Catalin

Campinguri in Grecia

6 postări în acest subiect de discuţie despre Campinguri in Grecia

Campinguri in Grecia

Catalin

La sfarsitul lunii voi pleca vreo 9 zile in Grecia si as vrea sa obtin cateva informatii legate de locurile de campare de acolo.

Daca a mai fost cineva si imi poate recomanda diferite locatii  :-)

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Achim

Exista topic de discutii pe tema asta.

Incearca o cautare scurta prin forum si apoi e binevenita orice intrebare.

O zi buna

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Catalin

As vrea un camping care sa aiba acces direct la plaja, sa aiba dus si curent.Pretul nu conteaza, ca e 20, ca e 30 euro...pt mine tot aia e

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Catalin

Pai zi une esti ca ma duc si eu acolo daca e ok campingul.

Ai facut rezervare dinainte sau la fata locului?

Imi trebuie locatia sa stiu ce sa bag pe GPS.

Mersi de ajutor, muntele Athos este un target pe care sper sa il realizez.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Catalin

Mersi de info, arata foarte bine locatia sa vad cum o combin sa ajung si in Atena

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Catalin

Arata foarte bine campingul...pfiu ce sa fac...ce sa fac?...

Vreau sa ajung si la Atena....pe langa atena sunt campinguri?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Andrei.N
      de Andrei.N
      Ca sa citez câțiva prieteni, ce susțin ca  după o vacanță cu copiii se impune o alta vacanță in care ei sa fie in deplasare iar adulții la relaxare, soția a sugerat sa lăsăm copiii la bunici, unde au si mulți prieteni, iar noi sa mergem la relaxare preț de câteva zile. Cum știm cu toții ca vorba aceea “happy wife, happy life” este valida, am decis, ca un soț cuminte, sa mă conformez si m-am apucat sa caut informații despre campinguri.
      Cum locuiesc in București si îmi este lehamite sa parcurg DN1, mai ales in perioada concediilor, ne-am orientat sa mergem către sud. Decizia de a merge in Bulgaria a venit încă de la drumul de întoarcere dinspre Grecia, doar ca a trebuit sa revenim preț de o săptămâna prin București. Băiatul cel mare și-a dorit sa rămână singur, o săptămâna, la bunici așa ca am lăsat si rulota parcata acolo (este foarte aproape de granița cu Bulgaria).
       
      Am contemplat cu ideea de a merge la 7 lakes (referire aici), ne-ar fi plăcut sa facem drumeția către toate cele 7 lacuri, insa era distanță cam mare si am decis totuși sa rămânem aproape de casa așa ca ne-am hotărât asupra https://kapinovski.bg/en/ situat in apropiere de Veliko Tarnovo. 
       
      Drumul a fost ușor, am ajuns într-o zi de sâmbătă si am găsit loc liber fix lângă 3 echipaje, formate de oameni minunați, din România cu care ne-am împrietenit imediat. Din păcate dânșii au plecat a doua zi astfel încât am rămas doar eu cu soția.
      Brusc am realizat ca avem foarte mult timp, ne-am plictisit de drumeții, de plimbări cu bicicleta, de plimbări prin oraș, de stat la piscina.
      Cu alte cuvinte ne-am încărcat bateriile in cele 6 zile pe care le-am petrecut aici.
       
      Atașez câteva imagini si, din moment ce ne-a plăcut aici, am hotărât sa aducem si copiii la o data ulterioară.

      Locul in sine este unul minunat, poziția este fantastică. Pe malul unui rău,

      cu o cascada superba de unde mulți oameni își încearcă abilitățile de săritori, pădure vasta si munte cu altitudine mica.
       
       
      Campingul este plin de copaci si este imposibil sa nu găsiți un loc umbrit. 


       
      Exista un loc de joaca cu trambuline, exista posibilitatea închirierii de biciclete, exista posibilitatea închirierii de căsuțe cât si rulote staționare ce aparțin campingului. La zona de corturi exista vetre amenajate din loc in loc unde am făcut si noi focul de cateva ori si ne-am bucurat de aerul curat si trosnitul vreascurilor. Am prins câteva zile mai friguroase si am preferat sa cinam in interiorul rulotei.

