Viorel

Pentru cei neinitiati in forum

9 posts in this topic

Pentru colegii care nu se descurca cu comenzile, sau intampina probleme in forum, am initiat aceasta sectiune dedicata lor.

Nu este niciun fel de supare daca se intreaba ceva, fiindca este normal si firesc sa intrebi atunci cand nu cunosti.

Am mai scris prin forum despre faptul "ca nimeni nu se naste invatat".

 

Sper ca acest topic sa fie descoperit inainte de a mai primii mesaje despre fel de fel de probleme intampinate in forum.

Am gandit ca o data ce se pune o intrebare aici, cu timpul, probabil vor accesa si cei care inca nu s-au acomodat cu forumul, citind raspunsurile la subiectele din acest topic si vor avea de unde sa invete.

:-)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te-ai gandit foarte bine @Viorel sa deschizi acest topic...:clapping:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper sa fie de ajutor multora.

:-)

Pentru a se pastra la subiect postarile care sper ca vor veni, inchid acest topic, pentru a se initia unul nou atunci cand este necesar sa se afle ceva.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

O mare problema pt mine e faptul ca am dat un anunt cu mult timp in urma, dupa care nu am mai avut drept sa scriu nimic . Acum aflu ca trebuie sa scriu de cel putin 20 ori pe site , ca sa mai dau un anunt. Nu inteleg logica.

Edited by Gabriel Schuster
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citeste Reguli postare anunt si nu va mai fi o mare problema! nay

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ce nu pot da mesaj privat colegilor?

eroare.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am raspuns in Erroare la Mesaje private

 

Astept si eu, ca si voi, sa se rezolve, fiindca baza de date a forumului a fost afectata in urma atacului din server si au aparut cateva probleme pe care incerc sa le rezolv.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur nespus ca m-ati acceptat in acest forum cum am mentionat cu cateva zile in urma am achizitionat o rulota din uk aceasta rulota o sa imi ajunga in tara pe data 11aprilie findu-mi adusa de fratele meu.As dori sa infrumusetez si sa personalizez putin aceasta noua casuta de distractie pentru familia mea.Ce doresc sa va intreb stiti cumva de unde as putea achizitiona ceva stichere,abtibilde mai deosebite??As fi interest sa cumpar si cu "forumrulote" doar suntem o echipa.Va multumesc anticipat.

 

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Adrian Ioan, pentru stickere doar trebuie sa ceri in: Unde Gasesc Stickere? Lasi adresa si date de contact si iti vor fi trimise :) 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Linkuri sponsorizate

 • Similar Content

  • Viorel
   By Viorel
     Bun venit in comunitatea de rulotisti ForumRulote.ro!
    
   Comunitatea forumrulote.ro este un forum dedicat rulotistilor si celor care indragesc iesirile in natura si prin care dorim sa devenim o comunitate de prieteni.
   Dacă doreşti să te integrezi alături de noi in comunitate si să rămână un loc de întâlnire plăcut, eşti rugat să citesti rândurile de mai jos, pentru a nu apărea pe viitor neplăceri de niciun fel.
    
   În primul rând, trebuie avut in vedere un principiu care guvernează orice comunitate, unde gazda are dreptul de bază de a o administra după cum crede de cuviinţă.
   Pe acest forum sunt acceptaţi numai oameni de onoare si cu bun simţ, indiferent de naţionalitate, sex, religie, clasa socială etc.,care doresc să întrebe, să înveţe, sau de ce nu, sa indrume despre tot ce este legat de aceasta nisa "rulote". 
    
   Fondatorul acestui forum nu va dezvălui niciun fel de informaţii despre utilizatorii săi către terţe părţi fără acordul prealabil al acestora. Excepţie fac acele cazuri în care legea impune acest lucru, altfel orice informaţie despre identitatea ta rămâne confidenţiala, fără prezenţa unui act legal, oficial de cerere şi de obligativitate a dezvăluirii acesteia.
   De asemenea, utilizatorii acestui forum au obligaţia de a păstra confidenţialitatea asupra numelor reale ale userilor. Dezvăluirea unor date personale, pe acest forum, este o decizie personală şi aparţine exclusiv persoanei care face dezvăluirea.
    
   Participarea la activităţile de pe forum nu este publică, această facilitate o au doar utilizatorii care au obţinut calitatea de membru al forumului. Această calitate se obţine prin procedura de înregistrare a unui singur cont, precum şi prin asumarea unor responsabilităţi impuse de respectarea cerinţelor acestui regulament.
   Cu toate acestea, calitatea de membru al forumului poate fi retrasă ulterior, fără o înştiinţare prealabilă, fiind la latitudinea echipei administrative a forumului, daca situatia o cere.
    
