Gabriel Bugnar

TRACIA - prima rulotă românească

33 postări în acest subiect de discuţie despre TRACIA - prima rulotă românească

TRACIA - prima rulotă românească

Viorel C.

Felicitari @Gabriel Bugnar si mult succes!

 

Multi suntem constienti ca nu iti va fi  usor pe mai departe, dar nu putem sa nu ne mandrim cu totii de un asemenea proiect romanesc.

nay

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Doru A.

Gabi, mult succes in proiectul inceput!:clapping:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin

Din cate am inteles se vor vinde si in leasing, o sa imi fac si eu o rata la una :D

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Toata stima si respectul meu pentru proiectul tau @Gabriel Bugnarhi

Succes mai departe! nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Chiriac Ionut

Salutare, dacă este posibil as vrea sa ajut la aceasta rulota Tracia, meseria mea e inginer , iar în vorba veche spune ca ca sa fi inginer trebuie sa inventezi și sa nu existe imposibil, eu pot ajuta cu diferite piese din metal de la tabla de 0, 4 pună la 20 , adica mi se pot trimite diferite scheme de piese, iar eu pot sa le prelucrez ca sa iasă piesa finita , sunt un adevărat patriot, îmi iubesc tara și vreau sa contribui la construcția acestei rulote.Nu vreau nimic în schimb, vreau doar sa scrie Made în România. O seara buna va doresc și abia aștept sa se mai încălzească și sa-mi pun în mișcare micul gigant (rulota).

  • Like 2
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alex R

Felicitari pentru proiect!

Insa s-a strecurat aici o mica greseala. Primele rulote romanesti s-au fabricat in anii '80 si se numeau Felicia 2800 si Litoral E 404.

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

A trecut circa un an de la ultima discuție. Pe site nu se vede nimic nou. Careva știe ce s-a mai întâmplat cu acest proiect?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Achim

Cred ca asteapta autostrazile

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Marius Viorel
      de Marius Viorel
      Cum vi se pare?
      Prima rulota romaneasca ce va fi anuntata oficial de maine.
      Are aproximativ 5-6 locuri.
      E usoara si are elemente unice:
       
      shoe boxes la intrare etajate oglinda mare cat usa la intrare, pe spatele usii de la baie bucatarie externa spatiu de joaca pentru copii la interior, da ati citit bine la interior trapa electrica, asta nu e prea unica dar rar vezi la o rulota asemenea trape  
      Daca am ratat ceva rog sa mai adaugati.
      Sunt curios de pret.
       

       
    • Cristi Florean
      de Cristi Florean
      Bailey discovery înmatriculata (Bailey ranger 460/2) an fabricație 2008. Rulota nu a fost folosita niciodată în scop turistic sau comercial, este goala pe dinăuntru astfel rămâne la latitudinea fiecăruia cum o mobileaza/utileaza (se pot pune trape oriunde, toaleta la fel (nu are decupat peretele sau tavanul). Este perfect functionala și garantat nici o problema de infiltratii, geamuri defecte sau alte probleme. Ideala pt o conversie noua în scop turistic sau comercial (eu am luat-o in ideea unui proiect propriu dar din lipsa de timp renunt ))
      Prețul este fix sau 2900 fara husa (husa e noua pusa pe ea de o luna). Eventual și un cort în stare perfecta și curat, cu foaie de sol și bețe aluminiu-marimea 900- la dimensiunea potrivita pentru ea (plus 1000 lei)
      Acte in regula, este a mea si in acte, ofer fiscal pe loc.







    • Mihai Gabriela
      de Mihai Gabriela
      Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de RAR/ITP/Impozit/ Politie/Vama/ omologarea tuturor utilitatilor (geamuri extra, butelia de gaz, panoul solar etc.) pentru un campervan.  Am cumparat de curand o autoutilitara Iveco din Germania pe care vreau sa o transform in autorulota. Am fost zilele trecute la RAR si mi s-a spus ca trebuie sa vorbesc cu un carosier ca sa fac transformarea, apoi el v-a trimite proiectul la RAR ca sa il aprobe si apoi sa platesc in jur de 1000 de lei ca sa fac omologarea la RAR, insa nu am intrebat daca o pot lasa autoutilitara si sa fac conversia...Poate reusiti sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:

      1. in situatia in care aleg sa transform o duba in campervan voi intampina vreo problema din partea autoritatilor daca nu voi omologa auto in categoria M?
      2. stiu ca itp-ul pt dube se face anual, ce se inampla daca sunt plecata din tara pt o perioada mai mare de 1 an?
      3. in UE daca verifica actele dubei si observa ca masina este defapt un campervan pot avea probleme? 4. In legatura cu RCA-ul, impozite etc. este mai avantajos autorulota decat autoutilitara?
        Momentan sunt un pic confuza si nu stiu exact ce decizie dpdv legal si financiar ar fi mai bine sa iau..   Multumesc! O zi frumoasa, Gabriela
    • Adrian Dediu
      de Adrian Dediu
      Bine v-am gasit dragi colegi,
       
      Se pare ca o parte dintre colegii rulotisti au aflat deja de intentia noastra de a amenaja un camping in Bucovina, mai precis in localitatea Dorna Candrenilor, aflata la distanta de 10 km de statiunea Vatra Dornei.
      Terenul nostru se afla intr-o zona montana eco chiar la poalele muntilor Suhard, aproape de intrarea in parcul national Calimani.
      Ideea amenajarii unui astfel de loc a venit spontan dupa ce am calatorit si am testat atat campinguri din Romania, cat si unele aflate in alte tari europene. Realizand diferentele enorme de calitate a serviciilor oferite in Romania fata de cele de afara, in special Germania si Austria, am decis sa incercam sa amenajam un camping in care bunul simt si respectul fata de natura si semeni sa fie la ele acasa.
       Daca aveti disponibilitatea sa impartasiti cu noi cateva sfaturi sau sugestii despre cum vedeti ideea acestui proiect, va rog nu va sfiiti. 
       
      Ture faine!
       
      P.S.: Anexez o fotografie cu locatia viitorului camping.

    • Ursu Florin
      de Ursu Florin
      Va salut colegi, anul ce urmeaza de facultate trebuie sa imi aleg tema de licenta. Tatal prietenei mele are o rulota KIP  foarte veche pe care a folosit-o cat timp a construit casa. Rulota este distrusa, nu mai ai ce face cu ea, tabla este indoita toata, mobila este distrusa, etc.
      Momentan este un vis pentru mine ca proiectul de licenta sa fie constructia unei noi rulote pe sasiul rulotei KIP. Din cate am inteles o rulota se construieste in felul urmator:
      Se pune podeaua, se fac instalatiile, se realizeaza mobila, iar dupaia se vine cu peretii exteriori. Daca aveti cunostiinte va rog sa ma ajutati cu sfaturi, cu niste costuri aproximative ( piese o sa caut second hand, aici ma refer la frigider, chiuveta, soba, etc, mobila ma gandesc sa o realizez din pal, am un prieten care face mobila si ma poate ajuta ).
      As dori sa pastrez forma celei de acum, in  care as pune in plus o baie ( pentru ca nu are ), dar sa regandesc interiorul..
      Niste idei mi-ar fi de mare folos pentru a lua o decizie finala.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.