      Exista si o bucătărie care, din păcate, nu este curățată prea bine de către administrație. Chiar le-am atras atenția ca zona respectivă ar trebui menținută mai curată insa personalul de la curățenie părea ca nu da doi bani pe ceea ce le spune domnișoară tânără de la recepție, astfel încât m-am dus într-o zi si le-am arătat doamnelor cum se desfac filtrele de la hota si cum ar trebui sa le curețe deoarece era atâta grăsime pe filtrele respective încât risca sa pice in tigaie daca se dorea a se găti ceva. Totuși minusurile se opresc aici. Exista canalizare trasa la fiecare loc, astfel ca golirea casetei de toaleta este foarte facilă, dar si branșamente de apa + curent electric.
       
       
      Era sa uit de faptul ca, daca ajungeți in sezonul potrivit, locurile adiacente campingului sunt pline de rugi de unde puteți culege mure. 

       
       
      După nici 2 săptămâni am revenit împreună cu copiii, pentru câteva zile, si așa am încheiat vacanța de vara. 
       
       

    • Andrei.N
      de Andrei.N
      La sugestia colegului nostru @Mihai-Arad mut discutia despre vacanta aici, desi aș fi preferat sa postez aventurile mele legate de rulota in acel topic. 
       
      Cu ocazia aceasta repar greșelile făcute cu fotografiile postului precedent. 
      Incepem cu punctul de plecare si entuziasmul cu care toata lumea a impachetat si mai apoi sa incarcam bagajele care, spre surprinderea noastra, au fost mai putine decat am crezut initial...cine pleaca cu copii intelege.

      Pornim de acasă, mașina este spalata, catelul este si el cu noi, recapitulam ca avem tot ce ne trebuie, pornim motorul, iesim din curte (ne-am propus sa fie la ora 10...s-a intamplat la ora 12), directia spre parcarea unde hiberneaza rulota. 
      Ajungem si aici, mai punem cateva lucruri in casuta mobila, o cuplam, ne asiguram ca functioneaza totul si....plecaaaam....o ora mai tarziu
       
      Ajungem in vama, nu era prea aglomerat, trecem in 10 minute, directia Russe - Pleven....insa dupa 10 minute baiatul cel mare spune cuvintele magice "am nevoie la toaleta". Un inceput fabulos, gasesc o benzinarie self service, oprim la umbra, oprim motorul, verificam rulota sa fie ok, toata lumea merge la rand spre toaleta .... plecam.

      Pornim mai departe, urmatoarele cuvinte magice urmeaza imediat cum intram pe autostrada, in apropiere de Sofia, aleg o statie Shell. Pauza toata lumea, eu cumparat o cafea, pornim mai departe si ajungem seara in camping 7 lakes, situat la poalele masivului Rila, de unde se fac drumetiile catre cele 7 lacuri (mai mult despre asta mai tarziu). Am gasit un camping frumos, proaspat amenajat, zona de co-working cu AC pentru momentele cand mai sunt lucruri de rezolvat din concediu. Ne-am bucurat si de bucataria comuna este pur si simplu superba, amenajata cu de toate, inclusiv smart TV, zona dusurilor este foarte bine gandita astfel incat sa existe un loc uscat unde se pot pune hainele si produsele de toaleta fara a putea fi udate. Spatiile sunt cu pietris in zona de campare + iarba verde ca si delimitare, exista bransamente de apa si curent pentru fiecare loc. Ne instalam si, repede, reperam o familie foarte draguta din Ploiesti cu care am stat la povesti restul serii, copiii nostri jucandu-se impreuna. 
      A doua zi dimineata facem procedura de check in, primim tichetele pentru accesul catre zona de strand termal ce este adiacenta campingului si.....aici urmeaza partea preferata a copiilor, la BALACEALA!!!!
       



