Radu Ionescu

De iarna ...

32 postări în acest subiect de discuţie despre De iarna ...

De iarna ...

George B

Va pot prezenta "acceleratorul de particule V_01" :clapping:

IMG_20170121_133021_resized_20170123_105655005.jpg

IMG_20170121_134254_resized_20170123_105655459.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ciurea Sorin

Salutare , până la câte grade scoate acceleratorul și de unde-i achiziționat, un preț ne poți spune? Să-l accelerezi cât mai des și mult timp de aici înainte !

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
George B

Prima intrebare, cu gradele, n-am inteles-o :( Daca te referi la ABV (alcohol by volume), depinde la cat doresti sa opresti distilatul.

De achitionat, este facut de cineva de pe langa Roman. Tot de la aceeasi persoana am si cazanul mare, de care sunt f multumit, a.i. i-am dat dimensiunile, am discutat telefonic cum ar trebui sa fie, iar produsul final il aveti in poze. Costul a fost de 600 ron adus pana la usa in Bucuresti. Termometrul de pe capac + robinetul de la racitor sunt cumparate separat (piulitele de prindere au fost gata sudate).

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu
în urmă cu 4 ore, George B a scris:

Va pot prezenta "acceleratorul de particule V_01" :clapping:

 

 

ohoho, i-ai face invidiosi pe astia de la Magurele !

 

SI ? Ceva rezultate ?

Modificat de Radu Ionescu

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
George B

Acceleratorul a fost cadoul meu pt o persona care m-a ajutat cu ceva si careia nu-i puteam oferi bani, iar acesta a venit la marele fix.

L-a tot testat de atunci, am si incercat produsele finite, unele mai reusite, altele mai putin :default_big_grin:

Cateva hinturi:

* sub capac are din constructie o sita, asa am comandat. In sita acesta daca puneti fructe, aburul trece prin ele si capata distilatul aroma respctiva. A incercat inclusiv cu portocale si a iesit aproape o minunatie.

* daca aruncati la 20L de plamada, in timpul distilarii, 10 flori de anason, rezultatul este un fel de mastica - ulterior, cand o tine la "asezat" ii mai pune parca 5 flori la 2 L si capata o aroma un pic mai accentuata si o culoare aparte, un maroniu deschis. 

  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan

Fain hobby, scule profi, spor! 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim

Oare de ce mă gândeam că se discuta despre schi aici????

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.