpara o cartela de la Vodafone Turcia, care costa aproximativ 20EUR si care are pe ea 6GB (sau 9GB, nu mai stiu exact), mai mult decat suficient, zic eu!
      Mai multe detalii legate de obiectivele turistice pe care le-am vizitat le gasiti in linkul catre YouTube atasat, acesta fiind un scurt film al iesirii!
       
      https://youtu.be/-__BjqI7tVk
       
      Aventura continua!
    • Dan Dan
      de Dan Dan
      Foarte bine
    • Emil Vinteler
      de Emil Vinteler
      Dupa un debut cu stangul (prognoza meteo extrem de nefavorabila dupa parerea lui BUSU de la PRO TV), am zis sa incercam totusi iesirea la munte.Am fost rasplatiti cu vreme frumoasa fara ploi si alte vijelii prognozate.Acolo am intalnit si famlia colegului @Levi N care era si el cu rulota, Au urmat trei zile frumoase, cu foc de tabara si povesti spuse in jurul focului, cu mancaruri traditionale, pasca si oua rosii.











    • Ursu Florin
      de Ursu Florin
      Buna seara, am terminat si cu iesirea de Paste. Dupa cum unii stiu, am fost aproape de Brasov, mai exact la Rasnov unde am petrecut pastele si ziua de nastere cu prieteni dragi.
      Programul a decurs cam asa: 
      - Vineri: am ajuns la locatie in jur de ora 18:00, am ciugulit ceva si ne-am apucat de o sticla de whisky
      - Sambata: am inceput cu cafea, dupa care prietenul Cristi a facut un ceaun de porc, care a fost stins cu vin rosu, dupa care a urmat pregatirea mielului apoi  INVIEREA ( cine a mai putut ajunge...)
      - Duminica: pe la ora 8:00 am inceput cu o tuica buna de pruna ( fiind ziua mea de nastere ), dupa care ne-am adunat toti si am luat masa de dimineata cu oua rosii, pasca, cozonac, drob, etc. Dupa aceasta masa am continuat cu tuica insa a inceput ploaia si ne-a cam bagat la somn in rulote pentru 1-2 ore ( acum nu stiu daca somnul era de la ploaie sau de la tuica ). Pe la ora 15:00 am bagat mielul la cuptor si ne-am apucat de gratar, ploaia ne-a lasat sa mancam dupa care a pornit si s-a mai oprit Luni pe la ora 15:00, cand a venit si plecarea spre casa.
       
      La locatia m-am intalnit si cu colegul @aurelianz cu care din pacate nu am apucat sa stau prea mult de vorba.


    • Dull
      de Dull
      Cu greu dar am gasit la Calimanesti o locatie off camping pe langa Manastirea Turnu pe malul Oltului







  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.