Cristian Bednar 617 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2019 Buna dimineata. In weekend am profitat de vremea frumoasa si am spalat rulota. Citeam pe forum de spalatorii pt rulota dar prefer sa o spal eu pt ca asa vad exact si starea ei cand o sterg (gasesc zgarieturi noi, mastic uscat prin zone greu vizibile etc). De folosit, am folosit vap-ul, detergent, perie telescopica cu apa prin ea si o carpa de sters care nu zgarie. la sfarsit am fost foarte multumit de rezultat si consider ca a meritat efortul. iata si cateva poze, inainte si dupa: 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 9.632 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2019 Salutare @Cristian Bednar In primul rand felicitari, pt frumoasa spalare a rulotei. Ce fel de solutie ai folosit? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar 617 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2019 Salutare. Solutia pe care o folosesc pentru auto, moto si mai nou rulota: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 9.632 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 De unde se poate achizitiona? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 https://www.dedeman.ro/ro/spuma-activa-ultra-foam-karcher-3-in-1-6-295-743-0-1-litru/p/1024995 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinRFG 7 Semnalează Publicat 15 Martie Salutare! Eu am spalat de doua ori rulota la statii tip jeton, in 3 luni. Se spala foarte bine, dar nu tin de aproape pistolul, practic stau la mai bine de 1m de rulota, astfel incat jetul sa nu fie puternic, sa fie ca o ploaie. Doar in zona de jos a rulotei las jetul mai puternic. De asemenea, cand incep spalarea, o inclin cat mai mult din protap spre fata. Merge perfect si rapid! Va recomand sa incercati, este practic si rapid! Spor la curatenia de Paste! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 80 Semnalează Publicat 15 Martie Am spalat si eu rulota de doua ori pana acum. Am spalat-o in curte la cineva cu furtun si un burete cu coada telescopica plus un dero lichid de la Exis. Preclatit cu furtunul cu apa (presiune normala de la robinet), apoi frecat usor cu buretele + un detergent lichid caroseria rulotei, apoi o clatire finala ... si gata. La pavilion am folosit o scara de aluminiu din aceea cu fixare independenta. Cam o ora de munca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel K 258 Semnalează Publicat 24 Martie La 3/15/2023 la 11:27, FlorinRFG a scris: Doar in zona de jos a rulotei las jetul mai puternic. Cauciucurilor si mai ales valvelor nu le place presiunea mare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Veste buna pentru toti rulotistii de pe ForumRulote.ro. De acum, toti membrii acestui forum beneficiaza in 2022 de o reducere de 10% la toate accesoriile de rulote si autorulote comandate de pe www.xgocamping.ro. COD REDUCERE: FORUMRULOTE10 . Comanda acum !