Sign in to follow this  
Followers 0
Viorel

SkyRunner

1 post in this topic

O firmă britanică a realizat o maşină zburătoare, care este la fel de rapidă ca un autoturism sport pe şosea, dar se descurcă bine şi în aer.

Compania SkyRunner a creat un mic autovehicul zburator echipat cu motor turbo pe benzina de la Ford – 1.0 EcoBoost, motor identic ca cel pe care americanii il produc in Romania si Germania. SkyRunner spune ca deja accepta precomenzi si spera sa faca primele livrari in 2014.

SkyRunner este o maşină "pe jumătate buggy, pe jumătate aparat de zbor" şi se prezintă ca fiind "vehiculul suprem pentru recreere".

Micul autovehicul SkyRunner poate fi transformat din masina in vehicul zburator in trei minute si poate fi utilizata in scop recreational, dar si pentru interventii.

Motorul de pe masina, Ford 1.0 EcoBoost, dezvolta 125 CP si un cuplu maxim de 200 Nm si poate trimite SkyRunner in 4,3 secunde pana la 100 km/h, iar viteza maxima pe asfalt poate fi de 183 km/h. In zbor SkyRunner se poate deplasa cu maximum 88 km/h.

Autonomia maxima este de circa 322 km, cu un rezervor de 35 litri de benzina, reiese din datele publicate pe site-ul producatorului.

Producatorul spune ca acest mic autovehicol va costa circa 86.500 euro.

ijay.jpg

gg6q.jpg

wkzj.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Linkuri sponsorizate

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.