Vizitator

O patanie....doamne fereste.

7 postări în acest subiect de discuţie despre O patanie....doamne fereste.

O patanie....doamne fereste.

Vizitator

Sambata am fost solicitat de un "vecin" de loc de campare sa ma uit putin la frigiderul lui deoarece nu era multumit de functionarea lui . M-am dus sa vad despre ce era vorba si intr-adevar nu racea bine . De fapt dumnealui dorea sa-i fac o revizie - ceva acolo sa functioneze OK . Din pacate aveam un alt program pentru acea zi urmand sa plec cu familia intr-o drumetie mai lunga si sa ne intoarcem spre seara . Dar totusi am inceput cu verificarile esentiale : orizontalitatea rulotei si daca regulatorul de gaz e ce trebuie !

Rulota era pusa bine in boloboc , dar ... folosea un regulator de gaz reglabil !!! Mi-am spus parerea ca acel regulator nu e in regula si i-am propus sa lasam verificarea pe altadata si bineinteles sa caute sa-si procure regulatorul de 30 mbari care era necesar conform etichetei din frigider .

Plec sa-mi vad de treaba , trece ziua , vine seara ..ne intoarcem din plimbare , etc. Si ma duc la om sa-l intreb daca a gasit sa imprumute un regulator de 30 si vad daca ii functioneaza frigiderul .

Si ce aflu ??? !!!!!!

Individul s-a apucat singur sa demonteze frigiderul ca sa " il curete" ca "de aia nu merge bine" , ca nu ar fi din regulator ... Chiar nu stiu ce a facut , dar mi-a spus ceva care m-a lasat initial fara cuvinte !!!!

A alimentat frigiderul cu gaz DIRECT de la butelie fara a utiliza nici un regulator !!! Ca s-a gandit el ca merge !!!! si ca gazul fasaia pe la robinet !!!!! si ca i-a dat si scanteie !!!! si a facut o flacara maaaaare....

I-am spus imediat ca a facut o mare prostie si ca a avut mare noroc ca nu a explodat sau ca putea sa dea foc la acareturile rulotei si la alte rulote din jurul lui....Raspunsul efectiv m-a lasat cu gura cascata : "eram pregatit sa inchid de la butelie si am si galeata cu apa "

I-am zis cateva mai de la obraz , ca putea sa fie mort si sa mai omoare si pe altii si am plecat ...

Ca si concluzie , sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de oameni f;

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Beldiman Marius

Marine eu nu am înțeles nimic! Protagonistul acestei povesti ești tu sau Cristi? Si cine este proprietarul frigiderului buclucaș?!?!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Beldiman Marius

Am inteles de pe facebook: lui Steriopol i s-a intamplat intamplarea! :)

Proprietarul fiind o persoana mai in varsta, caruia ii cam placea si pileala!

Da! Atentie la inconstienta!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

Patania asta ar trebui sa fie invatatura de minte si pentru cei ce dau sfaturi, dar si pentru cei ce executa lucrari legate de gaze fara a avea autorizatie. Atentie  isor  hi

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator

Voi nu intelegeti niste chestii , si anume ca :

- este rulota lui si poate sa-i dea foc oricand si oriunde

- noi incercam sa dam niste sfaturi din experienta, unor "habarnisti" care la randul lor pot tine cont de ele sau pot face cum ii taie capul.

Stiu ca este putin frustrant cand de gasesc "destepti" din astia , dar eu unul m-am linistit si nu imi racesc gura sa le tot spun cum este bine . Le spui o data , si gata ! Intelege - bine , nu intelege - la fel de bine. Intorc spatele si-i las sa faca asa cum cred de cuviinta .

Implicarea asta are si ea o limita , si din partea opusa trebuie sa vezi colaborare , altfel te chinui degeaba.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

@Adrian, da-mi voie sa ma delimitez de pozitia ta exprimata prin, citez :" este rulota lui si poate sa-i dea foc oricand si oriunde".  ptg  :* hi

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.