• Conţinut similar

    • Adrian D
      de Adrian D
      Bună seara dragi colegi! 
      Sunt posesorul unei rulote Hobby Excellent 495 UFE, din 2017. Astăzi, datorită oboselii și neatenției, la intrarea în curte, am atins coltul din stânga spate al rulotei. În aparență, problema nu pare a fi foarte gravă., dar au fost afectate atât tabla cât și ornamentul din plastic. Vă rog, dacă este posibil și a-ți trecut prin astfel de incidente nedorite să îmi dați câteva sfaturi legate de reparație și materialele ce ar trebui să le folosesc. 
      Mulțumesc anticipat! 
      Seară frumoasă comunitate! 

    • Emanuel F.
      de Emanuel F.
      Salutare grup! as avea nevoie de ajutor vostru, am un mini convector s 78/26 de la Juno, si vreau sa-l il instalez pe rulota deoarece nu am soba pe ea si preturile sunt cam maricele si nu prea  imi permit in perioada asta.
      Problema este ca am duze de GN si as vrea sa le pun pe GPL dar nu gasesc niciunde! am apelat chiar si la un prieten in germania sa sune la producator sa intrebe daca are duze pentu el iar producatorul a spus ca este un model mai vechi si din pacate nu se mai gasesc/fabrica duze pentru modelul pe care il am.
      Intrebarea mea este stiti o persoana care poate modifica duza sau poate are cineva " o duza" pt el. 
      L-am probat si duza lui de GN dar flacara era galbena si am inteles ca nu este Ok. 

       










    • Stefan Ghelec
      de Stefan Ghelec
      Salutare tuturor!
       
      Aveti idee de un om priceput, prin Bucuresti,  care sa ne poata ajuta cu o reparatie pe sasiu, in zona protzapului? Este clar nevoie de sudura...
      Am descoperit putina rugina si cand am "sapat" am descoperit o gaura de toata frumusetea in zona protzap-ului. Nu pare sa fie afectata grav structura de rezistenta, bara in capaul careia este fixata nuca merge adanc in sasiu. Dar o cu o astfel de probleme nici nu am curaj sa ies cu ea din curte ...


    • Iri
      de Iri
      Salut colegi!
      Ma puteti ajuta cu un meserias fara ghilimele pentru reparatie rulota burstner club cat mai aproape de Craiova?
      Multumesc!
       




    • Sorin S
      de Sorin S
      Salutare , cum mai nou sint in cautari dupa rulota am gasit ceva foarte interesant doarca panul din fata este din plastic .
      Doresc impresii si pareri cu privire la acest lucru , cat de rezistente sant aceste panouri , in spatele panoului exista panou de aluminium ?, panoul de fata este de plastic doar de ornament sau acesta este peretele?
      Doresc mai multe pareri ca azi ma duc sa vad ceva si nu vreau batai de cap prea mari..
       
      Multumesc si Paste Fericit tuturor..
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.