• Conţinut similar

  • Marian Mani
   de Marian Mani
   Buna ziua! Suntem din Voluntari, Ilfov. Avem o "englezoaica" Bailey Pageant Magenta si ne plac iesirile in aer liber alaturi de catelusa noastra Bonita.
  • Adina Malan
   de Adina Malan
   Buna ziua! Bine v-am gasit!
   Cum de ceva vreme am hotarat sa cautam o rulota, am dat peste forumul dumneavoastra si am tot consultat postarile care ne-au fost de real folos. Inca nu suntem posesori de rulota, dar avem o candidata serioasa.
   Experienta de rulotisti este extrem de limitata. Am plimbat o rulota doar pe o distanta de 160 km, iar in vara cand ne-am construit casa (2013) ramaneam frecvent toata familia - eu sotul si cei doi copii - pe santier intr-o rulota cam cazuta, un Dethleffs din 1981, care apartine fratelui meu. In rest, vacantele le-am petrecut la pensiuni sau cort.
   In ultimii ani, in timpul vacantelor, priveam cu jind la camperele si la rulotele ce treceau pe langa noi. Fetita a fost cea care a spus prima ca ar trebui sa ne luam o rulota, ceea ce incercam sa facem acum…
   Toate cele bune!
  • Wanek T.
   de Wanek T.
   Salutare,
    
   Precum am descris si in prezentare, doresc sa-mi cumpar un minibus Mercedes Vario, pe care vreau sa-l modific in autorulota. Momentan autobusul e inmatriculat cu 28 locuri si 5.5 tone.
   Eu am permis doar categoria B, si din anumite motive nu pot face C sau D.
    
   Intrebarea:
   Ce posibilitati legale exista pentru a inregistra acest vehicul si pentru a-l conduce cu categoria B ?
    
   Daca arunc toate bancutele si absolut tot din el ce nu am nevoie, si reusesc sa-i reduc greutatea goala sub 3.5 tone, se poate re-inregistra ca si autoturism utilitar de 3.5 tone?
    
   Astfel as putea conduce si cu B.
    
   Multumesc!
    
  • Claudiu Chelemen
   de Claudiu Chelemen
   Buna ziua si bine v-am gasit!
   Impreuna cu Cristina am inceput viata de rulotisti in urma cu o luna, avand la activ pana acum numai doua iesiri.
   Suntem extrem de incantati de rulota pe care am achizitionat-o, Beyerland Vitesse 495MD si incercam sa facem cat mai multe iesiri.
    
   Salutam cu drag comunitatea!
    
   Claudiu
  • A.petre
   de A.petre
   BUN GASIT GRUP
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.