   Pentru a putea posta pe acest forum trebuie să fii membru înscris. Nu este necesarea înregistrarea unui cont de membru pentru a avea acces la informaţiile postate.
   Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user).  Dacă ai uitat parolă, există o funcţie pentru recuperarea ei, funcţie pe care eşti rugat să o foloseşti, sau poţi apela la un membru al echipei administrative care te va ajuta.
    
   Nu este permisă înregistrarea folosind un nickname cu  denumirea paginii unui website, nume de firma/produs, porecla, sau orice altă denumire ce are conotaţii comerciale, sexuale şi/sau care sunt interzise de prezentul regulament.
   Inregistrarea in forum se face cu nume si/sau prenume, nume si o initiala, sau pronume si o initiala, in situatia in care un nume deja exista in comunitate!
    
   Pe acest forum suntem o comunitate de prieteni, iar atacurile şi jignirile între membrii acestei comunităţi sunt interzise. Membrii mai vechi sunt rugaţi să răspundă cu solicitudine şi să-i ajute pe membrii mai noi.
   Forma de adresare in forum se face la persoana intai, fara domnul, doamna si mai ales Dvs. Toti suntem egali, indiferent de varsta, profesie, etc.
    
   Nu permitem ca membrii acestei comunitati să fie atacaţi sau insultaţi. Folosirea de expresii ofensatoare, obscene, abuzive sau indecente va fi sancţionată de către administrator sau moderatori.
   Este interzisă cu desăvârşire folosirea unui limbaj vulgar, trivial, suburban, agresiv, precum şi atacul unui alt membru fără argumente.
    
   Cunoaşterea limbii române scrise este obligatorie.
    În general se ţine cont de faptul că o postare trebuie să poată fi citita rapid!
   Exprimarea scrisă este, prin definiţie, mai complexă decât cea orală şi, prin urmare, încearcă să te faci înţeles prin ceea ce scrii.
   Este necesară cunoaşterea şi respectarea regulilor de baza ale limbajului scris, după cum urmează:
   scrierea cu prescurtari si termeni de genul k, sh, tz, y, este interzisă; se lasă spaţiu după, nu înaintea semnelor de punctuaţie; nu se lasă spaţiu după prima paranteză, nici înaintea celei de-a două; se lasă, în schimb, înaintea primei paranteze; un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un număr mai mare ducând la enervarea cititorului; orice titlu şi propoziţie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare; scrierea nejustificată cu majuscule, litere îngroşate, italice, subliniate, folosind culori, alte mărimi ori alte artificii este interzisă. nu se recomanda folosirea abuziva de emoticoane (iconiţelor animate) intr-un topic. Verifica-ţi textul înainte de a postă! Astfel te poţi asigură că este uşor de citit şi poate fi înţeles de către ceilalţi membri ai forumului.
   Se pune accent pe calitatea mesajului (atât din punct de vedere al conţinutului, cât şi ca mod corect de redactare în limba română) şi nu prin "cantitatea" lui.
   De aceea, nu trebuie să te grăbeşti în momentul în care postezi, e preferabil să foloseşti funcţia "Previzualizare postare" pentru a reciti ce doreşti să postezi, iar în felul acesta îţi poţi rectifică eventualele erorile gramaticale sau de orice altă natură.
    
   Înainte de a postă un mesaj, ori un subiect nou, alege categoria cea mai potrivită în care se încadrează acesta şi verifica cu functia "cauta in forum" dacă acesta nu există deja. Postarea aceluiaşi mesaj ori postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie este interzisă.
   Cel care postează trebuie să creeze topicuri cu titluri cât mai clare şi cu trimitere pentru discuţiile din forum.
   Rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.
    
   Nu cita excesiv din postările anterioare! Citează doar părţile esenţiale, astfel încât postările să nu fie prea lungi. Butonul Citează ("Quote") se foloseşte în momentul în care se doreşte citarea unui pasaj dintr-o altă postare (proprie sau aparţinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar dacă acea postare nu este chiar ultima, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil. Folosirea nejustificată va fi sancţionată.
    
   Este interzisă devierea de la subiectul topicului prin mesaje ce nu se referă sau nu au legătură cu subiectul  si postarea respectiva va fi mutata la off topic. Postează un mesaj doar dacă ai ceva de spus în legătură cu subiectul (topicul)!
   Nu se oferă absolut niciun premiu celui care ajunge la un anumit număr de postări. Nu se încurajează sub nicio formă goană după postări sau like-uri.
   Participă la discuţii pe propria răspundere! Nu uită că acesta este un forum public şi oricine poate vedea oricand mesajele tale!
    
