• Conţinut similar

    • Daniel P
      de Daniel P
      Weekendul trecut am profitat de vremea superbă pentru sfarsit de septembrie și am pus-o de o ieșire la Măgureni, in județul Prahova. 
      Prieteni, atmosferă frumoasă, cuminți și voie bună... așa că am ridicat ancora taman luni dimineață. 
      Sănătate maximă și ieșiri frumoase va doresc tuturor! 











    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Având în vedere situația dată, adică pandemia de COVID-19, ne-am anulat toate planurile pentru vacanta din Tarile Baltice si am optat pentru o vacanta mai aproape de casa. Initial am zis ca mergem in Grecia, dar pana la urma am petrecut 10 zile pe litoralul românesc. In căutarea unei locații cât mai puțin aglomerate am hotărât să mergem la Camping Elixirum, in detrimentul mult mai bine cotatului Zodiac, vecinul de peste gard al primului. Ne-am aruncat o privire si la Zodiac... In conditii normale , cred ca e cel mai bun camping de pe litoralul nostru, dar asa cum am mai spus, din cauza pandemiei, am ales un camping mai liber, adică Elixirum. Elixirum e un camping cu un potențial incredibil, umbră, clădiri sociale compartimentate ideal si arhisuficiaente pentru a face fata cu brio unui numar mare de turisti, locatie destul de linistita, dar... Pentru cine nu stie, Camping Elixirum este fostul camping Elodie care a fost preluat recent de niste proprietari care nu prea au nici in clin, nici in manecă cu lumea asta. Cu toate astea, oamenii sunt dispusi sa invete, asa ca le-am sugerat anumite imbunatatiri.
      Sa revenim totusi la prezentare. La capitolul curatenie as da un 3 din 5. Proprietarii vor, dar e mult loc de mai bine, ceea ce le-am transmis si lor. Mi-au spus ca se confrunta cu educatia precara a turistilor, ca se fura... Da, asta am observat si eu. Multi, extrem de multi oameni necivilizati si nu stiu daca e sau nu o coincidenta, dar marea majoritate erau cortisti... Se incearca si o triere a deseurilor in camping, dar nu, cu oameni care sting tigarile pe usile din PVC de la toaleta, e greu de facut selectarea deseului.
      Umbră? Din belug... e loc pentru toată lumea. V-am spus campingul era aproape gol la sfarsitul lui iulie, adica era ocupat in proportie de 20%. Instalatia electrica tine, dar tablourile electrice sunt vechi. In rest, exista un loc de gratar, cu un gratar destul de generos, două frigidere puse la dispozitie gratuit, masini de spalat n-am vazut... O sa atasez cateva poze pentru relevanta.
















    • Nelu Z
      de Nelu Z
       
      PARALIA- KATERINI
       
      Dupa cum v-am spus in topicul anterior, urmatorul nostru obiectiv dupa vizitarea Salonicului a fost Paralia Katerini.
      Vroiam sa profitam de vremea inca buna si de apa calda a marii.
      Intarziind pana dupa amiaza cu vizitarea Salonicului, am mers tinta spre camping Kristi, din Paralia.
      Acolo surpriza: am aflat ca fiind sfarsit de sezon mai erau in camping doar cateva echipaje care urmau si ele sa paraseasca campingul a 2-a zi.
      In drumul spre camping, de-a lungul falezei vazusem citeva locuri Free camping, unde erau grupuri de rulote/autorulote. Mie mi-a atras atentia un loc langa port Katerini, sotiei un loc unde era o singura autorulota, dar plasata pe un teren de langa restaurant, cu toaleta, apa, aproape de plaja etc. Daca aveam si curent era aproape ca in camping.
      Autorulota era a unui sirb, am incercat sa comunic cu el , dar el vorbea doar sirbeste si ceva ruseste. Pina la urma am aflat de la el ce ma interesa, "net problema" cu parcarea acolo, "voda"  si " tualet" peste drum, " plaj" la liber.
      Dupa ce m-am instalat, am aflat de la el, ca stia si 2 cuvinte romanesti tuica si vin. El m-a servit cu o tuica de-a lor iar eu l-am servit cu un vin de Murfatlar.... si am vorbi cu el de am facut febra musculara.
      Ce mai, cu una cu alta, ne-a prins noaptea.
      Campati fiind in acea locatie ne-am satisfacut poftele, am facut baie, plaja, ne-am plimbat cu bicicletele pe faleza si multe altele. Ei... si daca am vazut ca incep sa stringa si sezlongurile de pe plaja, am zis ca este timpul sa ne vedem de drum, desi vremea era inca buna si apa calda ca la Mamaia in plin sezon.
      Apropo de Mamaia, plaja, intrarea in apa, nisipul, seamana destul de mult cu ce avem la Mamaia, dar mult mai curat si mai civilizat totul. Probabil de aceea la Paralia vin foarte multi romani.
      Cam atat cu povestitul, las imaginile sa vorbeasca in locul meu:
       
       

       

       


       

       
      Urmatorul obiectiv METEORA
       
    • Lucian Pop
      de Lucian Pop
      Salutare colegi rulotisti,
      Zilele urmatoare planuiesc sa ma duc la Vadu. Nu am mai fost de ceva timp si as avea întrebări ptr cei care au fost anul acesta. 
       
      1. Se mai poate campa in spatele dunei fara amenda? 
      2. Semnalul vodafone/orange 4g este bun? Te poti uita la un film?
      3. Am vazut cateva locuri interesante in zona vadu. As vrea sa aflu si parerea voastra despre aceste locuri. 
      4. Exista vreun loc unde sa fie sursa de apa aproape? izvor, fantana, pompa? 
      5. Se poate lua apa din Satul Vadu? Stiu izvorul din Corbu, dar este cam departe
      6. Este permisa camparea pe portiunea dintre lacul sinoe si mare? 
    • Peter Si Delia
      de Peter Si Delia
      Va salut stimati membri
      Daca poate cineva sa-mi dea info despre campare cu rulota pe litoralul romanesc. Locatii, conditii, tarife, etc.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.