• Conţinut similar

    • Marius Viorel
      de Marius Viorel
      Vand Invertor de la Victron stare ca nou.
      Il vand pt ca am trecut la un EcoFlow ce are invertor mai mare si nu mai am nevoie de el.
      Merge la baterie 12V si se poate conecta pe cablu VE Direct la USB pe PC sau device Victron sa fie afisate datele cu care lucreaza: consum, putere debitata, etc.
      Ft bun al rulota pentru a alimenta frigidere si consumatori mici pe curent AC.
      Specificatii:
      400W reali in continuu daca temperatura nu depaseste 25 grade, daca depaseste scade la 350W.
      Nu va lasati pacaliti de reclama Victron: pe carcasa scrie 500VA si lumea spune ca e invertor de 500W dar evident ca nu e.
      Atinge 900W putere de varf pt ft scurt timp.
      Ofer si caburi groase de conectare la baterie cu terminali inel de surub M8 pe ele atasat.
       
      Pret: 500ron fix. (magazin online e 1000 ron)
       
      Prefer predare personala in Mures.



    • Csaki Attila
      de Csaki Attila
      Caut sa cumpar frigider rulota marimea 82 innaltime si 52, 5 latime.

    • Mirica Valentin
      de Mirica Valentin
      Buna seara! Colegii care se pricep la frigidere sa-mi dea un sfat. Am schimbat butelia  si când am pornit frigiderul pe gaz , am constatat ca este flacara rosie. Precizez ca se aprinde la sfert, raceste corespunzatorr(-13-14 grade) în congelator.Am schimbat din nou butelia încarcata cu gpl si am avut surpriza sa fie tot rosie flacara. Am rasucit butonul debitului de la gaz de la maxim la minim si iar maxim și functioneaza normal. Scade flacara , creste flacara.Frigiderul este Electrolus și are congelatorul mare.Daca rasucesc butonul principal spre minim, pot sa reduc flacara până devine albastra. 
    • Toma Roger
      de Toma Roger
      Vand frigider cu compresor, avand un volum de 93litri inaltime 84cm, latime 47cm si adancime 44cm, frigiderul are alimentare 12/24v cc, cc, 45w, 1, 5-3A/12v, 0, 5-1, 5A/24v. Acest frigider poate fi utilizat pe: rulote, autorulote, campere, pavilioane apicole, barci, cabane etc.




    • Ciprian P
      de Ciprian P
      Salutare,
      Sunt la faza de analiza si update instalaie electrice pentru off camping. Sunt interesat de un echipament care are integrat controler mppt solar, invertor si battery charger. Cred ca este mult mai interesat sa ai un echipament care sa fie cu 3 functii intergrate si din care sa poti alimenta direct consumatorii de 12v si din care sa ai controlul nivelului de descarcare al bateriei. Foloseste cineva asa ceva asemanator, pe linkul de mai jos sunt mai multe detalii.
      Merci mult anticipat pentru sfaturi si zi excelenta !
       
      https://www.banggood.com/1KVA-Inverter-Solar-Charger-Controller-Pure-Sine-Wave-Inverter-p-1526953.html?rmmds=mywishlist&cur_warehouse=CN
       
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.