   Conform legilor în vigoare, site-ul forumrulote.ro nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate pentru conţinutul comentariilor postate de către membri, de aceea trebuie să acorzi atenţie şi să-ţi asumi responsabilitatea necesară în redactarea conţinutului mesajelor tale.
    
   Toate reclamaţiile sau criticile privind activităţile/acţiunile de moderare/administrare de pe forum se vor face doar în secţiunea "Reclamatii in forum" ori prin intermediul PM (private mesage) către un membru al echipei administrative. Orice încercare de a deschide o discuţie pe această tema pe forum este considerată abatere şi pedepsită.
    
   În cazuri extreme, ne rezervam dreptul de a închide conturi, chiar dacă nu se aplică niciuna din regulile de mai sus. Decizia de banare aparţine fondatorului si echipei admistrative a forumului şi nu se va efectua cu scop abuziv.
   Administratorii şi moderatorii acestui forum au ultimul cuvânt în rezolvarea disputelor dintre membri şi nu sunt obligaţi să-şi justifice public acţiunile. Nu vom tolera sub nici o formă dezbateri publice privind deciziile echipei de administrare.
    
   Considerăm că la momentul cand ai decis sa realizezi înscrierea pe forumul nostru, ai citit acest regulament şi ai confirmat acceptarea lui.
    Membrii înregistraţi trebuie să înţeleagă că utilizarea de către ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu. Dacă nu poţi, sau nu doreşti să respecţi acest regulament, singură soluţie constă în încetarea participării la acest forum.
   Încetarea activităţii pe forum se face simplu, fără a fi întreprinsă nicio acţiune din partea nimănui.Cu alte cuvinte, încearcă să părăseşti decent comunitatea, iar membrii acesteia să-şi aducă aminte cu plăcere de activitatea ta.
    
   Încălcarea acestor reguli va aduce cu sine avertizarea şi ulterior banarea contului pe o perioadă hotărâtă de catre cei care administreaza acest forum. Încălcarea repetată a acestui regulament va duce la banarea definitivă a contului.
   Necunoaşterea regulamentului forumului nu te scuteşte de eventualele pedepse pentru încălcarea regulilor.
   Nu trebuie să consideri aceste reguli că fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât nişte măsuri menite să creeze un forum de o cat mai buna calitate.
    
   Spor la forumit!
  • Viorel
   By Viorel
   Pentru toti utilizatorii care doresc unul sau mai multe stickere, modelul fiind cel afisat in acest topic, trebuie cunoscut ca pretul unui singur sticker este de 1 leu.
   Expedierea se face cu Posta Romana si cu plata ramburs, pentru a elimina depunerea de bani in cont sau prin Paypal.
   Daca vreunul dintre utilizatori doreste o alta metoda de primire, o discutam telefonic sau prin mesaj.
   In situatia stickerelor cu dimensiunea 60/40 cm, sper sa gasim o varianta impreuna.
   Comentariile se fac in topicul Unde gasesc stickere?
  • Viorel
   By Viorel
   Trebuie sa fac acest anunt fiindca se pare ca bunavointa mea este luata in deradere de catre cei carora le trimit stickere GRATUIT.
    
   Observ ca nu exista niciun fel de atractie pentru acest forum din partea unora, unii chiar imi trimit mesaje ca doresc sa intre in posesie fara sa ma salute macar, dar doresc sa aiba 2 sau mai multe stickere cu sigla forumului. Nu cred ca se poate asa ceva!
   Iar cei carora le-am trimis, nu au binevoit sa posteze nicio imagine cu locul unde au afisat aceste stickere. Atata lucru i-am rugat!
    
   Nu am cerut si nu am sa cer bani pentru acestea, fiindca singura modalitate de plata considerata, ar fi afisarea de imagini cu locurile unde au fost lipite. Este ceva supraomenesc sa se posteze o imagine, sau exista dezinteres?!!
    
   Trebuie sa inteleaga toti cei care mai doresc aceste stickere GRATUITE, ca nu ma simt obligat sa mai trimit catre oricine, ci doar la cei care au activitate in forum si care detin cel putin 20 de postari pe diferite teme.
   Eu inteleg pe majoritatea, dar nici sa creada vreun coleg ca nu doreste sa "plateasca" aceste stickere nicicum 

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.