       
       
      A doua zi, dimineata devreme, pornim catre Grecia. Drum liber pana la Kulata, trecut de vama in 5 minute si oprim la un restaurant asezat intr-un loc idilic, un restaurant unde opresc acum foarte multi localnici. Mi-am imaginat ca inainte de constructia autostrazilor era plin de turisti aflati in tranzit catre si dinspre Grecia.
       



       
       
      Urmatoarea destinatie: Gold Beach camping. Locatia este foarte buna, situata la doi pasi de o plaja intinsa cu nisip, fara sa fie amenajata cu exceptia unei zone mici de sezlonguri ce apartin tot de camping,  unde am observat ca vin si foarte multi localnici ai zonei. Pe timpul noptii erau grupuri de greci la un gratar, sau poate doar cu un generator si depanau povesti, etc. Campingul este un mix ciudat intre rulote amplasate permanent, casute, zona de corturi si zona de rulote, dar cumva functioneaza interesant impreuna. Restaurantul lor este de vis iar personalul foarte amabil si dornic sa ajute.  Video Camping




      Din pacate am ramas doar 2 nopti, continuand apoi catre Lefkada. 
      Drumul a fost foarte simplu, am plecat dimineata, iar dupa amiaza eram deja la destinatie. Prima chestie interesanta pe care am vazut-o la plecare a fost o livada de kiwi.

    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Anul asta am ales Albania si la sugestia unor prieteni polonezi am ales Moskato Camping din Livadah Beach in apropiere de Himare. Din pacate, printr-o scamatorie demna de toata lauda, am sters mai multe poze printre care si cele pe care le-am facut in camping pentru prezentare insa gasiti informatii atat pe site, cat si pe pagina lor de facebook. 
      Conditiile sunt bune spre foarte bune, in camping lumea se respecta, si chiar daca au si o terasa in camping, dupa ora 22.00 lumea vorbeste in soapta. 
      Noi am stat in linia 1, adica din rulota pana in apa... 100 m. Am solicitat loc de campare cu umbra si am primit unul sub o copertina realizata dintr-un material textil ce parea ca ajuta la respingerea razelor solare. Am platit 33 euro/zi (2adulti+2copii), insa in banii astia ai parte si de 2 sezlonguri si o umbrela pe plaja din fata campingului care este administrata tot de proprietarii campingului. De asemenea in interiorul campingului este si un magazin destul de bine aprovizionat.
      Din ce am mai vizitat eu pe acolo, era cam cel mai dragut camping, in zona fiind inca vreo 5, dar noua asta ne-a placut.
      Turistii din camping? Multi sloveni, cehi, nemti, ici colo cate un norvegian, finlandez...
      Plaja din Livadah este o plaja cu pietre mici spre medii, dar rotunjite... Terase sunt, preturile "albaneze"... 
      PS: Am fost si la "Maldivele" Albaniei, dar sincer, nu mi-a placut la Ksamil... Lumea spune ca dupa ce au descoperit Livadah, cei din Occident prefera plaja linistita de aici in detrimentul tambalaului din Ksamil. 
      Offtopic: Am incercat sa creez un topic pentru Albania, dar n-am reusit. Poate face treaba asta un admin si muta si topicul asta acolo.
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Campinguri  din Albania
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Pentru cei aflati in tranzit spre Grecia, un popas excelent ar fi Camping Verila din statiunea Sapareva Banya. Noi am ajuns aici din intamplare, la intoarcere din Albania intrucat breteaua spre camping Kromidovo era blocata pentru asfaltare, asa ca ne-am continuat drumul. Am stat o singura noapte in camping, insa Sapareva Banya merita mai multa atentie fiind o statiune foarte draguta la poalele muntilor Rila. Locurile de campare nu sunt delimitate insa e loc destul pentru toata lumea. Noi am platit in jur de 100 lei pe noapte (2 adulti+2 copii). 
      Ce nu prea mi-a placut este accesul care la un moment dat este in panta, cu drum de tara, dar cu o abordare linistita si cu rabdare se rezolva. In camping am gasit multi nemti, cehi, dar si o rulota din Romania.
      Din pacate n-am reusit sa fac poze, dar gasiti mai multe detalii pe site.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.