Roland Stanciu

Vand sejur 10 zile la Cortina Gate Vama Veche 13-23 iulie

1 postare în acest subiect de discuţie despre Vand sejur 10 zile la Cortina Gate Vama Veche 13-23 iulie

Vand sejur 10 zile la Cortina Gate Vama Veche 13-23 iulie

Roland Stanciu

Vand sejur 10 zile la Camping Cortina Gate incepand cu data de 13 iulie. Anul trecut in luna noiembrie de Black Friday am cumparat un sejur de 2 persoane la camping Cortina gate din vama Veche. Din motive personale, nu mai pot merge.

Sejurul include:

Doua locuri de campare, 4A, respectiv 4B, deci puteti parca linistit masina, rulota (oricat de mari ar fi acestea),  sa intindeti fara grija cortul rulotei, si va mai ramane loc;

Toaleta  proprie cu dus. La campare veti primi o cheie de la toaleta + dus care va fi folosita doar de dvs. Deoarece am achizitionat 2 locuri de campare, nu trebuie sa impartiti toaleta cu nimeni!

Campingul are piscina proprie, ofera acces la bucatarie, curent, apa etc. Campingul e dedicat in exclusivitate rulotistilor, deci numai pentru cei cu rulote, nu corturi!

Locul e acesta (am fost in acelasi loc anul trecut):

20230707_190538.jpg.955f2e0f488585065de7b7381d7adaee.jpg

 

Biletul a fost luat de BF la reducere de 50 %. Nu vreau sa fac bisnita, il vand exact cu acelasi pret cu care l-am achizitionat 1200 de lei. Am factura care arata cat am platit. Am vorbit cu cei de la Cortina Gate, mi-au comfirmat ca daca nu pot veni eu, poate veni altcineva in locul meu. Pretul actual pe Cortina Gate pentru un astfel de sejur este 2400 de lei (doua locuri de campare si doua persoane, se poate face o simulare pe site-ul lor)!

 

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri


  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.